11

Анонимен

преди 8 години

15х европейци на страната на ИДИЛ. Аз се чудих, защо са отишли там!

10

Анонимен

преди 8 години

Тея си посториха палати пък ги писаха фирмени "санаториуми" и "представителни домове" и подобни да не дават ДДС

9

Анонимен

преди 8 години

Този данък видите ли ще се налага и когато ползвате служебният си телефона за лични цели... служебният ви автомобил(който фирмата ви е дала за да пътувате) също. Пътуването от и до работа със служебен автомобил се води като лично ползване според това което са измислили понеже не могат да направят разлика между някой закупил си уж служебна кола и ползващ я за лични цели и работник на когото такава му се дава за да ходи на работа.... Поредната първично уж добра идея ама дефакто поредната глупост.

8

Анонимен

преди 8 години

В държавните учреждения клиента няма достъп до тоалетна, защото тя е за личните нужди на служителите! Да плащат данък.

7

Анонимен

преди 8 години

Държавата да си събира другите данъци, че само от лошо шофиране и неправилно пресичане, ще се съберат милиони и ще намалеят произшествията и разходите на лечение, на хилядите които остават инвалиди или още по-лошо умират. Де не търсят под вола теле и да се чудят как да печелят пари.

6

Анонимен

преди 8 години

Не само работодателя а и работниците, и служителите, олзвали за лични нужди активи ще дължат данък уикенд от 2007 година до днес.

5

Анонимен

преди 8 години

CORBADGIITE-IZEDNIZI I BURGOAZIATA TRIBVA DA BADAT OBLOGENI S GESTOKI DANAZI.DA GIVEE NARODA.ZIALATA VLAST NA NARODA.

4

до 4

преди 8 години

Благодаря

3

Икономист

преди 8 години

Данък уикенд с две думи означава, че ако ползваш служебно имущество за лични цели, на работодателят няма да му се признава целия данък ДДС, който по принцип се приспада като задължение към държавата. Официално е уж да бори лошите бизнесмени, които си купуват скъпи лимузини като служебни и си вземат данъчния кредит, а неофициално е още един инструмент данъчните да се заяждат с дребния бизнесмен с казуси от типа - като си миеш ръцете в обедната почивка - водата за лични или служебни цели е.

2

Анонимен

преди 8 години

Ясно че се чудят какъв данък още да измислят ,ок новия е данък "уикенд".Но нещо не разбрах какъв е този данък ,така че моля светнете ме?

1

Анонимен

преди 8 години

Номенклатурчици и държавници увеличават броя си. Гладни и алчни мързели искат да папкат без да работят