9

До 6

преди 8 години

До АнонименЩе се иакажат, не се притеснявай. А и ако още няма официална нота, няма смисъл да коментират само медийни слухове.А и ти, нещо ми се вижда, като да защитаваш Доган и пеевски. Все едно са герои.Всяка страна има своите мотиви да забравни влизането на чуждестранни граждани. На база различни критерии. Друг е въпроса, дали нашите служби ще се заинтересуват от тези мотиви и дали ще предприемат нещо. Ясно е, че не. само не ми изкарвайте Пеевски и Доган на големите патриоти.

8

господа депутати

преди 8 години

елементарно е питайте в посолството или консулството. Те може и да ви отговорят.

7

Tina

преди 8 години

Защо се плашите от медийни внушения?Напротив. Радвайте се, защото ни направиха услуга.Сега ще се види каква част от турското население в България са сепаратистки настроени ислямисти и каква част са интелигентни хора изповядващи религията ислям.Започва броенето на дивите зайци...

6

Анонимен

преди 8 години

КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА ПЛЕВНЕЛИЕВ И ДИПЛОМАТ 1? Лъсва истината за тайните срещи между президента и Местан зад гърба на Доган! Кой е в играта срещу България?Вече 6 часа т.нар. ни президент Росен Плевнелиев и външният министър Даниел Митов не казват нито дума за решението на Турция да забрани достъпа на Ахмед Доган и Делян Пеевски!Мълчанието на държавния глава и дипломат 1 е оглушително. А само преди десетина дни Плевнелиев даде 5 интервюта в рамките на 48 часа...

5

до 1

преди 8 години

Много мъгляво, къде слагаш европа у турция?.

4

кака

преди 8 години

Дали има или няма забрана тепърва ще стане ясно, но е факт информацията в турските медии.Ако и да е кьор-фишек е достатъчно показателна и може да се разглежда като косвена намеса-при едни предсрочни или срочни избори у нас да се гарантира електорат на ДОСТ-Местан.Турция губи позиции у нас и това е един от провокативните и опити за влияние.В този смисъл ДОСТ не трябва да бъде регистриран като партия у нас!!!

3

дс

преди 8 години

Ех язък... Шиши няма да може да оди на евтина почивка в Кушадасъ...

2

Анонимен

преди 8 години

А дано си прав, Демокрите!

1

Демокрит

преди 8 години

Декларация има. Забраната е факт. Това са знаци, облаците се сгъстяват и съвсем скоро ще има още нещица. Май свърши търпението на Европата и им се изчака чакалото.