14

многоНЕзнайко

преди 8 години

абе знайко, пак се проявяваш като "многознайко" и в края на крайщата пак нищо не ЗНАЕШ, я вземи пак да прочетеш статията дървен философ. да видиш кой е пострадал.

13

Кво?

преди 8 години

Ехооооо, оправете си смотаната статия, че опетнявате името на момичето! Колата е била карана от 18-годишен *** от Грамада! Момичето се е возило. Разбрали-неразбрали пишете глупости! Подигравате се със смъртта на момичето!

12

Анонимен

преди 8 години

До Родителите 14Какво значение има марката или мощността на колата - *** шофиране води до стълбове. няма значение на колко години си- като си неопитен, караш бавно, гогато натрупаш опит - караш разумно.Добре, че не блъснала друга кола или пешеходци.

11

Друго мнение

преди 8 години

Шофирането в нарушение на правилата, заради което са пострадали тези хора, е пряко следствие на факта, че КАТ не работи. Не са виновни шофьорите, а КАТ, защото по белия свят правила се спазват единствено там, където КАТ работи.

10

Родителите

преди 8 години

Родителите, които всячески се опитват да осигурят на децата си това, което те не са и мечтали да имат, сега плачат. Дори и да имам толкова пари, няма да купя на детето си Ауди, т.е. средство са самоубийство. Ще дам много повече за образованието му, а като започне да печели - да си купи каквото иска.

9

художника

преди 8 години

Лилето оправи пътищата и народа се изтрепа. Друго си беше при Станишката и "царя", дупка до дупка и караш даже и под разрешената скорост.Къде си Станишкооооооооооооооооооо?????????????

8

тъп въпрос

преди 8 години

Що всички които се самозатриват в стълбове/огради/дървета/спирки са все между 18 и 25, с Ауди или БМВ и са от място което го няма на картата?

7

Анонимен

преди 8 години

Бог да я прости девойката!Ама и тези стълбове не се научиха да не седят край пътя

6

аз

преди 8 години

До тяТочно е убила невинни хора - пътничката в колата.

5

Анонимен

преди 8 години

Стълбове и огради ,кво има да патят ?!?

4

Анонимен

преди 8 години

Лека й пръст

3

Анонимен

преди 8 години

Много тежка новина е това...твърде е млада девойката, за да си отиде от този свят, а другият инцидент е също нелеп..това пусто бързане на пътя...а пък интересно как са ги тествали и двамата шофьори с дрегер като единият е с опасност за живота...

2

Гарабед

преди 8 години

"Кратка беше майко радостта на Зайко!

1

тя

преди 8 години

Добре е ,че не е убила невинни хора!