12

Да попитам

преди 8 години

А защо не си следите закона за пушене на обществени места? Нали сте много против? Почти не останаха заведения, в които не се пуши, особено вечер.

11

Анонимен

преди 8 години

Това някакъв български патент ли е с тези отвратителни снимки? Кога ще ги сложат на бутилките за алкохол? Алкохолът да не би да е по-полезен от цигарите? Или на отровните ГМО храни, които дъвчем?

10

кк

преди 8 години

Ох това да е проблема .Като погледна в магазините какви *** ядем сигурно е по зле от цигарите.Цигарите можем да ги спрем но храната няма как!

9

Анонимен

преди 8 години

Въпреки че няма коментари към темата и това че заличихте публикацията че търсят лични лекари във Видинско под лупа коментърът е адресиран единствено към администраторите -защо заличавате темите актуални за обществото и това което не изнася на правителството

8

Анонимен

преди 8 години

Сега ще си купя цигари и ще ги сложа в табакера да не гледам картинките. Но не мога да видя какво има в луканките, саламите, надутите пилешки бутчета, разни крокита, сирена, кашкавали и всичко каквото се продава за ядене.

7

Анонимен

преди 8 години

До КонстатацияАко сложат ТУЙ дето го предлагаш, всичките жени в бг ще пропушат! Има да опъват с кеф...кат си представят картинката на кутията....;-)!

6

Анонимен

преди 8 години

Ноо без снимки на цецка цачева!

5

Parcuc

преди 8 години

Държавата от 5.50лв за кутия цигари прибира 4лв, Пепи претупалото какво ще каже по въпроса ?

4

Анонимен

преди 8 години

То като така или иначе ще умрете, вземете се самоубийте. Какво значение има дали ще умрете сега или след 40 г.

3

Анонимен

преди 8 години

Стига с това лицемерие! Държавата и управляващите стимулират тютюнопушенето! За тях е основен доход и начин да стрижат и доят хората/офцете! А спрете да пушите, да видите какво ще стане!

2

Констатация

преди 8 години

Та преди години като сложиха предупредителните надписи за инфаркти, импотентност и т.н., да не би да намаляха пушачите? Или да не би да се стреснаха? Никакъв ефект няма да има и от тези картинки! Който си пуши, ще продължи да си пуши, ако ще и х.***. да сложат на кутиите!

1

Анонимен

преди 8 години

А бе вие кой сте тръгнали да правите на балъци ? Има ли значение дали ще умреш 10 години по-рано. Все едно че сме толкова щастливи че да търсим причина да си удължаваме живота. Ще ям, ще пуша и ще пия до последно.