21

Alex

преди 8 години

Кога ще екстрадират Василев? Кво се праят?

20

Кали

преди 8 години

Най-накрая им светна на тия, че КТБ е била пирамида под чадъра на властта. Много са зле!

19

Донки

преди 8 години

Много шум за нищо! Все още няма никой осъден за най-голямата кражба в съвременната история на страната ни, а главният виновник Василев продължава да си живее на свобода и да харчи източените от КТБ пари.

18

Анонимен

преди 8 години

Ало, Парламента!От всички партии питат "КОЙ". Ако наистина е така, решете го по следния начин. Всеки ден парламента да разглежда само две точки.1. Кой кога си изтегли влоговете от КТБ., за големите суми се отнася. Законен ли е произхода им да се установи впоследствие2. Кои са получили необезпечени кредити и има ли желание да ги върнат. Пълен списък, с приоритет на власт имащите и големите суми.Докато тези точки не се изяснят, никакви заплати, никакви командировки за депутатитеСтиска ли ви?

17

Анонимен

преди 8 години

Всички подкрепят, всички искат гласност...но банката фалира, парите ги няма..ние ги плащаме...

16

Анонимен

преди 8 години

за кокошка няма прошка,за милони няма закони

15

Нов списък

преди 8 години

Синдиците на КТБ полагат неуморен труд за създаване на следващия скандален списък на вложителите. От него ще научим какво бельо носят вложителите и на колко време го сменят. Важното е за източването на банката дума да не става.

14

КОЙ???

преди 8 години

Пак ли, граждани и селяни нещастни, се оставяте да ви замазват очите?Някой имал депозит в банка. Ми нека има- случаи всякакви: високи заплати, наследства, имоти. Нека си разследват данъчните и полицаите кой какво и откъде го има. Но вие, душички дребни, не разбирате, че отново ви отклоняват внимание от основната задача- кой изнесе милиардите. Кой ги изкара от тази и от други банки и предприятия и си ги присвои?КОЙ???

13

Анонимен

преди 8 години

КОЙ открадна парите от КТБ?

12

Анонимен

преди 8 години

Какъв зов какви пет лева? Във всяка нормална държава,веднага щяха да се проверят имуществените дакларации на съдиите и прокурорите които подават всяка година и ако има разминаване в това което са декларирали се уволняват,разследват и влизат в затвора. Но в държавата на мафията и Боко,това не може да стане и поради това сме най бедни и нещастни в Европа и не само там.

11

Наблюдател

преди 8 години

Леко открехване "завесата" на грабителите. А за тези дето пък са я източили ни вест, ни кост....а колко време мина! Придвидливо информацията е засекретена да не видят хората кои са извършили тоталния грабеж! Тези дето пък са я засекретили таз информация, няма начин да не са участвали - гузна съвест!

10

Анонимен

преди 8 години

Браво на синдиците! Мажат та пушек се вдига. Как за толкова време не изкараха списък на кредитополучателите, а на вложителите. Като че ли имат поръчка от високо или платено място. Та, народа се обърка кой е виновен, този който си е вложил парите или този който с необезпечени кредити фалира банката.

9

Ауслендър

преди 8 години

Откраднаха парите на хората, после взеха заеми от милиарди за да върнат част от откраднатото , което е защитено със закон... Ето това си прави властта, а вие зяпайте гаргите!

8

От къде са Ви парите

преди 8 години

- От къде са ви парите?- От БАНКАТА!!! ;)

7

Анонимен

преди 8 години

Искров и Цацаров,както и още длъжностни лица с действията си и бездействията си имат значителен принос за фалита на КТБ ,следователно трябва да бъдат съдени !

6

ИИ

преди 8 години

Списъка с КОЙ е вземал К.Р.Е.Д.И.Т кога? АДЕ той също трябва да се знае..Да се види кой взел,крал ,прал драл и се о.***.л.

5

Анонимен

преди 8 години

нищо чудно, че съдебната реформа не върви. как да върви, като всеки скътал по няколко милиона и ни лук ял, ни лук мирисал. нали сега отново трябва да ги открадне, защото банката фалира? с една пушка да ги почнеш всички под ред няма да сбъркаш. крадци и наглеци ОГРОМНИ!

4

Анонимен

преди 8 години

Аз не мога да повярвам, че дори и след тези разкрития как корумпираните висши държавни служители и техните роднини са имали нереално високи депозити или кредити към КТБ, те все още стоят на постовете си и не напускат. Нормален човек би умрял от срам най-малкото. Като българската корупция няма друга по света.

3

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5в интерес на истината може да уточниш, че иде реч не за обикновените младши и/или старши експерти със заплата от по няколкостотин лева на месец.

2

Анонимен

преди 8 години

99% от милионерите в ктб са държавни служители.смятайте каква е корупцията в тая *** наречена бг държава