22

4x4

преди 8 години

До 6 Колега, аз не съм *** и не се пенявя, но ще ти кажа ,че който е карал руска кола (без значение марката) и след това се качиш на някакъв нормален автомобил, никога няма да тъгува по руското! (аз лично навремето имах Жигули ) А,че Нивата ще има купувачи и в Скандинавските страни няма нищо странно, цената и е доста изгодна , спрямо всички останали джипове !

21

Кукувица

преди 8 години

*** си бяха и *** си останаха. Освен това са и опасни за живота тези каруци.

20

Анонимен

преди 8 години

Само на мен ли ми прави впечатление, че тоя кара нелегално с тези български номера!? Ако историята е вярна, то тези шотландци защо още карат с регистрационните табели на русенеца? Не вярвам, че в КАТ-Русе са им дали нов талон на тяхно име с адресна регистрация в Шотландия..

19

тя

преди 8 години

Яки коли , не като сегашните кашони , седне по- едър човек и те увиснат!

18

тя

преди 8 години

НОСТАЛГИЯ ,НОСТАЛГИЯ!!!

17

Анонимен

преди 8 години

Тая снимка не е ли интелектуална собственост, да я поствате тук, туко така? Няма също никъде линк към профила на човека, а трябва...

16

Анонимен

преди 8 години

знаят си работата тия шотландци пият качествено отлежало уиски и си карат отлежалите ни соц. автомобили, наистина ми стана интересно щом са могли да се приберат до там представете си за каква грубо произведена но за надеждна машина става дума.

15

haha

преди 8 години

До 16 до руснякоПрав си че никой в Бг не пише така... Нема пцуене, нема майки, нема *** и полови членове в писаницата на колегата - . Това означава че е руснак най-малкото.

14

Анонимен

преди 8 години

Писал съм го в този форум, но ще го повторя. Един дебел финландец преди време беше казъл: "Лада хороший нет".

13

Анонимен

преди 8 години

В центъра на Лондон се плаща дневна такса за вредни емисии на автомобили. Стойността на таксата е колкото половин лада. Освен това няма къде да се паркира.

12

Пешо

преди 8 години

До Анонимен #3Само в Скандинавия ли ...Ела да видиш пожарникарите у село у баварско -- кат се съберат в пожарната на спявка, отвън не остава място от Лада Нива. От 2 дузини коли, половината са такива...

11

до русняко

преди 8 години

до номер 5 - що не си пишеш на русски, а се мъчиш. никой в българия не пише и говори като тебе, не можеш да прекараш никой!

10

Анонимен

преди 8 години

И все пак ладичката е минала цяла Европа, докато стигне Шотландия. Колко коли нов внос ще направят този подвиг?

9

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 2 - вчера се върнах от холандия, само Тесла и Мерцедес карат!

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен от а - я - счупихте русофиломера! срам! живеете в 20-ти век! цел живот лади и ниви да карате, на руски танкове и всъдеходи да се возите, и руски песни да пеете, Европа да не видите! и т.н.т.

7

99

преди 8 години

Има ли смисъл да нищите "Лада Нива"? "Лада Нива" е първият комфортен вседеход в света. Произведен е през 70-те години на ХХ век. По-добре погледнете новия руски вседеход "Шерп", който предизвиква всеобщо възхищение в цял свят. "Шерп" е вседеходът на ХХI век.

6

Ufff

преди 8 години

Уффф, таман ги бяхме забравили!...

5

Анонимен

преди 8 години

До onz...Имах предвид,че хората там не са като нас-като чуят рашън--и вече троловете пускат пяна...А за трактора си много прав.

4

onz

преди 8 години

До5кой нема пари за дискавъри кара нива. и тука и в скандинавските държави. а доколко е "вседеход" се сети за вица : "най якия джип е тоя дето трактора влиза най навътре в нивата да го изкара" е, трактора не влиза кой знае колко навътре.

3

до 3

преди 8 години

Пич,в скандинавските държави не са комплексари като у нас.Карат и Ниви,защото колата отдавна се е доказала като надежден и евтин вседеход-а имайки предвид природните условия там-значи е напълно разбираемо.Аз в Финландия съм влизал в салон за нови Ниви.Еми в салона имаше хора които се интересуваха от купуването им.