40

Питам

преди 8 години

Какво става? Само преди седмица имаше информация че войските на ИД били 10 000.От тях 2 000 били избити.Остовали за избиване само 8 000.Сега пък били 15 000.Тия явно се въдят като мухи.Борбата ще бъде много продължителна и трудна.Явно Русия няма да може да се справи сама.Трябва да се включат и Америка и заедно да се справят с тази ***.

39

Анонимен

преди 8 години

30 хиляди чуждостранни/ от ЕС и САЩ а ние храним и се грижим за децата уж бежанци.Позор за Меркел чеуважава турция която от друга страна подкрепа ИД ЗАЩОТО ИЗПОЛЗУВА НЕФТА И ВОЮВА СРЕЩУ ИСТЕНСКИТЕ БОЙЦИ СРЕЩУ ИД НАЧЕЛО С РУ С И Я....

38

Еран Аслан

преди 8 години

Време е ДАЕШ да си отиде на мястото. В *** при прасетата.

37

Анонимен

преди 8 години

Много са глупците,които искат да си мерят п*шките с руските,за което отдавна не е тайна,че се плаща от американците.Много хартийки без златно покритие са инвестирали американките кравари за да има "екшън" по света.

36

Анонимен

преди 8 години

дейр аз зор като нищо може и да падне снощи са взели кв руфия

35

ясно е

преди 8 години

Като чета коментарите и соро$оидите са на страната на ИД това не учудващо като се има в предвид че краварите създадоха и двата цирея.

34

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 55Де ги успехите?

33

Анонимен

преди 8 години

RUSNACITE SHTE GO DUHAT NA RYAZANIYA.SHTOTO IM HARESVA OSHTE OT AFGANISTAN.OSHTE MAKLKO KATO RAZFADAT STINGARITE SHTE GLEDAME PADADHTI PEPERUDKI.TURCHINA NE EBAVA NIKOY.DAJE *** SE ZAMISLIL NA VREMETO DALIDA SE ZAYADE S TYAH.RYAZANIYA EDIN PAT VLEZE LI CYAL JICMVOT SE POMNI.

32

Анонимен

преди 8 години

15 000 чуждестранни бойци - турци и арабески са на страната на ИД...е добро утро!И турците седнали да настояват за прекратяване на руските операции!

31

Анонимен

преди 8 години

Ей,голям тарикатин е българинът!Верва си,че е голяма работа и късата клечка ще я изтегли някой друг,но е негов ред за опраскване.Ще квичите на умряло,душко!

30

Анонимен

преди 8 години

Аз съм си интроверт.Със сигурност имам и психопатология,но не разбирам защо очевидно луди хора като леля ти Хилъри и асоциални типове като чичо ти Сорос се приемат за лидери от тълпата?Тълпата може би е много проста.

29

Анонимен

преди 8 години

"Около 15 000 чуждестранни бойци се бият" ... Сирия, от които една трета са поданници на Путин !

28

Анонимен

преди 8 години

Руснака удря много рядко, но когато удари, много боли и не пита. Руснака е много търпелив, но премине ли се границата жална ти майка. Тъпите турци хем са си патили и пак ритат мечката. Явно личния бизнес на Ердоган сериозно е пострадл, ама вече е късно да ревеш чадо.

27

Анонимен

преди 8 години

Пишете, не пишете, единствено Руснаците бомбандират тия терористи. Не случайно според медиите миналата седмица е била най-интензивната Американска бомбандировка, цели 5 полета са извършили сестрите ни Хамерикански. Хвала за борбата им с тероризма. Майка им мизерна.... идва Видов ден...

26

Chekidjan

преди 8 години

До Глупости на куб..Не-е-е-е-е, не си прав, както и цялата Ви рода!

25

Анонимен

преди 8 години

Прав си пич-М16 с оптика е на снимката.Редакторите са сгафили.

24

Анонимен

преди 8 години

Какво като са богати западняците,к'во?Морал имат ли-нямат.Петрол от ИДИЛ купуват ли-купуват,даже резолюция на ЕС има от 2012 д се купува петрол от Свободната Сирийска армия в знак на добра воля. Прибрахме дезертьорите от Сирийската и Иракската армии,ама те обарвали жени.Ами от предатели морал не се очаква.

23

за Су-54....

преди 8 години

Да му открият и Мавзолей на Юджалан...ха,ха,хаааааааа....ДО ТОЗИ НА ПУТИН!

22

Глупости на куб..

преди 8 години

ДА МУ МИСЛИ РУСИЯ И ПУТИН!ВЕЧЕ 5-ти МЕСЕЦ , БОМБАНДИРАТ И .....НИИИИИИИИЩО!!!Площад Ал.Невски събира толкова хора , за сведение!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21

Анонимен

преди 8 години

Въпрос, каква е народноста, изобщо Ислямска държава към каква нация или етнос бихте я причислили? И изобщо има ли смисъл това - 15000 чуждестранни бойци? Какви са другите бойци? Може да звучи безсмислено, но все пак е странно. Струва ми се че всички бойци са "чуждестранни". Наистина безсмислено определение за бойци на терористична група. Например чуждестранните бойци на Ал Кайда ... Или нещо подобно...