14

ники

преди 8 години

Хем грозна ,хем нахална комунистка ,кандидатка на Путин. Правителството трябва да оттегли тази срамна кандидатура.

13

Истината

преди 8 години

Простата истина е, че сега отношението към кандидатурата на Ирина Бокова показва и същото отношение към България. Който поставя интересите на България на първо място, най-малкото трябва да спре да критикува Ирина Бокова. Не се изисква много мозък, за да се разбере тази проста истина, но някои така и не могат да го разберат.

12

Факт

преди 8 години

Невъзможно е да се намери човек в България, когото всички да одобряват. В случая едни одобряват Ирина Бокова, други не я одобряват. Ако беше предложена друга кандидатура, нищо чудно сега одобряващите да станат неодобряващи, а сега неодобряващите, да одобрят другата кандидатура. Това е положението - избора е между да има ли България кандидат или да няма, като е повече от очевидно, че кандидата на България никога няма да има пълното одобрение в България и винаги ще има много неодобряващи.

11

Да е жива и здрава

преди 8 години

на Кристалина Георгиева като бе в Мизия-хората са още във фургони,тези госпожи ли са най-важни,занимават мързеливите депутати с глупости!А и смятам да се даде пътна по млади хора!

10

Анонимен

преди 8 години

Защо не дисквалифицират молбата на този из-верг от снимката поради простата причина, че вещицата нагло е лъгала че е била външен министър през 1996-1997. Ама германците не спат и тези комунистически номерца й вървят само в България. Червиви *** изчадия, без род, без родина, без морал и етика. Тази мър-ша трябва да не бъде дори допускана до избори. Да не говорим е че е руски агент, прогнила до мозъка на костите си в корупция, накадърност и предателство.

9

Ало, 112

преди 8 години

да повикаме Бърза помощ, че хейтърите тази вечер получиха инфаркт! Ако не бях хуманист щях да се радвам, но все пак - не е човешко. Споко бе хора! Ако не я изберат в ООН ще ви я изберем за президент!

8

Анонимен

преди 8 години

BALGARIA PODKREPI DASHTERIATA NA KOMUNISTA UBIEZ.

7

Анонимен

преди 8 години

Спокойно, няма да я изберат. Няма как човек с такава лична и семейна биография да оглави ООН. Ако имаше опасност да я изберат, то нямаше получи номинация от българското правителство. Сега поне никой не може да се заяжда с ГЕРБ, че не е помогнал на българка да заеме важния пост. Двойна мъка за БСП и КОЙ-то и да е друг.

6

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Антибългарските централи,тракат срещу г-жа Бокова,като китайски...шевни машини,което е видно от коментарите по...долу.Кучетата си...лаят,кервана си върви.

5

Одисей 1

преди 8 години

Позор за България или по скоро за нас българите .Чужденците не знаят и няма как да разбетат защо я отричамеТе няма как да разберат какво са сторили комунистите защото нормален мозък дори не може да асимилира извършеното от тях

4

Анонимен

преди 8 години

От цялата дандания печели само Ирина Бокова . Сега като е шеф на Юнеско какво е направила за България , нищо но от сърце . Иначе си правим гаргара с думите , колко е хубаво , че е Българка.

3

Анонимен

преди 8 години

Навременно, да. Само няколко месеца се чудиха как да не я предложат. Някой е облажил с копейки за цялата работа. Тая баба мирише на пръст вече.

2

До 1

преди 8 години

По-добре руско робство, отколкото още 5 века турско съжителство.

1

Анонимен

преди 8 години

Кандидат на България, агент на Русия. Аз пък не съм доволен. Искам някой който не се кланя на голямата бензиностранция. Но явно руското робство няма да свърши скоро.