10

11

преди 8 години

Всичко трябва да плащат, всичкооо, щом си осигурен. А и да се гледа кат си осигурен, все пак и колко си внесъл.

9

Анонимен

преди 8 години

Зъболекарите кога ще започнат да ти дават касова бележка за извършената работа и кога ще започнат да носят отговорност за действията си.

8

king_for_a_day

преди 8 години

Нека плащат само една, но да е фотополимер. Кой прави още амалгами? Иначе това покритие в момента ми е абсолютно безполезно. Е, от ЗК много добре го знаят - хората масово не се възползват от включената пломба и така паричките остават в касата... Ама са хитрички тези чиновничета беее :)

7

До номер 5

преди 8 години

Дамн, учат по 6 години, и то ако нямат специалност, после им трябва кабинет, машина, оборудване, автоклав, договор за ***. Както и да го гледаш, виж, с колко стартират на минус :)Не казвам, че цените не са високи. Но в крайна сметка и те трябва да ядат.Мен по-скоро ме дразнят лекарите, повечето, които взимат пари, а реално нищо не правят.Отворил един кабинет и айде....Трета манипулация звучи добре. Поне да има за какво да плащаш здравни осигуровки.

6

shrek

преди 8 години

И четките си сменям. И вноските редовно си плащам, но заради старият руски подход на едновремешните некадърници, а именно че парадонтозата не се лекува ми извадиха два здрави зъба. Сега проста си смених зъбодера с младо момче завършило в Европа и се старая да спася, това което ми остана. Непосилно е за кесията - ама.......

5

Анонимен

преди 8 години

zab godina hrani :)

4

анонимен

преди 8 години

вместо да дават по 40 лв за коледа да ни платят по една зъбна протезабълг народ масово е без зъби 180 лв е една протеза

3

Анонимен

преди 8 години

Не са проблем четките и смяната им, дебеловрати политикани, а това, че обирате всеки месец народа за вноска "здраве" , а не предлагате нищо!Дори за едната обикновена бяла пломба ми се налага да си доплащам, че ще си ходя с оловните от миналия век. Понеже България е средновековна държава с робовладелски строй.

2

ЦК на либерастите

преди 8 години

Ako чуждестранните картели и монополи не бяха приоритет а НС и МС се грижеха и за българите днес нямаше да им средно по един здрав зъб на 50 пенсионери!

1

Девил

преди 8 години

Абе теа луди ли са?! Как да си сменям четката на 4-седмици, кат тия четки са си бая пара. Моята като почне да се зацапва я пера, после я кисна в химикали и след това е готова. На половин година я сменям, да. По-рано е лудост, тия паре да не ги намирам на улицата.