90

Анонимен

преди 8 години

няма ли в цяла източна европа една почтенна жена за кандидат ами извадиха това квазимодо

89

мда

преди 8 години

Какво направи за ЮНЕСКО.По нейно време ЮНЕСКО се опозори тотално .Цял един древен град като Палмира беше унищожен от културния джихад на ИДИЛ.Вместо да направи нещо нашата комунистка отиде в МАЛИ и се забради като ислямистка.Нова Елена Йончева.

88

Анонимен

преди 8 години

агентката на кгб-фсб си купила имоти за 3 милиона долара в манхатън

87

ха ха

преди 8 години

Което само ще рече - комунизма никога не си е отивал .

86

Анонимен

преди 8 години

позор. герб е путинската агентура в бг

85

Пфу!

преди 8 години

Не можаха ли доктор Менгеле да предложат? По логиката че все пак е европеец...

84

мера

преди 8 години

Мислете малко по прагматично: отдавна няма значение кой е червен, зелен или син (то никога не е имало), а е важно, че "шефа" ще е българин! Това в глобален план е не малка гаранция, че задаващата се буря може и да подмине България и да останем един остров на що-годе относителна стабилност!

83

Дядо Петър

преди 8 години

Макар че всички маски на мутиралите комуноиди от ГРОБ отдавна са паднали, можеха да си спестят този ПОЗОР.А фурнаджийската лопата, известна също и като РАПОНА, се извъртя за пореден път в рамките на два дена. И червеният й зад-ни-к лъсна с пълна сила.За радост на Гоце и ЛилиПутин.

82

Анонимен

преди 8 години

Голям ПОЗОР и СРАМ е за всички истински българи кандидатурата на това подобие на човек. Но понеже цялото управление на България не се е сменяло никога, си е комунистическо и дори и не очаквахме да има някой друг.Повръща ми се от тая по-мия на снимката. ПФУ!

81

Анонимен

преди 8 години

Ако това изчадие спе-чели, ще е най-голямото унижение за България за много време напред. Дъщеря на отявлен болшевишки ПАЛАЧ, сестра на позорното мезе Боков.ПОВЕЧЕ и ПОООВВЕЕЕЧЧЧЕЕЕЕ мезета пожелавам на тая престъпна фамилия, тероризираща България вече 70 години.

80

Умен

преди 8 години

УЖАС! Срам ме е.

79

Анонимен

преди 8 години

Можеше да номинират някой психодесен с *** ценности.

78

:)

преди 8 години

Дано не я изберат. Точно защото съм българин, не трябва да се излагаме с бивши *** в ООН. По-добре достойство отколкото да вкараме българин в ООН на всяка цена. Колкото до атакистите - дгд, знам, че ще сте *** на всеки русофил като Бокова.

77

нищо чудно

преди 8 години

Комунист за комуниста е приятел, другар и братбратЯсно, че ще й подпишат

76

ха ха

преди 8 години

Откога взеха да номинират Баба Яга за ООН-то и къде и е метлата? Какъв срам и позор..ужас, ще си счупя монитора...пу !

75

мм

преди 8 години

Тази за какво ли не се е кандидатирала? По-грозна нямаше ли? Сега всички ще мислят че българските жени са грозни и кухи като нея...да ви имам и кандидатурата, пфу!

74

Анонимен

преди 8 години

Срам ме е от тая номинация!

73

Анонимен

преди 8 години

В момента, в който и САЩ подкрепи кандидатурата, ще станем свидетели на рязък завой на вашингтонските слуги, преминаващи в похвали и аплодисменти за Бокова аххаха

72

Ами ако

преди 8 години

А когато стане ясно, че и САЩ са подкрепили Бокова, друга песен ли ще запеете? Първо се сверете с Козяк, да не ви отрежат режийните!

71

Дано

преди 8 години

Ирина Бокова е официалната номинация на България за Генерален секретар на ООН. С пълното съзнание, че като на всеки известен българин, и на Бокова няма да и се размине прословутото българско "благославяне" ми се иска да си кажем, както майката на един мой стар познат - Луд, щур - той си е наш!. Няма богове сред нас - всички сме земни. Не че името на кандидата няма значение, но много по-важно е България да успее. Дано!