91

Анонимен

преди 8 години

Днес Турция обелени сирийската територия (град Касаб)по време на разпределението на хуманитарната помощ от Русия. Има убити и ранени.

90

Истината

преди 8 години

Асадчо е нисше кръволочно същество като ментора му путинчо и булонката на последния -- медведчо.КАКВА МОЖЕ ДА БЪДЕ В КРАЙНА СМЕТКА СЪДБАТА НА ТАКИВА В НАСТЪПВАЩАТА ЕРА НА ВОДОЛЕЯ, която стимулира по-висше съзнание у хората!ПОДОЖДЕМ... :)

89

Анонимен

преди 8 години

От спешна работа се раждат недоносче. Русия решава проблеми, без да вдига шум, и това е много вярно.

88

Анонимен

преди 8 години

Sega. Da kupiat I komputar na baba mi !!!Darjava MECHTA!

87

Боби

преди 8 години

До Анонимен 113Виноват господине Виноват. Все ги бъркам тия два острова.

86

койчо

преди 8 години

До Анонимен 111И с кого ще се договарят Сирия и Русия тогава??? С Турция за техните мекерета тюрките ли?!

85

кюрд

преди 8 години

Кюрдистан на Черно море !!!!!Столица на Кюрдистан ...Диабекир !

84

Анонимен

преди 8 години

До Боби 110Северен Кипър ако трабва да сме точни.

83

Анонимен

преди 8 години

До койчо Абре койчо, и акъла ти е, като ника, прочети че спирането на важи за ИД и "Ан Нусра". Всеки бърза да се изтропа преди да е прочел, камо ли разбрал.

82

Боби

преди 8 години

До 108Турция в сегашния си вид като РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ се формира към 1920 година. От тогава до сега има само една "придобивка" северен Крит. Незаконна естествено но да видим какво ще стане за в бъдеще.

81

кака

преди 8 години

Чичо Сам губи позиции и драпа ли драпа за парче от питата.

80

Членска карта №7

преди 8 години

до 102Ами, ако визираш моя пост 86, нека поясня...Киев пада 1240 година, а Китай между 1234-1279.... С една дума, като част от Империята на Монголите, Русия има повече права върху Китай :-)

79

Анонимен

преди 8 години

Руския посланик извика на оперативка местните *** и настъпи тишина във форума :)

78

Боби

преди 8 години

До Анонимен 99Да подписа е и какво? Дал ли е на Бунтовниците Т-90 или Самолети или друго модерно Оръжие? НЕБунтовниците да са завзели нови територии? НЕУкраинците спряха ли обстрелите, за тази почти година от както е подписано споразумението? НЕУкраинците съгласиха ли се с избори в които да участват Рускоезични? НЕ Е каква демокрация си или каква ЛЕГИТИМНА ВЛАСТ като изключваш голяма част от населението да издига кандидати като най-малкото право?

77

койчо

преди 8 години

Всяко спиране е в полза на главорезите от ИД. За спиране трябва да се говори, когато са избити или изтласкани в милата им турция!

76

Анонимен

преди 8 години

До Боби путин подписа Минск не путинохулствай че няма пица с гмо за теб ХА ХА ХА

75

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 107 ами то всичките танкове в раша се Украйнциги правят нищо чудно че първия ИЗЦЯЛО Руски танк не пали Можем да пратим мургавии те арматата ще я пренесът за желязо преди да кажеш путин ак бар ХА ХА ХА

74

Боби

преди 8 години

До Анонимен 101Да има диалог и да има избориУкрите на ниво експерти договарят нещо идва укропския политик и директно казва няма да станеУкрите искат всички рускоезични да не могат да се кандидатират при избори (ФАКТ)За последния ден 130 обстрела по ЛНР и ДНР - и се казва ние спазваме примирието и МИНСКТук изобщо не говоря какво ползват като оръжиеУкрайна е подписала забрана за ползване на Хим оръжие, Мини , Касетни бомбиВсички тези РЕГУЛЯРНО се ползват и то срещу мирно население

73

халив Багдади

преди 8 години

До Анонимен 100 АЛАХ не преговаря казано е ХАЛИФАТ и в москва

72

Анонимен

преди 8 години

До Членска карта 7 Ченгис хан поробва московия по рано факт НО наследниците му династрията на Кублай са Китайци врочем Нов город става монголски СЛЕД Китай лошо ви учат в руската школа русия е наследство на Китай