18

Анонимен

преди 8 години

Значи ,ако някой ни звъни и не го чуем ще разберем по подмокрените ***?!?Вече няма да се разбира дори дали някой е мъж еякурирал или пък жена се е подмокрила...ще се оправдават с телефона...умно

17

Gost

преди 8 години

А виваком днес на обед бе релакс моля махнете тоя хуавеи да не ни мъчите искаме си зте

16

Анонимен

преди 8 години

До НАЙ ДОБРИЯТАбе ти толкова ли си неграмотен ?

15

Анонимен

преди 8 години

Conservator,Флашът, все още живее тук там и бих казал, че надживя Джобс.Лошото е, че HTML5 тотално прецаква старите телефони и компютри, правещи ги неспособни да сърфираш в интернет с тях.Карах 9 години с един лаптоп и нямаше и да помисля да го сменям, но изведнъж почнаха да накъсват и вебокс, и ютуб и то клипчета от рода на 240п, а свалени филми 720п вървят без грешка. Та купих си нов лаптоп - вързах им се на номера на IT - мафията.Иначе десктопа ми е на 8 години и успя да сдъвче HTML5.

14

conservator

преди 8 години

За това Стив Джобс е велик. Преди да пусне на пазара мп3 плеяра и смарт телефона, операционните системи ставаха все по-тежки и изискваха все по - мощен и енергоемък софтуер. В резултат на това потребители купуваха непрекъснато ново оборудване за да могат да влезнат в интернет-тяхната основна цел. Стив Джобс скръцна със зъби на флаш плеярите и ги отряза като кисели краставички. Лошото е че неговия успех вече се превъзмогна и сега прилагат старата политика за компютрите към смарт телефоните.

13

Анонимен

преди 8 години

NOUTA ми държи 12 часа, Blackberri дължи два дни , 48 часа при еднакво натоварване с първия. Имам и един Galaksi S купен втора ръка от Англия още когато излезе модела, с оригиналната батерия е все още, ползвам го само като обикновен телефон и държи 10 до 12 дни! Разбира се в случая никакви смарт функции!

12

га

преди 8 години

Абе нещо не сващам? Как ще се зарежда тази батерия като и свърши водорода? Ще ходим на бензиностанции (водородстанции) да си зареждаме телефоните ли? Някак си това ми се струва по приложимо за Тесла и всички останали електромобили.

11

Анонимен

преди 8 години

Нова технология комбинира водород и кислород===На новата технология й се вика вода. Тя просто съществува.

10

джапанки

преди 8 години

ха сега и памперси за смартфоните щом вода ще излиза от тях!!!!хахахах звани ми смарта и джоба се пълни с вода хахахах

9

Анонимен

преди 8 години

И в тоя ред на мисли, много по-лесно е да се измислят енергоспестяващи(повече спестяващи) компоненти, които могат да са при вас със следващото поколение телефони. Тоест, до 3 или 6 месеца.Въобще да не говорим, че в момента телефоните се произвеждат по чудовищната 45nm технология, която е отживелица(рядко 32nm). За сравнение, Intel в момента преминава на 7nm производствен процес(от 12nm). Енергоспестяването е с разлика около два до три пъти, само поради този факт.

8

Анонимен

преди 8 години

"Революционната идея може да има реално приложение до 2 години."Тоест, до 2 години ще има завършили изпитанието образци. До още 1 година, ще има план за серийно производство. До още 1 година - заводи, които да го започнат. До още 3-4 години, за да стане масово достъпно, на ниска цена.Тоест, вие като обикновен потребител, очаквайте това чудо след 7-8 години най-рано. Ако не се окаже, че има някакъв проблем с технологията де...

7

Консервативен

преди 8 години

Пробвал съм елементарен, но нов смартфон Самсунг колко издържа, ползван като обикновен мобилен телефон. Изкара 12 дни. Нали не искате да си включвате и духалката в него?

6

neo5

преди 8 години

До АнонименВсичко е купуване-потребление, изхвърляне поради кратък живот и купуване на ново колкото се може по-скоро, слагат се чипове, за скъсяване на техния живот, например принтер като "изцъка" 500 000 ксерокопия и да му се *** Това е гадната истина, всичко това е за пари!

5

vbgvhbg

преди 8 години

Новото приложение за смартфон парна ютия

4

Анонимен

преди 8 години

Ще превърнат телефоните в абсолютни бомби с дистанционно управление . Те не че сега батериите им не са бомби ако се позагреят. Ама тогава като вкарат и тоя водород . ще може с едно просто приложение под формата на вирус или нещо такова да се детонират.

3

експертно становище

преди 8 години

Докато изобретенията и патентите са притежавани от финансови социопати все все така ще е ! Реално новите технологии не трябва да им се държат патентите повече от 2 години а фондации трябва да награждават всеки които споделя знания!Банките не са измислили нищо , даже и лихвите !

2

Жан Габен

преди 8 години

На какво ще издържат тези смарфони? На бой, на глад, на студ.... на какво?

1

ha ha

преди 8 години

Моя и сега си кара по една седмица, а ако не говоря много може да откара и две.