5

Анонимен

преди 8 години

Обвинено е 7- годишно момче

4

огън 2

преди 8 години

Учените не ставали, да карат с 400 лева. Учителите са алчни, никакви пари за образование. Докторите са подкупни, да ги бият по нощните им смени. Таксиджиите са ***, да ги ръгат с ножове. Войниците ни наемници, да ги разстрелват по мисии.Ромите ни ***, да се затварят в гета. Емигрантите ни родотстъпници, държавата да абдикира от тях.. а вие , вие от кои сте? Като живеете сред нещастни хора и богати да сте, все тази! Като живеете сред простаци, и интелигент да сте, все тази!

3

огън 1

преди 8 години

Много сте оскотели! И какво като е от ромски произход, в България се е случило това. В моята България, във вашата България , в неговата България. И аз имам дете на 4 години и такъв дето му е посегнал жив бих го драл. Докато обществото не разбере , че всички сме едно и като едно трябва да се борим на всички да ни се подобри животът , а не като оскотели зверове да скимтим, че видите ли другите са по-зле от нас, няма да има никакво подобрение.

2

мен

преди 8 години

И какво като е от ромски произизход? На 4г. има ли значение? Това е ужасно

1

Анонимен

преди 8 години

Аха, спестяват най-важното. Детето е от ромски произход. До Практикер на Цариградско шосе, където има ромски къщи се е случило това, по другите сайтове го пише.