42

Дърт Крейзър

преди 8 години

Фейсъ е пълен със снимки от ЦУМ-ове и плажове на съседни нам държави Когато започнете да се снимате като берете грозде и храните прасета -а не как пиете ментак и набивате 20-годишно говеждо от Канада , тогава ще се подобри работата

41

Анонимен

преди 8 години

До 37Нас не ни мисли, ние си правим зимнина, ние си имаме дворове, вие плюскайте кренвирши и съмнителни салами, аз ще си свалям от саръка луканки от месо, а не като вашите от кожи и копита. Да видим на кой първо ще се отрази, на вас дето ядете вносно ГМО на 5-рна цена или на мен дето ям от градината. :)

40

Анонимен

преди 8 години

Боклуджийските кофи преливат от изхвърлена храна, Плодовете и зеленчуците са храната на бедняка.Сега свинското е много евтино и хората минаха на пържоли.

39

Анонимен

преди 8 години

Гладните да отиват в Русия, тя е богата и ще ги храни ;)

38

Анонимен

преди 8 години

Намалили консумациятана плодове и зеленчуци... Икакво, седят гладни ли?Просто ядат повече месо.Няма гладни у нас, има глупави!

37

Анонимен

преди 8 години

ова е така защото българинът докато политиците продаваха държавата, те се караха кой бил селянин, кой гражданин, кой левскар и кой цскар... просто племе. Заслужава си наъплно съдбата

36

Анонимен

преди 8 години

До Shopp umrql sme6nik kogato ima para mu e debelo okolo vrata q vij v malkite gradove kva katastrofa ide re4

35

oх котйооо

преди 8 години

В ПЪРЖОЛИТЕ Е ИСТИНАТАААААААААААААААА!АМА И РОЛЕ ТРАПЕЗИЦА И ФИЛЕ ЕЛЕНА СЪЩО!!!!!!!!!!!!!!

34

MAKED0N

преди 8 години

E ako sakate vkusni domati i krastavici treba edna motika i mala 300-400m2 niva. Eden red domati eden red krastaici malku kromid malku zelka, Ako dobro ja nagnois so gubre ke ima i za komsiite.

33

Ами , просто е...

преди 8 години

Никой не е луд да се занимава със селско-стопанство ..... и да си продава на мутрите стоката на БЕЗЦЕНИЦА!ПРОИЗВЕЖДАМ ЗА СЕБЕ СИ ....И СЕМЕЙСТВОТО СИ !ДА РАБОТИ --"НАЦИОНАЛНО-ОТГОВОРНИЯ КАПИТАЛ".....ама и да си плаща!

32

Пешо Чука

преди 8 години

При Т.Живков ,ОЩЕ ПО ПОЛЯТА , работеха хората на цар Бирис----ЗАТОВА ИМ БЕШЕ ЕВТИНО НА КОМУНИСТИТЕ ОТ СССР И НА ОНИЯ ОТ "БАЛКАНТУРИСТ"!Сега ---ше ядете на "НАЦИОНАЛНО -ОТГОВОРНИЯ КАПИТАЛ"-----КРАСТАВИЦИТЕ...!Ако ли , не.......тревата по градинките е пълна с витамини!!!

31

Анонимен

преди 8 години

Зеленчуците, освен че са скъпи, масово са пласмасови или пълни с химикали. Кой проверява тур ската стока и според кой стандарт? Същото може да се каже и за македонската, че и за гръцката. Защо да ям пласмасови безвкусни, скъпи и почти отровни зеленчуци?

30

Анонимен

преди 8 години

При Живков излишък и даже износ на евтини зеленчуци за цял СССР и СИВ. Сега учениците емигрират по нивите на Гърция, Англия и САЩ.

29

Лукашенко

преди 8 години

В Беларус заплатите са 3 пъти по-високи от тука а плодовете и зеленчуците 3 пъти по-евтини. Хайде кажете ми как става тоя фокус?

28

Анонимен

преди 8 години

Да бе, от беднотия по-вероятно е обратното- връщаш се на село и сам си отглеждаш храната, за да не умреш от глад ;) За лакомията и мързела все се търсят оправдания...

27

Анонимен

преди 8 години

Както е тръгнало баще съвсем скоро ще ви отучи въобще да ядете - само филия с мас!

26

Човек от бранша

преди 8 години

Хайде, нали има блокади вече, 18-ти ден, къде са българските производители, нали това искахте, ограничаване на вноса, ето не нашите управници, а гърците ви го осигуриха ! Къде са българските, домати, краставици, ябалки и круши и т.н. ???

25

Анонимен

преди 8 години

Да бе, от беднотия! Откак сме в ЕС и изповядваме евроатлантическите ценности няма как да сме бедни! Абсурд е да сме бедни...............:)

24

Анонимен

преди 8 години

сгрешено заглавие трябва да е руснаците ядът по малко и по скъпи зеленчуци

23

Всяко зло за добро

преди 8 години

Е, нищо, нищо, совките - и без това скоро ще се опечете на ядрен огън. :D