17

Анонимен

преди 8 години

хибридната война на русия и най верните им слуги бсп

16

Анонимен

преди 8 години

Проблемът е, че повечето нашенски "социалисти" са едри капиталисти, мутри и милионери. Да ги изреждаме ли: Гочиту, Миков, Кадиев, Масларова, Р. Овч. Райчев...

15

Анонимен

преди 8 години

Че те всички медии в България са подредени в една червена линия. Собственици, директори и *** са масово бивши ченгета-доносници и партийна номенклатура.

14

УБРЕ СА СА СА

преди 8 години

ами да вземат Джорджано и Софито да им пеят да им запълват програмата

13

демоСкрит

преди 8 години

добре е да се уважава мнението на инакомислещия ако искаш да бъде уважено и собственото ти мнение...или казано с една дума...демокрация !

12

Анонимен

преди 8 години

ЧЕРВЕНА ЛИНИЯ СЪС СОЦИАЛНИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ЛИДЕРИ МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ, БОРЕЙКИ СЕ ЗА ПРАВАТА НА ОНЕПРАВДАНИТЕ И БЕДНИТЕ, СПОДЕЛЯЙКИ СВОБОДА, РАВЕНСТВО, БРАТСТВО И МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА ДА НЕ СКАЧА МНОГО, ПЛАШЕЙКИ БИЗНЕСА, ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ВЪВЕДЕ СПРАВЕДЛИВИ ДАНЪЦИ И БЕДНИТЕ НЯМА ДА ПЪЛНЯТ ФИСКА, А ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ЩЕ СЕ ИЗДЪРЖА НАЙ ПОСЛЕ ОТ ОЛИГАРХИЯТА- ОХ КАКВО ОГРОМНО ЛИЦЕМЕРИЕ. ХИМНЪТ НА ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА СОЦИАЛНА ДЪРЖАВА ЗАПОЧВА НА КРАК О ПАРИИ ПРЕЗРЕНИ, НА КРАК О РОБИ НА ТРУДА.

11

ХА,ХА,ХА,ХАААА....

преди 8 години

......И КОЙ ШЕ ГИ СЛУША ТАМ ЛЪЖИТЕ ИМ...??!!ШЕ СИ ПЛАЩАТ ЛИ НА РАДИОТО ЗА ТОЯ МАСРАФ.....ИЛИ ПАК ---ШЕ Е ЗА СМЕТКА НА ДЪРЖАВАТА??!!/..сиреч за наша сметка../

10

истината е една

преди 8 години

До истВсяка крива линия, успоредна на червената линия, била права линия. Хайди де.---зависи в каква ще лежи ! обаче то равнини не останаха ...всичките са с едно начало - "черно-бяло"! :)))трудна работа ще има това радио... цацата и тя вече не кълве !:)))

9

ист

преди 8 години

Всяка крива линия, успоредна на червената линия, била права линия. Хайди де.

8

1

преди 8 години

Добре е да има друга гледна точка за нещата. Внушенията от повечето медии са проправителствини и не винаги са обективни. Надявам се новото радио да ни дава информация, която властта се опитва да крие и кураж срещу самозобравили се велможи.

7

Анонимен

преди 8 години

Всичко тече, всичко се променя... само БСП си остава на ниво 1970 и не може да разбере, че светът се развива.

6

казанджия

преди 8 години

Ако на чинията се качат всичките ни политици аз си оставям 10 литра за мен и другите ги дарявам веднага!

5

астролог

преди 8 години

На 13 февруари 2016-та БСП са планували таен пленум за изпращане на мисия до Марс.Още от 70-те години на 20 век чинията на Бузлуджа е била оборудвана и заредена с гориво за целта.Но когато дугарят Миков разбрал,че горивото всъъщност е етанол и може да се приема вътрешно за по добро настроение и блясък в очите източил горивото.Та ето защо от няколко години Миков е все весел и с бляскав поглед.Сега има предложение за данък десятък от всеки казан за целите на мисията.

4

Tower

преди 8 години

До радостенТолкова си радостен, че вбъркаш правописа! :))

3

радостен

преди 8 години

НАПЕД ВОЛГИН!

2

Анонимен

преди 8 години

А, радиоточките ще ги върнат ли? :))

1

Анонимен

преди 8 години

Ахахахаха...Ще облъчват бабите по радиоточките...ахахахаха...Тея останаха една шепа и тотално изтрещяха...Жалка пасмина.