19

Анонимен

преди 8 години

ОТКРОВЕНО ИЗКАЗВАНЕ,НО ПРИЧИНАТА ЗА ВСИЧКО ТОВА Е НЕГОВАТА ПОЛИТИКА ,ЗА КОЯТО И ТОЙ ПРИЗНАВА ,ЧЕ СЕ РЪКОВОДИ ОТ "ПАРИТЕ" НА ЕДНА ШЕПА СЕМЕЙСТВА!ЗА ТОВА БЯХА СЪСИПАНИ ИРАК,ЛИБИЯ,СИРИЯ И АФГАНИСТАН , А СЕГА ИДВА РЕД И НА ЕВРОПА!

18

Анонимен

преди 8 години

До АЗ20 тоя А кой си ти,че да даваш оценка на другите.....

17

АЗ

преди 8 години

МАЙМУН КАКВО ДА ГО ПРАВИШ.....ЕДНО МАЧЕТЕ И НА ТРАСТИКАТА КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО...И ДА ЗАПЛЮЧИ БИЧА ПО ГЪРБИНАТА МУ...МОЖЕ ДВАМАТА С КОЛНДОЛИЗА ДА СИ ПАРТНИРАТ......................

16

Анонимен

преди 8 години

На всеки нов артист вече му знаят номерата викаш. Затова търсят нови "анонимни" кукли на конци. Иначе ще ги обявят за расисти, националисти, диктатори.... и каквото още се сетиш.

15

Наблюдател

преди 8 години

Американската избирателна с-*** е деградирала много сериозно и демокрацията им значително се е изпразнила от съдържание. Опитват сами себеси да се убедят, че големите пари може да я заменят.

14

АЗ

преди 8 години

Бих се радвал да чета коментари без расистки примеси. Българското общество, за съжаление, е много затворено и не приема, че хората са различни. Хората, които са в чужбина, знаят, че да си цветнокож не е причина да бъдеш обиждан. Разграничете се от расизма и коментирайте културно - ако можете. Ако не, аз съм за коментарите да бъдат изтрити.

13

Размисли само

преди 8 години

През 1970 Ричард Никсън заявява ,ако изборите променяха нещо щяха да бъдат забранени . Някъде тогава пак той заявява ,че големия враг на Америка е самата Америка. Катър пък каза,че за да има мир САЩ трябва да намалят потреблението си на петрол .Супер ,но това ще е удар над капитализма и консумативното общество .Клинтън дойде да поправи Рейгъновата рецесия ,а БУШ да върне морала над младите ,после се оказаха в 100 войни и дойде Обама ,който каза,ние можем .... Явно да тровим климата .

12

Анонимен

преди 8 години

Който с отрови си играе....

11

леле!

преди 8 години

Congratulations, Obama! След девет години глупости, сети се че сте я омазали! Върни наградата за мир!!! Чакаме подписката с интерес, а още повече чакаме да се омиташ!

10

sdada

преди 8 години

Кой каквото сие посял негро!

9

Боцко каратеката

преди 8 години

Цитат от статията: "Обама подчерта, че е необходимо да се намали зловредното влияние на парите в американската политика. Трябва да се разработят правила, които да гарантират, че финансирането на изборите няма да се контролира от "една шепа семейства или от скрити интереси"." Ясно ли ви е, кой управлява Америка, а и не само Америка? На тези семейства предците им идват от Хазарския хаганат.

8

Дон

преди 8 години

Напукаха му канчето на обама :)

7

ХАЙЛ ОБАМА

преди 8 години

Накъдето си тръгнал питай германците какво им се случи с ХИТЛЕР

6

Анонимен

преди 8 години

Ххаахаааха Обама направо "кърти миФФФки"--че нали вие го създадохте този отровен климат бе..

5

това е нищо

преди 8 години

Ти ела да видиш как Москов отрови България с едни ваксини .

4

Членска карта №7

преди 8 години

Бях го забравил този... Останаха му още 10 месеца, ще ги избута криво-ляво, освен ако Ердоган не го изненада с някаква лудория!

3

Анонимен

преди 8 години

И тоя отдавна е на Марс-заедно с "умните" от Брюксел....

2

"добро утро&quo

преди 8 години

Явно Обама 9 години е спал............

1

Анонимен

преди 8 години

Тонът се влоши още когато гръмнаха Кенеди и после като съсипаха Никсън .Оттогава няма никакви скруполи ,уважение и тн .Рейгън ,Клинтън ,Буш бяха мачкани от всички ........