43

Анонимен

преди 8 години

Еми като Винетка се взема за жълти стотинки, тогава що ревете, че е скъпа. Ето доказателство, а журналистите можете да напишете умопомрачителното заглавие "Винетка за жълти стотинки"

42

neo5

преди 8 години

Аз заради това не съм я взимал мойта нова Винетка, защото имам скътани около 30-40 левчета, имам още докато направя до 97, но няма да мърдам дотогава от града с колaта :) ... Си е**ло м**ата е положението в което сме всички, нямат наяждане ония от горе.... богоизбраните!

41

чико

преди 8 години

Лелеее че тъпанарски протест, да тормозиш служителите! То така може ида набиеш момичето на бензиностанцията за протест против високи цени на бензина бе! А като дойдат изборите сигурно протестира, като остави любителите на кебапчета да му изберат управници.

40

Анонимен

преди 8 години

Червени каскети, кога ще почнете да се самозапалвате? Искам да гледам клошарско шоу!

39

Анонимен

преди 8 години

Само е тормозил невинни служители.Този е жалък селядурак, а не агроном.

38

Анонимен

преди 8 години

Елате във Варна да видите - почти есяко семейство е с по 2 коли, много са и с по 3 коли!А ревете, че нямате пари, така ли?Мафиотите които фалираха КТБ ви вземат с този фалит хиляди левове на човек, тях търсете, а не тези 35 лева на винетка!Че 35 лева пари ли са сега ?!За човек, който има кола 35 лева са нищо.

37

pepe

преди 8 години

Поредният тъпнар!!

36

Анонимен

преди 8 години

Оставка веднага !

35

онзи

преди 8 години

И какво като даде 97 лв на стотинки? Измъчва служителите, които ще ги броят. Лиляна и Бойко ги боли .... защото е важното парите да влязат в бюджета. Как са влезли, никой не го интересува. Честно казано не хващам защо е цялата тази какафония относно винетките... +30 лв на година са +2,50 лв на месец.. 2,50.. литър и малко бензин.. половин кутия цигари.. 2 хляба.. 3 кисели млека.. 2,50.. не знаех, че активните шофьори са "толкова обедняли"..

34

гост

преди 8 години

Не сте прави, че е *** човека!Накарал е приятелите и познатите му да му съберат пари за винетка, кое му е *** на човека. Вместо 97 лева е платил своите 40 и 57 от приятели, тоя трябва да ни стане финансов министър! :)

33

ОСТАВКА

преди 8 години

ОСТАВКА

32

Бойколизците

преди 8 години

Тука няколко гласоподаватели и бойколизци на Герб се опитват да манипулират , като плюят по човека! Ами съжалявам ама ако вие бойколизци сте на топла бойкова службичка и взимате достатъчно пари и бонусчета От Бочко за да си купите винетка и да живеете добре , този човек няма пари и има само жълти стотинки заради стабилността в държавата!

31

Иво

преди 8 години

До АнонименПич, не четеш.... "...Днес той донесе в местното управление на АПИ найлонови пликове,...."

30

Истината е ....

преди 8 години

Че тоя е мноо *** , типичен индивид с едноцифрено iQ , първо е губил 1час да ги брои в къщи , и после 2 часа на касата и доволен останал хаха ако така протестира и пред ВиК , Парно т.н. ще му спрат тока , защото няма да му е останало време да га плати

29

Анонимен

преди 8 години

*** , какво са ти виновни служителите на безнзиностанцията само , *** протестирай пред НС , като си толкова недоволен *** търновски

28

Анонимен

преди 8 години

Е за това няма скоро да се оправим. В друга държава, с малко по-осъзнати граждани, примера на човека щеше да се последва от хиляди и да доведе до блокиране на АПИ, подобно на блокирането на една банка в книгата "Банкери" на Артър Хейли. А тука обратно, празните саксии са многократно повече и всеки протест се саморазтурва от противниците на протеста. Наистина идеален материал за мутро-олигархична диктатура и геноцид.

27

Анонимен

преди 8 години

кучето ми е по умно от тоя индивид

26

ККК

преди 8 години

определено е наказал бензиностанцията и чакащите след него ... Свинетката ще си вземе своето по банков път .... вариант е също да почнем да чупим новите камери дето ще регистрират евентуалните електронни винетки

25

Анонимен

преди 8 години

И свинетка си го премести... опа, тя няма какво да премести. Създал е затруднение на машината пребрпяваща монетите.

24

SS

преди 8 години

И какво от това...нали си плати 97 лева,какво като са били на стотинки,че е и чакал да му ги преброят.Ще плащате и ще си траете ,балъци !