32

сега му е времето

преди 8 години

*** нЕма страшно и те ще влязат в ЕС и ще го ядат дебeлия та купувайте докато можете после те самите ще си късат главите от "щастие".

31

Анонимен

преди 8 години

До 1990 идваха в България и вземаха по цели пити кашкавал !Ако влязат в ЕС ще им се разкаже играта . Ще бъдат в " европейското семейство " и ще им повтарят че цените са им много по евтини от германските - само дето не са сънували , че ще получават " европейски заплати ".

30

Анонимен

преди 8 години

Ходих и в Македония и в Сърбия ,и видях по скъпо гориво отколкото у нас с 20-40 ст.в Сърбия ,а при македонците след една вечер на ресторант там разбрах че парите които получават не са повече от нашите.Не знам,не взимам отношение ,но май някои преувеличава малко.

29

До 38

преди 8 години

Молбат имат завод в Сърбия, акумулаторите се произвеждат там.

28

Анонимен

преди 8 години

Наполовина, и дори по-евтино, пък излизат български акумулатори за кола.някой да обясни този абсурд, особено с ДДС, мито, акциз, транспортни разходи + печалба, която си слага продавача в Сърбия?????

27

Дии

преди 8 години

До CancellМного грешиш брат. Няма такъв упадък като тука. Ако видиш какви количества храна се пазаруват в събота от земеделския пазара ум ще ти зайде. Пенсиите са по-високи, хората са спокойни

26

Анонимен

преди 8 години

Сърбите ще видят по-евтино като станат член на ЕС.И при нас беше по-евтино преди години и тогава сърбите идваха да пазаруват у нас,сега нещата се обърнаха.Да не бързат с евроинтеграцията,че ще им се разкаже играта.Като на нас.

25

someone

преди 8 години

Пълен профан е тази статия...хората от Кюстендил ходят там да се забавляват, че е близко и удобно. Сиренето е по-хубаво от нашето, има няколко добри ресторантчета малко след границата, където се намират свестни ястия. Е, да не е като в 90-те, когато всички македончета се мъкнеха в Кюстендил и пазаруваха като невидяли.

24

2013

преди 8 години

В Сърбия пътувам доста често, храната и ресторантите са добри, но като цяло освен Белград, в провинцията е голяма скръб. Няколко пъти ми се случва да давам пари на хора, които просят, или да взимам на стоп такива които не могат да си позволят билета до Белград. Пътните полицаи са по-корумпирани дори и от нашите.

23

хахаха

преди 8 години

айде стига орална любов на Сърбия и Македония...един папагал като запее и другите след него..та чак...не бил ходил ама предполагал,че там било такова и такова:)))))без думи....чула жабата,че подковават коня..и тя вдигнала краката

22

Cancell

преди 8 години

До До РудиПриятел, в Македония *** са навсякъде! Там си е България преди 10-15 години, само храната им е истински уникална! Сърбия е като при нас, една столица и другото е повсеместен погром!

21

Анонимен

преди 8 години

Сърбия и Македония бяха при Тито, а ние при бай Тошо. Това прави разликата.

20

До Руди

преди 8 години

Аз пък несм бил нито в Сърбия нито в Македония ,ама претполагам ше е много по чисто там щото при тех има много по малко роми.И да ги събереш от двете държави на един куп ,пак ше са много по малко от България.

19

taka e

преди 8 години

Diesel v Belgia = 91 centa za liter.

18

Анонимен

преди 8 години

Не съм пазарувал в Сърбия, но също така е много интересно че цените на повечето хр. стоки и дизела са по-ниски в западна европа отколкото у нас. Да, това е факт и преди да почнете с минусите питайте някой, дето е бил там.

17

Анонимен

преди 8 години

До РудиНе знам къде си ходил в Сърбия, но изобщо това дето си писал не е вярно, пътищата им са по-хубави, градовете им са по-чисти. Храната е по евтина и ресторантите и по-качествеба, всичко е много по-добро от България.

16

Анонимен

преди 8 години

И не само по-евтино ами и заплатите са по-висооки в Македония и Сърбия. И не е е такава мизерия както в България, пътищата и улиците са оправени, приветливо, чисти, е не е като в Германия но и дума не може да става за сравнение с разрухата в България.

15

Руди

преди 8 години

До Анонимен 17 Не знам къде си ходил в Сърбия, но изобщо това дето си писал не е вярно, нито пътищата им са по хубави, нито градовете по чисти. Храната е по евтина и ресторантите , другото е зле.

14

Анонимен

преди 8 години

Българските еврогейове и клакьорите им, колкото и оплюват Сърбия и Македония, истината е, че там стандартът на живот е доста по-висок, отколокто в еврогейска България. Заплатите са малко по-високи от тук, а храната и стоките са около 2 пъти по-евтини. Всеки, който е бил там знае.

13

айде нЕма нужда

преди 8 години

А пък у нас е най-евтиния олинклузив за европейските бедни!