74

Анонимен

преди 8 години

Меркел политически труп? Партията и пак ще спечели изборите, в това съмнение няма. Не за друго, а защото социалдемократите като основен неин противник са политически труп. Освен това половината германци, колкото и да не им харесва историята с бежанците, се държат за Меркел заради икономическата стабилност и спада в безработицата при нея.

73

Анонимен

преди 8 години

Истината е една - Меркел е отличен държавник, който крепеше цяла Европа, без да е длъжен. Феновете на смешното, фашизоидно комплексарче в Кремъл да си броят обезценените рубли и да замълчат.

72

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 76Меркел е политически труп.

71

Анонимен

преди 8 години

Канцлера първо трябва да пита германците дали са съгласни земите им да бъдат наводнени от исляма и съпътстващата го престъпност и примитивизъм, защото запалените приюти на араби доказват че явно германците не са съгласни с Меркел.

70

Анонимен

преди 8 години

Европа е на смъртния си одър раздърпана, хаотична, намачкана, обедняваща.

69

Анонимен

преди 8 години

Европа вече e само една старица, Европа вече не е плодовите и не е изпълнена с живот. Европа е като бездетна жена.

68

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 104хохлите - отново истерия?

67

Анонимен

преди 8 години

Атакисти,пилците се броят на есен,а политиците след избори.Вас като пилци ви преброихме на т.н.метеШ,а пудела ще го преброим на следващите избори ако не е в кафеза.За Меркел ще говорим като минат изборите.Ферщейн?

66

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 99 "Голяма радост за мурз"Ами заминавай за "свободна и просперираща" Украйна! Никой не те спира, отиди и виж отблизо как живеят там!

65

1

преди 8 години

До АнонименКолега, вярно е, че преди няколко години след като излезе книгата на Тило Сарацин "Германия се самоунищожава", Меркел заяви по адрес на мюсюлманската общност в Германия, че тези хора не се интегрират и, че мултикултурализма се е провалил. Горе-долу по същото време Меркел заяви, че германците трябва да свикват с джамиите срещу, които тогава протестираха, а също така и че те/германците/ са виновни за милионите жертви на ВСВ. Приемайки мюсюлманите Меркел иска да промени имиджа на ФРГ,но

64

Анонимен

преди 8 години

Спрете да пишете глупости и да се правите на ***. Тази гнусна лека, заедно с Оланд или Саркози заявиха пред всички, че мултикултурализмът се е провалил, не работи и няма шанс. Всичко друго, което пишете за нея е опит да си заровите главата в пясъка, некадърници. Гнус ме от вашта лицемерна загриженост и толерантност. Гнусни сте.

63

Наблюдател

преди 8 години

"Меркелизма" трябва да си ходи максимално бързо, въпреки че вече доста е закъснялМеркел направи нещо "умно" като - в нагорещено олио да сипеш вода

62

до 104

преди 8 години

Абе, ***, българите са БИЛИ КЛАНИ И ИЗНАСИЛВАНИ по време на робството! Знам, че клешите като теб няма как да го знаят, защото не го пише в учебниците по история, но го пише в литературата ни!!! Ама *** като теб и това не са чели в училище. Пожелавам ти турско робство!!! Наистина ти го пожелавам, че смешниците като теб само от бой с тояга разбират! Такива като теб нямат акъл да осмислят дивотиите, които са коментирали!

61

do 108

преди 8 години

Наистина си мравка с расъжденията си. Първо ЕС не е военен съюз, а НАТО. България е член и на двете, т.е. ако ЕС се разпадне, няма логика България да остане без армия. Второ, ЕС няма да се разпадне поради чисто икономически причини. На дребното ти мозъче му е бедна фантазията какъв числа генерира стокообмена вътре в ЕС: в стотици милиарди и то в евро! Всяка една страна по отделно в Европа си е жива умряла. Нали като се разпадне, големите държави ще си изтеглят заводите и ще ги преместят в Турция

60

Анонимен

преди 8 години

Съгласен съм , че Меркел трябва да си ходи, но мястото където трябва да отиде е едно единствено- Международния съд в Хага за престъплението срещу цял един континент. Как един Милошевич защитавал собствения си народ бе там без да напада нито една чужда държава, а Меркел и Оланд разбира се ще ги оставим на свобода да си харчат милиардите, за това че продадоха Европа на САЩ и мюсулманите. Срам и позор за тази дъртофелница!!!!!!!

59

Анонимен

преди 8 години

...... и така деца, дойде и края на приказката, когато Баба Яга трябва вече да се оттегли от политиката и да замине в къщичката си в дън гори Тилилейски, и да не се връща вече в нея че само плаши децата и родителите им !!!

58

Анонимен

преди 8 години

Къде е Odyseus?В тази статия откровено лъха на пропаганда.Къде е нашия платен борец, дето Брюксел включи в Центъра за Борба с Руската Пропаганда?Мале, мале, докъде се добутахме....!

57

европейка

преди 8 години

Мамчето Меркел да го вържат на площада и гнусните *** да минат да и се отблагодарят като я опипат. А след това да я осъдят на доживотен затвор или замеряне с камъни - по стар мюсюлмански обичай. ТАЗИ ИЗКУФЯЛАТА СЪСИПА ГЕРМАНИЯ И ЕВРОПА ! ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ НАС, ЕВРОПЕЙЦИТЕ ! ПРИНУДИ НАШИТЕ ДЪРЖАВИ ДА ХАРЧАТ ПАРИ ЗА ОГРАДИ И ОХРАНА,ЗА ИЗДРЪЖКА НА ТЕЗИ НАВЛЕЦИ, ВМЕСТО ДА ГИ ИЗРАЗХОДВАТ ЗА НАС, ЗА ИНВЕСТИЦИИ, ЗА НАШИТЕ ДЕЦА!ВСЕ ПАК ТОВА СА НАШИТЕ ПАРИ - НИЕ КАЗВАМЕ КАК ДА СЕ ИЗРАЗХОДВАТ

56

OMG_Lucker

преди 8 години

Обръщам се към Вас госпожо Меркел: довиждане, ходете си живейте спокойния германски пенсионерски живот. Добре се справяхте известно време, после сериозно се изложихте и поставихте вашето, нашето и на децата ни бъдещето под въпрос, време е да ни освободите от присъствието си. Нека някой друг заеме Вашето място.Абсолютно същите думи (без частта за доброто справяне) отправям и към всички бг политици. Ходете си гад0ве мPъсни, да идват някакви необременени хора, които да ви сменят. Крайно време е.

55

Анонимен

преди 8 години

германците са наивен глуповат народ и никога не са имали добри политици,ние сме същите.британия предложи справяне с проблема мигранти-охрана на външните граници и помощ за бежанците в лагери по местата от където идват. британската дипломация винаги е била най добрата