29

тя

преди 8 години

Защо ,когато политиците вършат престъпления , винаги са склонни да ги изкарват "политически"?,

28

saki

преди 8 години

Хайде сега си сложете ръка на сърцето и си кажете, колко от вас ако имат възможност да правят секс с 16 г. мома и ви е гарантирано ,че няма да ви преследва закона, ще откажете. Сигурен съм ,че 99% ще го направите.

27

Анонимен

преди 8 години

Много *** тука бе - комунисти, русофили, .... и всякакъв друг буламач. Все пак има някаква надежда, че народът не е изтрещял окончателно и това е дело само на един, който не си е пил хапчетата.

26

Анонимен

преди 8 години

Цялата работа отдавна мирише на нещо нагласено, но медиите продължават да ни промиват мозъците, както беше и в случая във Враца с Тодор. Медиите ни убеждаваха, че уж братята били виновни, а то се оказа, че не са, което много хора тук си го помислиха още в началото, но тях цензурата ги триеше и им забраняваше достъпа до сайта. Сега нещата се повтарят и с Евстатиев, като тук е по-сложно - няма как да се докаже, дали момичето е било съгласно или не и винаги ще има съмнение какво точно се е случило.

25

Обективен

преди 8 години

Учудващо много хора обичат да пишат без да знаят. Пишат, тук че бил педофил, ама не знаят какво е това и че в случая Евстатиев не е педофил и че не е забранен сексът с момиче навършило 14 години, ако трябва да е съгласна всяка жена над 14 години, за да правиш секс с нея.Пишат, че е виновен, но не знаят никакви доказателства, защото такива не са публикувани и ако ги има си ги знаят само в прокуратурата. Прекалено много случаи има на набеждаване, за да отсъждаме с толкова лека ръка - виновен е.

24

ДААА..

преди 8 години

ТОВА ЧЕ Е СВЪРЗАНО С ПОЛИТИКАТА Е ЯСНО ОТ ПЪРВИЯ ДЕН БТВ И НОВА САМО ТОВА ПРАВЯТ ПОЧУДИХА СЕ КОГО ДА КАНЯТ МАЙКАТА БАЩАТА НА МОМИЧЕТО САМО ДА ОЧЕРНЯТ ПАРТИЯТА НА БАЩА ТИ ОТ КОЯТО Е БИЛ ИЗБРАН ТОВА СА МРЪСНИТЕ ИГРИ НА ЦВЕТАНОВ ЗАЩО НЕ И НА БОРИСОВ ТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН ВЗЕМАТ И ГЛАСОВЕ НА ИЗБОРИТЕ НЯМА ДА СЕ ИЗНЕНАДАМЕ ДАЛИ НЕ ПЛАЩАТ И НА МАЙКАТА И БАЩАТА ЗА ДА ГОВОРЯТ А И ХОРАТА НА СТРЕЛЧА НО АКО ГИ ПОРАЗПИТАТЕ ТЕЗИ ХОРА ЩЕ ВИ КАЖАТ ДРУГО СКЪПИ ВОДЕЩИ ОТ НОВА И БТВ

23

Некой си...

преди 8 години

Прав е синът му, не е плейбой а ПЕДОФИЛ, и то гнусен!

22

Анонимен

преди 8 години

Счупили са и джама ама не и евстати.за счупен джам си требе у.......й .корав евстати със мекио мое счупи тоалетната чиния

21

се доизкажем

преди 8 години

И жертвата не помни нищо или много малко, само от края на контакта. И не може да обясни как е станало. В лабораториите ги изследват, но за други наркотици. Винаги им предлагат и напитка, ако стане проблем, да се обясни с алкохола и тн.Абе поровете се в мрежата и ще се вцепените от реалността. Родители ваш дълг е да пазите децата си от всякакво негативно влияние. Стане ли нешто с детето и вас ви боли. По-добре е да си го напляскаш сам и да ти е мирна главата.

20

си каем

преди 8 години

Наркотици за изнасилване... Потърсете в мрежата за "рохипнол" и други хипнотици, тоест медикаменти, които вкарват жертвата в хипнотично състояние. Потърсете и ще откриете, че това е стара практика на сводниците да изнасилват и скланят момичетата към проституция.Прочетете и как митио пищака и сина му мартин малкия пищов въртят бройки.И използват момичета за улов на малки момиченца. Момиче поканва на кафе малката и и сипва наркотика. После идва нейния приятел сутен. и я закарва, на поръчителя

19

ХХХ

преди 8 години

И да е дошла сама да се е пробвала него да изнасили чисто гола да се е съблякла и да му се търка и натиска ........той трябва да и удари 2 шамара и да я прати при родителите и ! Закона сочи ....под 18 години момиче, искала или не искала ............е без значение ......виновен е мъжа ако е пълнолетен, а тоя е бая пълнолетен дърт извратеняк ! Тия които го защитават са същите *** мечтаещи и искащи деца за секс фантазиите си ! ПУ ...*** !

18

Анонимен

преди 8 години

Не и наливал водката на сила у устата.дали е била изнасилена никой не знае.експерти се купуват.факт.а че работата е"редена"стана ясно на цяла България.съдии и прокурори се купуват камо ли експерти

17

Анонимен

преди 8 години

bashta ti go chaka svatba v zatvora,ako vleze.Ako ne vleze shte budete izseleni ot Strelcha i nejelani nikude.Imate pari shte se opravite

16

Анонимен

преди 8 години

"Баща ми не е плейбой или женкар"Плейбоят, *** сине, ще съблазни жертвата, а комплексираният криминален *** ще я изнасили.

15

до 16

преди 8 години

Повече от ясно е.

14

до 15 shopp

преди 8 години

Доста гнусотии изречени от л......та уста на индивид без определен пол, ежеминутно използващ модерни наркотични опиати, с една дума евроатлантик.

13

до 15

преди 8 години

че е прос е ясно. Ама, че ти си *** евро.ге.. , също е ясно

12

Анонимен

преди 8 години

не е плейбой, а е противен изнасилвач на деца

11

Агент Мълдър

преди 8 години

Истината е някъде там

10

Анонимен

преди 8 години

Баща ти не е плейбой,той е престъпник.