19

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 21В Истанбул кучета няма, щото според тяхната религия са забранени, мръсни животни.

18

Анонимен

преди 8 години

Някои които е ходдил много по света да каже дали като ходиш по тротоарите трябва да внимаваш да не настъпиш някое кучешко л-но !Аз съм ходил в Истанбул и там не видях такова нещо като тука

17

Кинолог

преди 8 години

Всъщност повечето българи имат тотално извратено отношение към кучетата.Да държиш ловно или овчарско куче в 35 кв.м. панелка и веднъж дневно за 10 мин. да го извеждаш да се изходи на близката детска площадка.Да храниш или да биеш бездомните кучета, сякаш са твоя собственост. И най-вече да се съгласяваш с твоите данъци да се плащат програми, които не решават, а създават проблеми с бездомните животни.

16

Анонимен

преди 8 години

Не знам дали намаляват ,но не ви ли е гнус да ходите и да прескачате по тротоара изп.ражнения!

15

Терминатор 2

преди 8 години

Бездомните кучета са признак за лоша култура, хигиена и организация в града. Често се движат на глутници, тормозят хората, особено нощно време. Обитават парковете, където често се разхождат деца, особено в хубаво време. Достатъчно е кучето да се изрепчи - ето предпоставка за психическа травма на едно 3-годишно дете. И според кучкарите това е хуманно? Защо в Берлин, Москва, Брюксел няма толкова бездомни кучета, колкото в София например? Или във който и да е български град?

14

Анонимен

преди 8 години

Да бе намаляват вчера едно искаше да ми дръпне плика с покупките !

13

Анонимен

преди 8 години

Една нация ще я познаете по отношението й към животните. Не се чудете защо богатите европейци ни осиновяват бездомните животни и дават купища дарения за тях, докато децата ви умират, чакайки дарения от същите.

12

Без Кучета

преди 8 години

"Бояджийска отчете спад на уличните *** позовавайки се на последните публични данни за броя им - 6635 през 2013 г..."А къде са публичните данни от преброяването от лятото на 2015? :dnes.bg/sofia/2015/08/24/bezdomnite-pseta-namaliavat-ulichnite-kotki-ne.274212

11

K

преди 8 години

А на нас българите, защо не ни дават боб и други храни за да си кастрираме кучетата? Нали живеем в БЪЛГАРИЯ и сме народът на тази държава, трябва ли да ни дискриминират за сметка на малцинствата? Или трябва да се боядисам със сажди и да започна да говоря на "хъй", та някой да ми даде и на мен боб? Срамота!

10

Анонимен

преди 8 години

Тъй ли щот до нашия блок където изядоха професора продължават да се въдят. И гледам ядат бездомните котки... Еко равновесие са само хрантутници не стават за нищо. Три дена гонят едно куче и накрая то се покри. Скапана държава бе пу

9

Кинолог

преди 8 години

До 9Малцина имат правилно отношение към кучетата. Човека трябва да доминира, а не кучето. Ходя по тротоара и Н.В. песа очаква да го заобиколя, вместо да ми направи път. Виж на вън в 90% от случайте кучето води стопанина, а не обратното. За това глудници нападат хора. Заради хранене, коткане и подмазване у животното се създава представата, че е доминиращия вид. Всъщност те нападат по причини абсолютно различни от глада.

8

СВЯТ

преди 8 години

ЗА КАСТРИРАН РОМ ЩЕСЕ ДАВА BMVEEEEEE

7

Ади бе

преди 8 години

" Уличните *** в София намалявали, твърдят от общината". Че то ясно. Общината нали гъмжи сега.

6

...

преди 8 години

15-ти...Прав си, човек, по-добре да ги оставим да умират от глад, за да станат на глутници и да нападат хора. Доста мъдро, да... Иначе, леличките наистина са с промити мозъци. Аз съм давал на кучета ядене, обаче не мисля, че мястото им е на улицата, най-вече заради това, че могат да наранят някое дете, зимите са на глутници и т.н. Колкото и добро да е кучето, си е куче. За съжаление единствен вариант виждам да се изтребят, но никой няма да позволи, нали трябва да лапат по няколко милиона...

5

Хм

преди 8 години

Намалели са друг път!!! Елате в кв. Левски да ги преброите!Мазни и мръсни *** издевателстващи върху хората!

4

Анонимен

преди 8 години

Проблема с бездомните кучета ще се реши, когато почнат да налагат тлъсти глоби на комплексарите които ги хранят. В нашия квартал има няколко тьотки, които компенсират самотата в спалнята, като се правят на богини и щедро исипват помия по тротоарите, за да живеят "горките" животни. Те са също толкова жалки, колкото тези, които убиват бездомни животни. Господ /природата/ си знае работата. Не се правете на богове и не решавайте, кое животно ще живее и кое ще умре и кое ще се размножава!

3

Анонимен

преди 8 години

А собствениците на кучетата кога, и аз това питам.

2

Анонимен

преди 8 години

Да се добави и 10кг свинско към боба

1

Анонимен

преди 8 години

Като прочетох заглавието реших, че можеш да отидеш в ромски квартал и да получиш от тях боб срещу бездомно куче, предназначено за чеверме. Като се замисля, може да се решат два проблема едновременно така.