14

Darma

преди 8 години

До Анонимен 8Моля, българинът ще го гледат подозрително? Хаха...в Германия да не би да няма "братски събирания" и спящи клетки? Немците си ги наричат тия "лагери" парници за тероризъм. Има квартали, където никой не знае, какво точно се случва, защото там законовите органи нямат никакъв достъп.

13

Наблюдател

преди 8 години

Тия се шегуват....

12

Анонимен

преди 8 години

до Анонимен 12чичко Сам го създаде, за пари и власт, и сега пак иска да вилнее, щото доларчетата губят сили

11

Анонимен

преди 8 години

кой създаде косово, кой, кой,кой

10

Анонимен

преди 8 години

Освен,че може да държи наверно издържа от основна дейност разлика цени от стандартен нефт и продукти по норматив-норми демек нормален природен и замърсен такъв с отпадъчни добавъчни материали и замърсители от-до по видове и характеристики променливи,степени на набавяне и расбавяне до пределни нива-съответващи занижени цени дори 0,..кат 00 затуй е и тази дандания и прехвърли цялата олелия на производителите по веригата за пречиств, мероприятия по норми база плащане замърсители на въздуха и сфера.

9

Извинете

преди 8 години

Косово,Босна Все страни на който американците помагат!!!! А най вероятно и самите лагери създадени с помощта на америка!!!! ЕДНО МИ НЕ Е ЯСНО ЩО ВСИЧКИ СЕ ПРАВЯТ ЧЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО СТАВА!!!!!?????

8

Анонимен

преди 8 години

Супер , сега и нормалния българин пътуваш в Европа по работа или туризъм , ще го гледат крайно подозрително

7

Анонимен

преди 8 години

глупости. ние имаме дюнери на всеки ъгъл те са гарант за националната ни сигурност

6

НИЕ, ВИЕ, ТЕ

преди 8 години

НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО, ТО СИ Е ЯСНО, ЧЕ ИМА ТАКИВА ХОРА НА БАЛКАНИТЕ, ДРУГИ СТРАНИ.....

5

Дааа

преди 8 години

Решението е едно, и всички неполитици го знаят!Затваряне на границите на ЕС и въвеждане на "зелена карта" по подобие на САЩ!Изграждане на временни лагери за имигранти в свободната от боеве територия на Сирия!Отпускане на помощ за нормалния живот в лагерите!Точка!!!

4

О.ЛИГОФРЕНИТЕ

преди 8 години

на власт като слепци следват заповедите на САЩ и ЕС и унищожават БЪЛГАРИЯ. Щом даже началниците на ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ са замесени в трафика на бежанци значи далаверата стига до министъра

3

Анонимен

преди 8 години

Изненадани? За какво беше създадено Косово? Изобщо пък да не говорим за шетащите из махалата в Пазарджик "духовни водачи"

2

НА ДОНДУКОВ 1

преди 8 години

живее АГЕНТ на САЩ, ТУРЦИЯ и ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА. Там е гнездото на пепелянките

1

Анонимен

преди 8 години

"""Европол алармира: ИД държи лагери на Балканите""""......Редно ще е,дружно да "благодарим" на САЩ,Брюксел и на бАбА Меркел............