13

Приятелката на мечо

преди 8 години

От 14 години чакам сватба. Мечтая си за и за сватбено пътешествие, но знам какво ще каже мечо...

12

Анонимен

преди 8 години

Има случай в които това е полезно но има и случай в които съвместното съжителство е полезно.За всяка двойка е различно зависи от възпитанието и от техния мироглед с които са наградили върху тяхното възпитание.Така че това е много индивидуално ,така че всеки трябва сам да си прецени.Всички сами си взимаме решения и сами си носим отговорност за тези решения, така че подобни съвети от други извън двойката не само че не са полезни а може да станат вредни.

11

Спонги

преди 8 години

Тази статия е написана от някой сектант-евангелист. На тях им цабраняват дори секс преди браса, да не би да се залюбят с някой нормален и да ги изпуснат.

10

Анонимен

преди 8 години

Това са пълни глупости ! Както се казва в един филм - Хората кола не купуват преди да я пробват, ти се омъжваш без да си правила секс с бъдещия си съпруг ! Хората трябва да се пробват да живеят заедно. Живота под един покрив е доста по-различен. Купоните, танците, ресторантите, разходките са едно, съвместния живот е нещо съвсем друго. Бащата на детето ми беше супер кавалер и купонджия, но когато родих дете от него се оказа,че той си търсел слугиня.....ами 7 години след като избягах, още търси.

9

Брат Вурст

преди 8 години

До менНе е глупост. Реклама е на разводите. Спонсорирана е от адвокатите.

8

мен

преди 8 години

Статията е пълна глупост.

7

Анонимен

преди 8 години

Сватбата е древен ритуал, в който най-съществената част е брачната клетва пред бога и хората. На който не му стиска да си оставя вратичка да избяга в момента, в който му стане трудно или му е омръзнал партньора. Човек винаги има десетки причини да се ожени и само една-да не го прави.

6

Краси

преди 8 години

Имам познати, които ще направят същата простотия която сте споделили в статията си - решили са да се женят без да са живели и ден заедно под един покрив. Когато се виждаш с партньора си и после всеки се прибира в жилището си на спокойствие всичко изглежда доста по-различно.Предвиждам, че след като заживеят заедно или ще останат заедно или ще се разведат и ще си съсипят връзката (по-вероятно е второто, защото едва като заживееш с някой го опознаваш напълно и махаш розовите очила).

5

Анонимен

преди 8 години

До Мечо ПухТъй се успокояваш ти, *** я питай нея. Няма жена, която да не иска да е булка. Пък и от какво те е страх, като всичко е прекрасно с теб. Тъкмо един красив, желан от дамата сватбен купон. А държавните *** хич не ги е еня дали ще се жениш.

4

Мечо Пух

преди 8 години

Статията е пълен ***. Живея с приятелката ми от над 14 г. Не сме се женили. Брака е една формалност за пред държавните органи (***), без която можем да минем. До този момент не сме искали да се женим. Живеем си добре, имаме си всичко, което ни трябва. Сами си купихме жилището, обзавеждане и т.н.

3

solar power

преди 8 години

До Минко 47 г. ергенМай лъскаш бастуна по скоро редовно.

2

експертно становище

преди 8 години

Жената и колата са на късмет! Ако мислите ,че много избиране ще помогне ...има много примери с подигравка на съдбата! Доверете се на любовта от пръв поглед па в крайна сметка ако не друго смъртта ще ви раздели!

1

Анонимен

преди 8 години

Преди време публикувахте статия как задължително трябва да живеете заедно преди брака. Сега обратното. *** разбери...