20

vot42

преди 8 години

Ако нашите превозвачи се бяха организирали и затворят гръцката граница,тогава гръцките фермери щяха да си седнат на задниците.Една голяма част от продукцията,която се изнася за ЕС,включително и за България е селскостопанска! Погледнете по нашите магазини,колко са гръцките плодове и зеленчуци,зехтин и др.стоки,които се продават! Само че,нашите автомобилни превозвачи са страхливи и не могат да се организират!?

19

Наблюдател

преди 8 години

Превозвачите сами са си виновни, като немогат да се организират помежду си за аналогични действия. Докато е така компенсации ще видят на "кукув ден"! Византииските изцепки да не би да са за първи път!

18

Стоян

преди 8 години

От цялата дандания превозвачите ще пият по една студена вода,и ще получат от трите най дългото.И за малаките ще бъде същото.

17

Невен

преди 8 години

До 9. Ако всеки почне да прецаква 3-ти човек заради собствените си проблеми и това се приема нормално, това довежда до обезсмисляне да правиш каквото и да е. Представи си, че всеки месец при заплата идвам и ти взимам парите. Тогава ти няма да имаш стимул да работиш. Когато всички спрат да работят ще станем като ******. Ето това е Гърция и нейния пример.

16

иван

преди 8 години

колкото европа ни компенсира за санкциите към русия толкова ще е и сега ,на превозвачите пак пари от нашия джоб на данакоплатци. не е ли време да се махнем заедно с гърците от този измислен евро съюз и да се обединим в евразиския с нови правила не подчинени на сорос и ротшилт.

15

conservator

преди 8 години

Те богатите летят със самолети, а гърците тръгнали да затварят границата на бедните шофьори.

14

Valeri

преди 8 години

Nujni sa kontramerki i ministarat tova go znae ,no za nego dobroto na Bulgaria ne e prioritet.Polititsite misliat samo za lichnoto si zabogatiavane.

13

Анонимен

преди 8 години

е тъкмо така се оправя кризата в гърция, спира се вноса и сега се стабилизират :)ама ми прави впечатление, всеки се натиска да изнася за гърция, а кой плаща? Меркел?

12

Анонимен

преди 8 години

Абе какво става със тв7 , ще я закриват ли? Само повторения,няма живи предавания...

11

Анонимен

преди 8 години

ВАСИЛЕВ, НА ТЕБ ВСЕКИ ДЕН ЛИ ТИ ДОКЛАДВАТ АГЕНТИТЕ НА ЦРУ- АКО НЕ ГО ПРАВИШ ЗА ПАРИ Е РЕДНО ДА СЕ ПРЕГЛЕДАШ- ПРИ ТАКИВА ДОКЛАДИ СЕ РАЗВИВА ШИЗОФРЕНИЯ.

10

Анонимен

преди 8 години

ПУКА ИМ НА ГЪРЦИТЕ- МИНАЛАТА ГОДИНА ОБЯВИХА ЧЕ ВСИЧКИ С МЕСЕЧНИ ДОХОДИ ПОД 600 ЕВРО СА В ХУМАНИТАРНА КРИЗА, ТА БАНКИТЕ ОПРОСТИХА НА ВСИЧКИ В ХУМАНИТАРНА БЕДА ВЗЕТИТЕ ОТ ТЯХ ЗАЕМИ ДО 20 000 ЕВРО. ЗНАЧИ В ХУМАНИТАРНА КРИЗА- АМА ВЗЕМАШ ЗАЕМИ В ХИЛЯДИ, А БАНКИТЕ ТИ ГИ ОТПУСКАТ С ЛЕКОТА- А ТУК ВСИЧКИ ДАСКАЛИ, ПОЛИЦАИ, НЯКОИ ЛЕКАРИ СПОРЕД ТЕХНИТЕ МЕРКИ ЗА ХУМАНИТАРНА КРИЗА СА ПЕРМАНЕНТНО В ХУМАНИТАРНА БЕДА. ХАМПАРЦОНЯНЧО РЕЧЕ НЕ Е БЕДЕН НАРОДА В СРАВНЕНИЕ С ПАПУА НОВА ГВИНЕЯ, БИСАУ- НИЙ ЦЪФТИМ.

9

до 10

преди 8 години

България субсидира ли гърция ?Субсидира.Гърция субсидира ли България?Не.

8

Анонимен

преди 8 години

До НевенНе си Невен, ми си нАИвен, протест има ефект, когато пречи на някого, иначе най-добре да ходят да си протестират в нЕкоя кръчма или на нЕкой баир, ефектът ще е един и същ.А нашите или да търсят алтернативи като пътища , или да слагат в графа "загуби", като при земеделците, падне градушка- гладуваш, или само земеделците трябва да понасят загуби

7

Анонимен

преди 8 години

Гърция са бедна държава, затова те разчитат на субсидии от българия и останалите европейки страни , не обратното.

6

Невен

преди 8 години

До 1. Аз пък се радвам, че не сме като гърците. Да си отстояваш правата като умишлено причиняваш вреда на 3-ти човек, който няма отношение към теб е просташко. Няма лошо протест - затварят всички малки улици в градовете - ето това е мъжка постъпка, ама тогава ще видят дебелия край на тоягата ...

5

Анонимен

преди 8 години

Защо ще се хабиш бе, Московски. Взимай си заплатата и не се зори бе, човек. Така или иначе нищо няма да направиш, що да е със зор тогава?

4

ddd

преди 8 години

Хайде всички наши фермери да отидат лятото да им затапят нашата границата да видят те сезон!!

3

Анонимен

преди 8 години

Отговор от ЕС и Гърция за търсените компенсации:- Немойш намери туй що немойш намери- От умрял писмо

2

Анонимен

преди 8 години

Това е една малка сума от реалните загуби от наличието охлокрацията (власт на тълпата) в гърция.Ако се мине с такава сума е добре но надали.По скоро още 300 милиарда загуби по скоро би свършили работа.

1

Анонимен

преди 8 години

На гърците им харесвам това , че са единни и скачат за най-малката несправедливост всички заедно и докато не постигнат целта си не отстъпват! Патриоти са и въобще не ги интересува мнението на евросъюза! Става така че Брюксел се съобразява с тях!