76

Поли

преди 8 години

СРАМ! Половин България избяга, а това момиче иска да живее в такава държава, чиито граждани бягат от нея и ние не искаме да я приемем, а ще я пратим на сигурна смърт!!! Колко евреи сме спасили навремето, а сега едно-единствено момиче не може да спасим. Толкова ли няма място в обезлюдяла България. ... дори има теория, че прабългарите дошли от Персия /днешен Иран/

75

Вяра

преди 8 години

До ЩомМомичето е протестантка, а там не си сменят имената.

74

!!!

преди 8 години

Успех на делото на 2.3.2016!

73

Пешо

преди 8 години

Пълно безумие е да лишим Захра, приела Христос като Бог и Спасител, от убежище!Това значи, че я пращаме на сигурна смърт.Иран е шариатска държава, което ще рече, че държавното право съвпада с ислямското религиозно право.А според шариата (ислямския религиозен закон) за вероотстъпничество от исляма наказанието е смърт!!

72

Захарий

преди 8 години

Абе я оправете документите на момичето и й дайте статут на бежанец, че ще влезем пак в световните медии с поредната срамота! Самият факт, че досега не е потърсила фиктивен брак, за да остане, означава, че иска да спазва всички закони в България (жалко, че не знае колко порблематично е това)! А тия чиновници от с. Баня, Нова Загора или където и да е, да вземем да ги пратим тях в Иран да видят какво е, а?

71

Джон

преди 8 години

Оставете я в България, за разлика от ислямистките диваци идващи на тълпи момичето не представлява опасност и е станала християнка. Ако се върне в Иран могат да я убият затова, че е оставила исляма. В подобни случаи трябва да сме милостиви към такива хора.

70

0

преди 8 години

До НиколаНай-вероятно другаде е зарито кучето. Това е само една статия във вестник, казва ли ти някой какво става.

69

Никола

преди 8 години

Направо не мога да ги разбера, тука пристигнаха хиляди бандюги, ислямисти, муджахидини, терористи и друга всякаква *** и им правим поклони, а тея *** от една банкрутирала институция, поклонници на финикийски знаци и на едни източни *** им пречи едно момиче. Може би съдиите не знаят, че в Иран има шариатско правосъдие, по което за вероотстъпничество се налага смъртно наказание и то по един брутален начин. Да си пуснат клипчета в НЕТА да видят как постъпват в Иран с прелюбодейките, бе

68

Щом

преди 8 години

като е приела християнството как и е името?Християнка не се връзва със Захра Шахсавани.

67

Анонимен

преди 8 години

***.и. мръсни! Значи на 20 годишни изнасилвачи даваме статут, ама на на 22 годишно момиче-християнче- не даваме! Каква е тази държава, бе, ние християни ли сме, какви сме!Как да помогнем на момичето? Подписка няма ли, протест, ако я върнат в Иран ще я убият 100%. Тя е истински бежанец, на който да дадем закрила, а не останалите, които ни домъкват тук. Хора, кажете как да помогнем? Сериозно

66

Анонимен

преди 8 години

Какви данни бе?На нашето туркоманско правителство християни и българи не му трябват.Я си помислете колко време и какви документи се изискват от българите от Украйна,Молдова и Македония.

65

Duhku4e

преди 8 години

Какви са тез простотии бре бургаски прости съдии,приемаме всякакви муджахидини,а не искаме да приемем едно Християнско дете,аман от дебелогъзие и овчедушие,поогледайте се ве мърди,не останаха Християни в Бг.Ибрици мръсни,ако беше някое турче веднага щяхте да му дадете гражданство....Анатема!

64

салих

преди 8 години

Тя е християнка. това е достатъчно за да и дадат статут.Сигурно искат подкуп.Друго обяснение нямам.Разбирам да се спазваха законите в България и да се прилагаха от магистратите , но понеже това не е съвсем така, може да се направи нещо за това момиче.

63

Анонимен

преди 8 години

Бургаските съдии я изпращат на сигурна смърт , църквата си кара Мерцедесите ... а преди да ни обездушат комунистическите гад.ове и техните синчета , хората , заедно с църквата , спряха вагоните с 50 000 български евреи ! Дано все пак хората , които я познават да се застъпят за нея , това е абсолютна лудост , при положение , че пускаме хиляди *** ..терористи какви ли не ! ЛУДОСТ , всичко е наобратно тук !

62

Анонимен

преди 8 години

Точно същите тъмни сили който днес се опитват да внушат на Българина че тябва да бъде съпричастен и състрадателен.същите тъмни сили подкрепят емогрантската инвазия в Европа. Гражданската война между Културоте и гените е неизбежна !!!

61

Анонимен

преди 8 години

Точно така Петре, толератноста ще погуби западна Европа

60

Петър

преди 8 години

Толератноста е погубила много цивилизаций преди нас, няма да ни подмине и нас.

59

Анонимен

преди 8 години

Проблема на иранката е много сериозен, първо не е руска *** за да и дадат веднага гражданство и второ не си е платила където трябва.

58

Анонимен

преди 8 години

Определено на тая и шума който се вдига около екстрадацията и. има нещо гнило. Има тъмни сили сомат за тая Пропаганда !!!

57

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се върне там от където са и корените и гените.И нека спомогне за изграждането и възраждането на своя народ.