23

Бен

преди 8 години

Не можах да разбера почти нищо от коментарите които обикновено са по-интересни от статията защото целия диалог е осакатен от изтриване на мнения.

22

експертно становище

преди 8 години

До Жена 31Жената можела да различи 16 000 цвята червило ама не може да различи свестен мъж и не свестен мъж още в началото на връзката! Това се дължи на хормонални смущения от желанието за проникване!Никак не е случайно ,че жените масово напредват в кариерата и пренебрегват биологичните си функции като заместват мъжете с вибриращи електроуреди ...ама не е същото!

21

Светъл

преди 8 години

Тцтц, какви коментари само....все пак съм благодарен, имаше едно две мнения от които си извадих някакви изводи. Едно женско и едно мъжко мнение от 40 коментара бяха стойностни...

20

знайко

преди 8 години

На мене ли ми ги редиш тия работи? Жено

19

до 28

преди 8 години

Е, попитала си за истината, той ти е казал, но не си я приела за истина, защото не ти е харесала. За такива като теб няма угодия.

18

До 31

преди 8 години

За мен този човек не е дорасъл и неможе да каже нищо без да опознае човека,радвай се че си се отървала от такъв човек за какво ти е някакъв дечко,такива мамини синчета има колкото искаш!

17

до Жената

преди 8 години

Ми като не го познаваш, не познаваш баща му, нито пък него и не си ги споменавала, какво искаш? Достатъчно бързо ли беше?

16

Анонимен

преди 8 години

Коментар 12Дано да съм грешка.

15

знайко

преди 8 години

До Жена.А, сега сериозно ще те помоля!Не споменавай повече БАЩАМИ, особено тука!!!

14

свинаря

преди 8 години

Па може и да е прав човека

13

До 25

преди 8 години

Повярвай ми,на днешно време много рядко можеш да си поговориш с някой който гледа реално на нещата без значение лично или виртуално.Всеки втори е изкукуригал тотално вярвай ми!

12

знайко

преди 8 години

Жено!Сериозен съм. Просто, такива са ми познанията по чужди езици.

11

До 22

преди 8 години

Най-накрая се разбрахме стигнахме до разумния извод,между,другото интересна си ми???

10

свинаря

преди 8 години

Само дето ти акцентираш изклЮчително върху несериозността на жената,а то е еднакво и за двата пола. И не е вярно,че прасетата изяждали хубавите ябълки,те ядат изгнилите,а хубавите си стоят високо на клоните

9

До 15

преди 8 години

Да така е съгласен съм с теб.Значи познавам изклучително малко сериозни жени а мъжете им не ги заслужават и обратното също познавам сериозни мъже които пък жените им са пълен ужас в всякакъв смисъл,меркантилни.Исках да ти кажа че много рядко има и мъжа и жената да са на място,за здраво семейство.Но и жената си трябва да е на място иначе всичко приклучва до време е.Само децата страдат?

8

свинаря

преди 8 години

Жено,*** много си груба с човека

7

8

преди 8 години

Жено!Знам кой е най важният въпрос за тебе.

6

До 12

преди 8 години

Нещо явно не ги разбираш нещата както трябва,ти какво очакваш да намериш принца и да нямаш грижи за нищо ли,бъркаш се много казвам ти го честно?

5

знайко

преди 8 години

Жено. Засипала си ме с фермани, дай по кратки и ясни въпросчета!!!

4

Анонимен

преди 8 години

В България тези семейства са за почит,които са сигурно 1% за жалост,всичко зависи най-вече от жената тя върти цялото семейство,за съжаление сериозните жени в България се срещат изклучително трудно!