18

sdfasdf

преди 8 години

Нима е длъжен г-н Митов да ти отговаря за работодателите бе, Ефенди? Всички служби знаят за Доган и Пеевски, само нашите се правят на ощипани - то не е корупция, контрабанда, злоупотреба с власт, купуване на избори, умишлено фалиране на банка - какво ли изпуснах? Ако имахме държава тези хубавци отдавна щяха да са в затвора! Така че, ефенди, трай си - и до теб ще стигнем някой ден!

17

бутафория

преди 8 години

Престанете медии да раздухвате глупости.Никой не се интересува дали тези имат забрана да влизат където и да било.ДПС е руско-турски и ДС проект за разделение в българската нация.Сега се разцепва по интерес на обръчите от фирми, нищо друго.Всички те са българомразци.

16

Анонимен

преди 8 години

A защо Митов, резани, комутистически, чингарски цеви! Вие не знаете ли?

15

НФБ

преди 8 години

До OптимистИзгонване на турския посланик от България или да организираме масови протести

14

Oптимист

преди 8 години

Журналисти, нямате за нищо пълния член. От граматическа гледна точка вашето писане е драскане!

13

Родопите

преди 8 години

Пантюркизмът е вредна позиция за България, още повече че се лансира и подкрепя от българското правителство

12

Gost

преди 8 години

Те за колко не знаят и аз знам за един мазник на 55 радев чее шестак *** каква полза тои е гъзар някои вълнува ли го а да е само тои

11

до 12

преди 8 години

За съжаление е така колега. Продажните антибългарски евроатлантици унищожават България. Ахмет Доган трябва да го избереме за премиер, ще е много по добър от Боце.

10

а

преди 8 години

Митов е една шматка .Ще каже ако му наредят от някъде.Тоя няма грам достойнство и самостоятелно мислене.Всички лилипути в кабинета на Борисов са подобни същества .И нагли ..........

9

абсурдистан

преди 8 години

Докъде стигнахме,някакв турчин да ни пази от турците. Българите искат ново турско робство ,ама Доган не давал ..........Бойко дава ,ама ДСП не.

8

nemam nervi

преди 8 години

За тия руски слуги забрана и за цяла Европа

7

Анонимен

преди 8 години

Имаме ли изобщо външен министър се пита в задачата? Турски агенти се месят във вътрешните работи на страната, нашите стоят и гледат отстрани. Да се обяви за персона нон-грата турския фесс, който тръгна с Местан да прави агитация! Протесна нота връчена ли е? Оставка! Мафия!

6

Елена

преди 8 години

Че какъв и е Доган на тази държава, че министъра да се занимава с неговите кахъри?Къде му забранили, къде не....да се спасяват....

5

Анонимен

преди 8 години

две държави се карат за тези и всяка вика вземи го ти. :)

4

бай Х

преди 8 години

да поискат обяснение от турция не от министъра- единия е обикновен депутат, а другия е гражданин, които не смее да излезе от сарая - камо ли да ходи в чужбинанито представляват държавата, нито са национални икони или символи на държавата.

3

De Georgio

преди 8 години

До De Georgio от De Georgio * Шенген / лапсус /

2

De Georgio

преди 8 години

Външният ни министър нищо няма да каже, той никога нищо не знае ! Той както обикновено не е в час по нито един актуален въпрос и си мисли, че като шикалкави от некомпетентност това се нарича дипломатичност. Да, ама не! Този човек проспа проблемите по българо-гръцката граница, в Лондон отговаряше на въпросите като паднал от Марс, за номинацията за ООН му беше рано до вчера, за България Шернген дума не обели на срещите в ЕС. За отмяна на визите за BG граждани за САЩ и Канада отново блее!

1

Анонимен

преди 8 години

И какви мерки да предприеме, бе?Да настанем сега цялата държава да защитаваме Доган и Пеевски?Е,гати и наглия т.у.рчин.Нали вече не сте с Турция и слугувате на Кремъл. Защо ревете като пу%$@?