18

Анонимен

преди 8 години

Отдавна беше ясно, че има нова дрогаОще когато започнаха репортажи за младежи, проявяващи необяснима жестокост.Последно четохме за Враца и Бургас

17

До "Оня":

преди 8 години

От 10.5 години се занимавам точно с такива ***, така че акъли в това отношение въобще не ми трябват..., а "проблема" със сина ми съм си го решил отдавна - спи спокойно и си пафкай тревицата!

16

Джон

преди 8 години

До 6Много хора могат да попаднат в капана на наркотиците, няма значение кой какъв е. Това е съвременна клопка която дебне хората, един от капаните на съвремието. Не е въпрос на качество или некачество на човека. Човек трябва да бъде състрадателен към неудачите и страданията на ближните си най-малкото. Това безкритично коравосърдечие което чета напоследък е израз на злото което се е просмукало в мислите на хората. Съветвам ви да не закоравявате сърцата си а да бъдете смирени и милостиви.

15

Оня

преди 8 години

До Анонимен 17 Айде сега... за хора пушещи трева, "наркоман" е силна дума.... ами цигарите, кафето и всички легални ла*на които блъскат останалите? И "да ***"... докато не се случи с твоя син ... ***, тогава друга песен ще запееш.

14

Анонимен

преди 8 години

Ами да ***, няма к`во да ги жалите! "Жертви" били, "болни" били, не знам к`ви си били... живи лай..ри са си - никой не е станал наркоман зорлен, или поне са единици такива!

13

Анонимен

преди 8 години

Дрогата е за страхливци! Посрещай реалноста изправен.

12

edna

преди 8 години

Г-н Бакалов, по-добре да не бяхте обяснявали колко е лесно да се снабдиш с дрога онлайн. Сега кой знае колко хора ще почнат да търсят...А и като сте казали как трудно се ловят престъпниците...Дори да е така - вземете ги сплашете! А и толкова полицаи има - не може ли да си правят фалшиви профили в интернет и реално да хващат престъпници? За какво им се плащат заплати??

11

Анонимен

преди 8 години

Всеки , който се занимава с разпространение на дрога от малки до големи трябва да бъде убиван на място.

10

Оня

преди 8 години

Затова - Био ШитПоливаш си саксийката и после смях и лафове.

9

Анонимен

преди 8 години

Оооо, горките наркомани, ще вземат да измрат съвсем...

8

Анонимен

преди 8 години

До аьяоаЬЯОДа не се окажат източни директиви, че тогава ще имаш да даваш обяснения...

7

Анонимен

преди 8 години

Мои познати в медицинския факултет ми разказваха за реални случаи с тийнейджъри... дърпат си от цигарата само веднъж и падат в несвяст, после в болницата на системи.Опичайте си акъла!

6

Анонимен

преди 8 години

Пушилките да му мислят. Родителите на пушещи деца да го мислят. Който пуши той поема риска *** без време. Дали от цигари или от "чай" няма значение.

5

Тялото

преди 8 години

Обърнете внимание на математиката: 100 000 дози - 5 милиона лева - по 50лв на доза. И най-скъпата дрога - коката влиза на половината цена. А тези синтетики струват под левче от китай.Ама така се отчита дейност - *** доказвай че не струва толкова в "магазина".

4

Анонимен

преди 8 години

Няма лошо, така нацията се чисти от негодния генетичен материал. Полека-лека ще останат само читавите и чистите. Естествен подбор. То и без това съвременните млади не ги е страх от нищо друго, освен от куршум на улицата май.

3

иван

преди 8 години

Да билката е опасна ,за това да легализират марихуаната ,че билката я водят за вид който неможе да се лови от полиция и се копува именно защото тревата е нелегална

2

аьяоаЬЯО

преди 8 години

зАПАДНИТЕ ДИРЕКТИВИ - ДА СЕ ТРАВЯТ БЪЛГАРЧЕТАТА КОЛКОТО МОЖЕ ПО-УСИЛЕНО.

1

Анонимен

преди 8 години

Само слабоумниците и слабохарактерните ползвса наркотици!!