30

атанас

преди 8 години

Кент Ховинд е шарлатанин с диплома от островните държави. По-голям пример за псевдонаука от това няма. Нито едно от неговите т.нар. доказателства не са легитимни. Не използва и в нито един момент какъвто и да е научен подход. Най-малкото дори и да обори една теория (еволюцията), това не означава автоматично, че друга теория е вярна (в случая сътворението). Но ако ти вярваш, че света е на 6 000 години и човека е живял заедно с Т-рекс, изпитвам истинско съжаление към теб!

29

Джон

преди 8 години

До 41Знам, те и Кент Ховинд го вкараха в затвора по изфабрикувани обвинения защото взе да участва в публични дискусии за сътворението срещу еволюцията и да громи противниците си и тамошната клика не можа да понесе това и го отстраниха от публичния живот.

28

Джон

преди 8 години

Има една история за фосилите. Момиченце пита уредника на музей за динозаври - сър откъде знаете на каква възраст са тези кости? Той - защото те са открити в земен пласт за който знаем, че е на толкова милиони години. Момиченцето замълчава, после пита - сър а откъде знаете, че този земен пласт е на толкова милиона години? Уредника защото в него са открити кости от периода за който знаем, че е на толкова милиона години. Момиченцето - сър това не е ли кръгова логика?

27

Джон

преди 8 години

До атанасГледай поредицата на Кент Ховинд за еволюцията и динозаврите, където той разбива теорията на пух и прах с доказателства. Теорията на еволюцията е псевдонаука която се използва от с***танисти и слуги на дявола за да отклони хората от Бога защото теорията на еволюцията е в противоречие с истината за Божието творение. Еволюция не съществува и никога не е имало доказателства за еволюция и няма и как да има. Приспособяването на животни към различна околна среда не е еволюция.

26

Джон

преди 8 години

До атанасТеорията на еволюцията е лъжа. Лъжа е че една скала в продължение на милииииииииоооооооониииииииии и миииилииииииардииииииии години е еволюирала в човек както твърди еволюционната теория. Тази теория е пълна с грешки и противоречия и самия Дарвин ги е виждал и е казал, че ако не открие в негово време случай на еволюиране тоест на преобразяване на един вид сега в днешно време в друг значи теорията му е лъжа, много неща са прикрити обаче.

25

атанас

преди 8 години

До 36Кое не е доказано бе, приятелю? Само едно елементарно нещо, лесно смилаемо и от ненаучни хора - човека дели 99% общо ДНК с шимпанзето, за което се твърди, че е наш братовчед. И това сходство е предвидено много преди да се правят толкова прецизни ДНК тестове. Има регистър с хиляди фосили и вкаменелости на видовете, които показват абсолютно нагледно как един вид се е видоизменял в друг - всичко е датирано и сортирано. Хайде малко по-сериозно, ако обичаш!

24

атанас

преди 8 години

До 30Световни конспирации не ми се слушат. Почти няма нещо неизяснено по механизма на еволюцията и всичко е доказано по утвърдени научни методи - чрез предвиждания на база теорията, потвърдени от практиката, чрез намерените фосили, тяхното разположение и датировка, чрез ДНК тестове и т.н. Другото е конспиративни теории за хора, които явно това не им се струва достатъчно интересно, за да е истина и търсят алтернативни псевдонаучни хипотези.

23

Анонимен

преди 8 години

Аз съм чел, че най-древната човешка организирана цивилизация е Шумерксата, но далеч не се е появила в Африка, а между реките Тигър и Ефрат /днешен Ирак/. Не е зле някои личности като Мерил Стрийп и други, които имат претенциите да са много известни и грамотни, да прочетат повече материали преди да се изказват за Африка.

22

Анонимен

преди 8 години

Със същият успех може да каже,че всички сме динозаври.

21

Анонимен

преди 8 години

Ами аз съм европеец, ти като си африканка, това си е твой проблем.

20

атанас

преди 8 години

Пишете пълни щуротии. Хомо Сапиенс, към който вид всъщност принадлежи съвременния човек, произхожда баш от Африка и преди 40-тина хиляди години мигрира в Европа. Имало е и други под видове на Хомо Сапиенс, но те са изчезнали отдавна. Съвременният човек произлиза от т.нар. Кроманьонец, който идва в Европа от Африка. Това е доказано. А иначе на сектантите с техните религиозни глупости им пожелавам малко да се образоват преди да пишат щуротии!

19

до 24

преди 8 години

По добре кажи местата където няма хора преди 700 000 хиляди години.

18

Slash

преди 8 години

lipsata na tolerantnost e nai kratkia put kum konflicta/voinata! :(Ne znam zashto sa tolkova nahusani tolkova mnogo hora tuk. Iavno se imat za poveche ot drugite... losh podhod kum zivota

17

Анонимен

преди 8 години

По фосили, открити в Германия, на възраст около 16.5 милиона години, излиза, че те са са около 1.5 милиона години по-възрастни от подобни фосили в Източна Африка. Това говори, че *** маймуни, както и първите човешки представители, са се появили в Евразия, а не в Африка.

16

Анонимен

преди 8 години

Наистина човека произхода от Африка факт е независимо дали като братовчеди на шимпанзето,или бог е пуснал Адам и *** в Африка,или извънземните са кацнали в Африка и са си оставили потомство за приспособимост са взели гени на шимпанзе това май е най модерната версия.

15

Джон

преди 8 години

До 19Уважаеми, човека е сътворен по образ и подобие Божие. Аз също, ти също. Всевишния не е само мой Бог, Той е и твой и на всички защото е Творец на Всичко! Но ти не Го познаваш ако искаш да Го познаеш слушай Словото Му. А що се отнася до натрапване, не аз се натрапвам а се натрапват всички тези лъжливи масонски и демонски доктрини. Аз изразявам моето мнение и критика към лъжите и неистините. Къде е твоята толерантност към различния? Или толерантността се простира само до масонските доктрини?

14

Джон

преди 8 години

Какво се има предвид под лозунга за т0лерантност? Какво значи тази масонска доктрина и към какво ни призовават да сме толерантни и да приемем за равни? Към дивашки етн0си, демонстриращи п0дчовешки морални и обществени нрави, към полове и сексуални извращения на половете, като белия мъж е п0дтискан и осмиван а жени, х0м0сексуалисти и тр***вестити радушно приемани и бутани към позиции на власт. Това не е толерантност насочена към различния а към извратеното, към по-долното, към лошото.

13

Анонимен

преди 8 години

до 18Уважаеми господине, вие може и да сте сътворени по образ и подобие на вашия бог, но ние със сигурност не сме. Айде стига ни натрапвахте вашите суверия и предразсъдъци.

12

Джон

преди 8 години

До JohnУважаеми незапознати човече. Ние хората сме сътворени по образ и подобие на Бога Вседържателя, на Всевишния, на Твореца. А сатанинското сборище иска да изкара човека животно, затова и използва фалшивите доктрини на Дарвин. Освен това иска да приравни всички в една аморфна маса и да заличи националността. Какъв беше лозунга на атеистичната масонска френска революция - "Свобода, равенство, братство". В днешни дни и казват не0либерализъм и толерантност.

11

Анонимен

преди 8 години

Мерил, за каква равнопоставеност става въпрос - ти получаваш за филм поне 15 млн за 2-3 месеца работа, а майка ми, кото беше е в първата десетка на на най - добрите професионалисти в нейната област в БГ е с пенсия 300 лева. Лесно е да си толерантен със стотици милиони в банката и жилище в охраняван скъпарски комплекс. Иначе си уникална актриса, няма спор.