28

neo5

преди 8 години

Щот депутата взима малка заплата, около 20 000 на месец (това без далаверите ест.), заради това евтино за тях!!!

27

тя

преди 8 години

От целия ЕС най- големи привилегии са си дали нашите алчни т. н. народни представители! За да ги мрази толкова много народа има за какво!

26

Край

преди 8 години

А забравих -махнете и винетките че са скъпи. Нищо че Солун -Атина 500 км магистрала в едната посока е 48 евро тол такси. Тука ние си искаме безплатното.

25

Край

преди 8 години

Гледам че е се одобрява мнението ми. Добре тогава - ФАНДЪКОВА - махай синята и зелената зона, махай прегледите за колите че и без това са проформа, махай и данъка - пък като станат непроходими улиците и вземем да се избиваме по тях - ще му мислим. Народа си иска БЕЗПЛАТНО. Общината да му осигури безплатен паркинг за колата навсякъде където иска да иде с нея. Няма такъв град в света милички сънародници - така може насело и в полето.

24

Анонимен

преди 8 години

депутатът явно е нещо различно от българина... много добре казано

23

Край

преди 8 години

Народа все си копнее за БЕЗПЛАТНО. С безплатното паркиране колите вече са повече от местата на които може да се паркира в София. Движим се с 10-15 км. в час средна скорост - конските сили дето ви тракат под капака само дето им дишаме димиляка. ФАНДЪКОВА ОГРАНИЧАВАЙ КОЛИТЕ В СОФИЯ - въвеждай повсеместно платено паркиране, истински технически прегледи и дигай данъка за кола че в софия вече не се живее. Почвайте да налагате глобите за паркиране по тротоарите че нормален човек няма откъде да мине.

22

Край

преди 8 години

Що се пените че Държавата плаща на Общината по малко от отделен гражданин. Че общините постоянно получават пари от държавния бюджет. Това си преливане от един джоб в друг все на държавата. А сега слагайте ми минуси като ви е толкоз акъла.

21

дааа

преди 8 години

Щото са им малко парите и да не си ги харчат като обикновения българин, затова и си гласуваха допълнително пари за кафе и вода, а останалите хора да работят не да пият кафета.

20

До 23

преди 8 години

Ти сериозно ли или толкова си можеш...Всичките паркоместа, които ползва парламента са част от Синята зона. Служебен паркинг е нещо съвсем друго. Примерно тези около 20 паркоместа до Бившият Партиен дом, които отскоро си имат преместваеми табели, че са паркинг-служебен абонамент на парламента, до преди месец-два си бяха свободни за паркиране места в Синята зона. И никой не е длъжен да им осигурява паркоместа. Да ходят с градският транспорт на работа!

19

Предположение

преди 8 години

Фандъкова незабавно да свали таксите за синя зона до нивото на тези за парламента.Съгласен съм с всичко което е написано в този форум, лошото е че ние се възмущаваме а на никой от управниците не му пука.Простотийте в НС валят като летен дъжд и предизвикват потоп за обикновените хора. А нали казват че държавата ,е народа.Некадърници.

18

Тинев

преди 8 години

*** български народе, нали който не скачаше е комунист? Е?На ви демокрация. Нали вирихте двата пръста, е ето ви и средния между тях. Нали за тези палихте и взривявахте домове, мовзолеи.Що мрънкате сега? Средния пръст ви влиза май все по-надълбоко, а?Овча душа си българино, овча!Даже не блееш за да се защитиш, тююююююю...!

17

Гайо

преди 8 години

Всичките на съд.

16

Анонимен

преди 8 години

Паркоместата са повече от написаното в статията. До бившият Партиен дом не са 15, а поне 20 паркоместа. Вероятно така е и около Александър Невски. Възможно е да са платили за 15, а да са окупирали повече места, знам ли. От такъв парламент всичко може да се очаква. По принцип не трябва да има паркоместа служебен абонамент за парламента, за министерства и останалите държавни ведомства, а служителите им трябва да си плащат сами за паркирането, както всички останали в София.

15

gerbist-reformator

преди 8 години

Много некоректно написана статия. Реално, това че е в центъра на столицата, не означава че паргинга не е служебен за парламента ни. Какво общо има със синята зона на останалите столичани? Нищо. И да не забравяме, че депутатите са нашите служители, ние трябва да им осигурим парко места на местоработата им, като техни работодатели. така че статията е за ***.

14

Стефанов

преди 8 години

До З - 1 - Дали нашите политици са за уважение? Не! Питаш кой ги е избрал? Отговорът е много елементарен, колега. Законите така са направени, че колкото повече мърдаш, толкова повече влиза. Нямаш опция за наказателен вот. Гласовете на негласувалите се преразпределят пропорционално между партиите с над 4%. Ако чакаш да се забранят партиите, както е било 1934 година - дълбоко се заблуждаваш. Така че - чакай си Годо!

13

Анонимен

преди 8 години

Това на фона на появилата се наскоро снимка на датската престолонаследничка, как сама кара с колело двете си деца на детска градина! Милата - толкова са бедни там, че принцесата не може да си позволи детегледачка и автомобил.

12

Анонимен

преди 8 години

А защо да не ги намалим на 50 или на 20. И 10 да са пак ще дразнят народа. Нищо няма да се промени.

11

Анонимен

преди 8 години

Ама има ли такъв подвид май.муни като депутати ?

10

ГРАЖДАНИН

преди 8 години

ХАЙДЕ НЯКОЙ, КОЙТО Е ПО-СВОБОДЕН НА НАПРАВИ ЕДНА ПРОСТА АРИТМЕТИКА - КОЛКО ЩЕ СПЕСТИМ НА БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ, АКО ТЕЗИ ТЪРТЕИ (ДЕПУТАТИТЕ) ГИ НАМАЛИМ НА 120 БРОЯ.

9

Анонимен

преди 8 години

Не се възмущавайте, защото таксите за тези паркоместа не ги плащат депутатите от джоба си, а ги плаща НС, т.е. в крайна сметка ги плаща народа! Ако им увеличат таксата, тогава държавната касичка ще превежда повече парички на община София. :D