73

ме сьом ром

преди 8 години

мноо ми е чудно сичкото *** необразована как ше я задължат да имма имейл като те и мене няма как да задължат да иамам комп нет и мейл как ше стане тва са пълни глупости

72

Анонимен

преди 8 години

Българинът не се ли оплакваше, че постоянно трябва да ходи до разни агенции и че постоянно го препращат от едно място на друго и само си губи времето? И че се налага да излиза от работа или да си взема почивен ден, за да свърши някакви административни глупости? Ето решението. Но българинът пак се оплаква.

71

Да бе

преди 8 години

А по една служебна вувузела няма ли да правят ?

70

Симона

преди 8 години

След последното преизбиране на правителството едно резонно решение не е взето. След вдигането на винетките, хвърчащите идеи за налагане на такси за влизането в София, промените в образованието и пр., сега и е-мейли - ДЪРЖАВНИ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ. Е, не! Що за пародия! Тези милиони за тази така, наистина необходима добавка към нашата лична карта от винетките ли бяха събрани?И не може ли тези пари да отидат например за здравеопазването или нещо по-смислено?! Българите ще гладуват,но поне е-мейли ше имат

69

ДА

преди 8 години

А държавна заплата,ще дават ли!?

68

Спонги

преди 8 години

До TesterНе, на личния лекар и ако ЕГНто ти започва с цифри под 75 или 80 няма нужда и на него да звъниш.

67

Вожда

преди 8 години

Последните 3 месеца пуснах 2 жалби през електронни портали - една към Столична община и една към София Трафик. СО така и не отговори в електронната жалба, а получих огромен плик с 5 страници безсмислен текст, което е струвало на данъкоплатеца поне 5 лв. СТ отговориха онлайн, дотук добре, но изведнъж преди 3 дни получих известие да отида да получа препоръчано писмо. Познайте, същият отговор в хартиен вариант, резултат - 30 минути от моето време загубени и още поне 3 лв. пари на данъкоплатец.

66

Анонимен

преди 8 години

Целта е двойна: крадене на още 500 млн. + заробване, нищо позитивно.

65

Tester

преди 8 години

И като си забравя паролата - на държавния системен администратор ли да звънна?

64

Анонимен

преди 8 години

Чудесно ,ако и едно лаптопче има с него.

63

Анонимен

преди 8 години

*** на рояци пак...порно отсекъде

62

юбералес

преди 8 години

На 5-то число от месеца получаваш от КАТ е-мейл, че си превишил скоростта и дължиш 50лв. глоба в седем дневен срок. На 13 число получаваш е-мейл от съда че е заведено дело. На 20-ти получаваш е-мейл, че си осъден - 50лв + 200лв. съдебни разноски. На 27-ми пристига е-мейл от съдия- изпълнител, че имаш запор на заплатата за 450лв (и той има разноски), и т.н............................ Това означава ''държавен е-мейл''.

61

SS

преди 8 години

100 ПРОЦЕНТА ЩЕ ИМА ЗЛОУПОТРЕБИ С ДАННИ, Е-МАЙЛИ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ, НАКРАЯ ЩЕ ИМА ХОРА С ИЗТЕГЛЕНИ КРЕДИТИ БЕЗ ДА ЗНАЯТ С ЕДИ КАКВИ СИ НЕЩА БЕЗ ДА СА ГИ ПРАВИЛИ И ТАКА ВСИЧКО Е САМО УСЛОЖНЯВАНЕ И ЗАДЪЛЖАВАНЕ ЗА НЕЩО ТОЕСТ РОБСТВО, ТЕХНОЛОГИЧНО РОБСТВО.....ЧИПОВЕ АНТЕНИ ОБЛЪЧВАНЕ ХОРАТА СТАВАТ СТАДА....

60

Анонимен

преди 8 години

само 24милиона?!? айде малко по сериозно, минимум 240 ще трябват за такава "сложна" система или 24000милиона...

59

Анонимен

преди 8 години

500 млн? Голямо крадене ще падне за пореден път.

58

Анонимен

преди 8 години

Поредната българска простотия. В страната има хиляди хора, които нямат компютри и не могат да се оправят с програмите поради сложност или незнаене на английски. Аз съм средно грамотен, но заедно с един приятел наскоро не можахме да поискаме услуга по интернет от М-тел. У нас всяка добра идея се усложнява толкова,че става трудно или изобщо неприложима.

57

Анонимен

преди 8 години

i tova udovolstvie kolko shte struva na danakoplateca mushmuroci ???a kolko shte otkradnete ot tyah ?

56

ьйде пак

преди 8 години

Следва такса от 20 лева за получаване на държавен имейл. Парите ще се превеждат само в банка, която е определена от държавата чрез нагласен конкурс и е от "нашите".

55

симпатяга

преди 8 години

Само за сравнение - електронното правителство на Естония X-Road System (едно от най-добрите в света) струва 20 млн.долара (към 40 млн.лв), изцяло е направено и въведено за 2 години и вкл. около 1000 услуги, плюс всички налични регистри в държавата. Правено е с отворен код от доброволци. Дотук БГ е похарчила около 500 млн.лв, налице почти нищо, горе се говори за още 500 млн.лв+290 млн.лв; с пожелание до 2020!!! Да ви се струва съмнително, баси наглите калинки милиционерски!!!

54

Анонимен

преди 8 години

А Windows 10 задължителен ли ще е ? Като са почнали ...