32

Анонимен

преди 8 години

Абе виждал съм ги на снимки, но не бяха ли норвежки всъдеходи ?Така ми е останало в главата...

31

Анонимен

преди 8 години

Има подобно шведско возило, руснаците само са копирали идеята.С това моторче не може да носи 1 тон полезен товар, да харчи малко и т.н.Идеята е интересна, но е доста стара, шведите отдавна ги произвеждат подобни.Е, шведското е по-качествено по подразбиране.Ползваха двигатели на Фолксваген, доколкото помня. В Канада също ги ползват шведските машини.

30

Анонимен

преди 8 години

Какво е това?

29

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 51Отиди, виж тази страна, природните й условия и сам прецени, каква е нуждата им от магистрали като нашите. Ами нямат си Бойко, нямат АМ!

28

До Анонимен 19

преди 8 години

Нещо не мога да оценя чувството ти за хумор. Подобни машини се правят и другаде - там, където има нужда от такива и пазар за тях. Правят и в Щатите. Само, че на Запад няма ***.от, който да акцентира на националността на конструктора. Сър Алек Исигонис е грък, а Фердинанд Порше създава и Ситроен Дюшево. Генералният директор на "Сухой" се казва Михаил Погосян, а шведът Бу Андершон е пък на ВАЗ. Возилото ще се използва и в европейска Русия всред реки, блата, тундра. Определено не е за нашите магист

27

хахаха

преди 8 години

като унищожат света ще се возят на такива и ще ловуват хора - българи, грузини, турци, украинци, бе, кво излезне и мърда и става за манджа!

26

Анонимен

преди 8 години

Чак пък толкова емоции за специализирана машина. Трябва им на руснаците- направили са я.

25

Анонимен

преди 8 години

До Mr.STARBUCKSХоди се ш.бай с Кончита

24

до mr.starbucks

преди 8 години

Ако говорим за националности едва ли има в сайта някой които да не признава германия и Япония в лидери в автомобилостроенето.Но това не променя факта че има и други държави които ги бива в това.А тази машина го доказва това.Направи българска машина проектирана с чужди части но добре и на добра цена и тебе ще признаем .Не ни пука че не си германец и не е немско производство а български.

23

zeus

преди 8 години

Машината вече има и специална арктическа военна версия ;)

22

Горан

преди 8 години

Двигателят е японски. Скоростната кутия е английска, е ми няма как да е лошо. Идеята си е руска, и е наистина добра, и добре реализирана.

21

хаха

преди 8 години

Всъдеходът е оценен на 3,85 млн. рубли, или около 45 000 евро.Браво на Вовата, с един долар вече ще си купиш 15 кила рубли.

20

Анонимен

преди 8 години

Гледах видео с този звяр. Страшно проходимо, чупи леда на река и не потъва, а върви по водата като водна бълха! А какъв дрифт прави по леда!

19

до mr.starbucks

преди 8 години

***, виж клипа и виж какво може тази машина за да видиш какво може този всъдеход. Там чертежи и снимки няма, има демонстрация на живо.

18

Анонимен

преди 8 години

СТРАХОТНА КОЛА

17

Анонимен

преди 8 години

Тази машина не за българи ,българите търсят високо проходими машини за да могат да ги карат в София и всички да ги видят,тая машина не става за тъшкалък а само за работа в места където никой не може да те забележи.

16

Анонимен

преди 8 години

!! Армегадон! Перничанин сменил Гоуфа с. Sherp!

15

Анонимен

преди 8 години

Как беше руския принцип? - Каквото не се продава, си го правя сам, останалото си го купувам :)))

14

До Анонимен 5

преди 8 години

До Анонимен 5Голям умнико, прочети бе - "Sherp се задвижва от 1,5-литров дизелов двигател, производство на японската фирма Kubota.". Даже не са се изхвърлили да сложат някой голям двигател. Оптимизират, а и сигурно икономически е изгодно. Колкото до английските - нека "Ролс-Ройс" достигне параметрите на руския самолетен двигател АЛ41Ф1 и по-новите (това е на порядъци по-сложно), да го качи на Юрофайтъра, ще ги призная! Всичко тече, всичко се изменя, само твоят мозък остава в ембрионален стадий.

13

Анонимен

преди 8 години

При максимална скорост 8/100 .