11

ка

преди 8 години

ПАРЦАЛКИ

10

мери

преди 8 години

Тази жена е меркантилна усойноца , която търси жертви...

9

Анонимен

преди 8 години

СКУМРИЯ!

8

Анонимен

преди 8 години

и всъщност това, което наричат любов е само две думи - красота и пари. Колкото повече от първото имаш като жена, толкова повече любов ще получиш.... или иначе казано пари. Всичко е въпрос на сделки. Разменното нещо се вика с.екс, визия, външна обложка срещу пари. Ако липсват пари и си мъж имаш проблем. Ако липсва външна обложка и си жена имаш проблем. Толкова е просто.

7

Анонимен

преди 8 години

до 6, да, ама след нея ще дойдат още по-красиви и по-млади. За богатите мъже винаги има свежа плът, затова на 13 искам да кажа, че на богатите мъже не им трябва любов, а им трябват брошки, за снимки, за слава, да се говори за тях. Къде да намери обикновено момиче? За какво му е обикновено момиче? Като всеки мъж искат нещо за с.ексане. Колкото по-младо, вървежно и красиво, толкова по-добре. После сменяме матриала. С още по-младо и по-красиво. Мъжете са така. Просто повечето нямат пари.

6

До Бизнесмените

преди 8 години

На мъжете й бих им казал: Абе пичове , защо се занимавате с такива празноглави певици, има Толкова красиви обикновени момичета , които ще ви обичат заради вас самите а не заради някакви пари! Не разбирате ли , че тия златотърсачки ви търсят за пари и са с вас заради пари?Намерете си любовта и ще си спестите куп неприятности и пари хвърлени на вятъра!Какво им е хубаво на тия корволетки, убити от гримове лица, състарени от цигарен дим , нощни заведения, безсънни нощни купони!

5

Анонимен

преди 8 години

крайно време е у нас да се узакони най-древната професия. Така няма да се налага на работещите в тази сфера да се представят като певици, плеймейтки, миски и тем подобни, няма да си губят времето да пеят и да записват клипове в една уж музикална телевизия от Димитровград

4

Анонимен

преди 8 години

Емануела ще спечели битката при Алепо!

3

Анонимен

преди 8 години

Искам да съм вътрешно и външно красива като Емануела. Вътрешната й красота се вижда по лицето. Толкова е красива. Сега да не отрече някой, че е красива външно? Щом толкова мъже я оценяват и я искат значи е прекрасна жена. Грозните нямаме такива шансове.

2

Анонимен

преди 8 години

Изчетох наполовина статията ,ама защо ни занимавате с врели и некипели.

1

OddCat

преди 8 години

Всъщност, колко е важна тази жена, че национален всекидневник ни занимава с житейските й драми? Със сигурност има доста по-интересни теми!Все пак, не всички в тази държава са запознати с чалга-звездите и се вълнуват от тях....Dnes.bg, изглеждате несериозни!