12

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 12Пич да не си един от собствениците на частни училища в България построени с пари на народа?За да просперира всяка нация най- важното е нивото на образование. Вече 2 милиона от умните избягаха на запад , като по-голямата част от тях станаха слуги. Това ли е решението според теб? Изхода е затвор за тези , което освен училището унищожиха цялата държава. А че в училище се учат хиляди глупости съм съгласен.

11

Анонимен

преди 8 години

Пълнят им главите с ненужно сложни и безмислени неща.В резултат хлапетата се отегчават става им скучно и само гледат как да не учат.И кой би ги обвинил реално.Като се замисли човек какви хора са им писали учебниците... И какво пише в тях.

10

Пешо СРБИНО

преди 8 години

Он ПЕШО Е много ЛУдддд и все паг ун е виновен

9

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 7Реформи с Кунева към по-добро никога няма да станат. Знаем приказката, че нов бардак със стари *** не става. С Пл. Димитров шеф на КНСБ , който канеше на конгреса си Премиера- слънце нещата са ужасно абсурдни. Не че с "Подкрепа " нещата са по различни. Синдикатите в България единствено стават да раздават по едни въженце за бесене на членовете. И след 1000 години няма да стигнем гърците. Само със проф. Станилов като образователен министър и Сидеров като премиер нещата ще станат.

8

Анонимен

преди 8 години

Престоят в бг училище е вреден за вашето здраве и интелект, мили деца!Който може- да се отърва по- навреме!Има и възможности по новия закон за домашно обучение.Има и по- нормални държави най- сетне.Пестете силите и здравето си за съществени неща, не за глупостите, с които ви пълнят главите в училище, от които я ви трябват 25%, а не!Девет часа на ден в гимназия. По 3 разказвателни, плюс математика и БЕЛ, с английски! Тъпоумна пасмина са онези в МОН! Спасявайте се!

7

ЛиМОНки

преди 8 години

Учебниците са огледало на съдържимото в главите на децата - една гаща плява.В учебника по математика и в помагалото за пети клас е мазало...Възможно ли е да се напише един учебник, в който авторите да структурират, онагледят и обяснят материала на децата, така че да им останат трайни знания в главите, без да се опитват да покажат КОЛКО ГОЛЕМИ КАПАЦИТЕТИ СА? Имам чувството, че повечето автори страдат от недооцененост и големи амбиции.

6

1

преди 8 години

Не мога да разбера как някога нямаше този проблем с учебниците и никой никога не се е затруднявал с текстове и нови понятия! Защо сега учебниците се пишат от професори дето хал хабер си нямат от нивото на обучение в класовете? До кога ще се облагодетелстват фирми за негодни учебници?

5

Анонимен

преди 8 години

Учебниците на децата са огледало на министерството което ги одобрява и т.н "специалисти"които работят там

4

Анонимен

преди 8 години

Необходима е цялостна реформа в образованието. Не може да си директор за повече от 10 години, защото превръщаш училището в бащиния. Тези "АВТОРИ" ,които тотално се отрекоха от българската действителна история заслужават доживотен затвор. Не може Македонците да ни крадат историята и литературата при положение, че такава държава никога не е имало. Всичко това се прави по нареждане на Европедалите и САЩ. Не може от 30 години Янка Такева да е синдикален лидер ,а да не е направила национална стачка.

3

Анонимен

преди 8 години

В 5кл. минали са цялата азбука? Ужас и тормоз за децата!

2

Българче

преди 8 години

Като гледам какво се случва по света ако не стане 3 световна ... което е много вероятно ... Дечицат ни ще учат корана ... ужасно но очевидно ...

1

Анонимен

преди 8 години

Мадмоазел Ядрения Реактор ще ни ограмоти децата! Само гледайте!