16

Анонимен

преди 8 години

Майната им на Европа и Шенген нищо добро не видяхме от тях по добре си бяхме преди

15

Анонимен

преди 8 години

че ние не сме в шенген , нас какво ни касае , или вече сме фалирали само дето не го знаем

14

Наблюдател

преди 8 години

Да бяха първо мислили за последиците преди да пуснат милионите мигранти лидерите на ЕС!Очевидно точно мисленето им основният проблем!

13

Оградаджия

преди 8 години

То и оградната мрежа спира произволното движение на тела и лица, струва пари, ама се ползва широко в бита. Въобще всички огради пречат и струват нещо, но ги има. Интересен феномен.

12

Анонимен

преди 8 години

Е как край на Шенген -та ние още не сме влезнали-тогава защо си затворихме АЕЦ блоковете-за оня що д...

11

Анонимен

преди 8 години

Шенген контролира нормалните хора. Всичкото ***'муняк дето зареза гората и дойде стана меринджей или спец-и-а-лист. Такива са нужни - първосигнални консуматори. Важното е да има евтини банани и всичко ще е наред - серотониновата усмивка ще "спаси" света. Скоро ще стане популярен мюзикъла "Ако Нютон беше спал под палма".

10

Анонимен

преди 8 години

Дано не се разпадне ЕС,че какво ще правят нашите Евроидални политици?Ще трябва да отговарят на въпроси от типа "Оти 30 тодини ручаме жабета?"И фуста Куневица ще трябва да отваря блоковете на АЕЦ Козлодуй,И.Костов-да национализира приватизираното,бат Бойко- да върне рекетираното,а всичката партийно- номенклатурна п.аплач,управляваща БГ след 1989г ще трябва да влиза в дрънголника...Но...така е,когато не науката и специалистите,а простотията и АРТ-истите са на власт!А и ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА!

9

Анонимен

преди 8 години

И с шенген и без шенген емигрантите идват

8

wild horse

преди 8 години

Какво ни плашите,това не ни касае. Нашите велики правителства дори не можаха да ни докарат до Шенген.,ще се закрие,без да сме били там. Никакви българи не работят свободно в Европа. Винаги сме били втора ръка. Спомняте ли си как ореваха света ,че ще ги наводним,ако паднат визите. Е сега може би реват за нас,но Алито,Мохамед,Факрито и др ще им лапат паричките. На печелившите, честито!

7

Анонимен

преди 8 години

Абе Тиквата как още не ни е вкарал в Шенген ?За 7 години едно нещо имаше да свърши след приемането ни в ЕС..Някой разбрал ли е кога последно каза, че влизаме ?

6

Елемаг

преди 8 години

За кой загуби?За нас или за вас?

5

Анонимен

преди 8 години

NE SE LASHEYE V BALGARIA SHTE BADAT O-VISOKI.

4

Ти да видиш!!!

преди 8 години

Какви "самаряни" само. Загрижили са се за загубите от престоя на камионите по Гкпп-тата. Ако не се лъжа,загубата за едни е печалба за други. Ей голямо лицемерие от тези розови неначесани евродупета

3

Анонимен

преди 8 години

Баба М освен да го компенсира чрез откриване на ловния сезон за носърчета.

2

Анонимен

преди 8 години

Външните граници са проблемът, не вътрешните. Корабът с пробойни отвсякъде, вместо да се затворят, вътрешните отделения на трюма затваряме. Загубена работа..не може да са толкова глупави политиците ни..има си причина някаква и това трябва да разберем най-накрая. Защо го позволяват?Защо само приказки и никакви адекватни действия? Щом на мен ми стига акълът, как на тези ерудирани хора е ЕК със заплати от 20 000 евро, не им идва на ум ???

1

ми

преди 8 години

Дреме ми то държавата е умряла и е докарала хората до борба за оцеляване тъй ,че малко боли за ЕС.