23

Анонимен

преди 8 години

Не се казва най-важното. След идването на Бойко Борисов на власт - кабинет номер 2, ако помните на пожар беше изтеглен заем от 4.5 милиарда лева. С тези пари, които ние трябва да изплащаме се възстановиха на 100 % всички депозирани средства от големците, включително милионните такива. Не се заблуждавайте че имало граница до 200 000 лева. Бойко пак ни изклати и изплати на всички от властта парите до стотинка.

22

vot42

преди 8 години

Когато се казва "А",трябва да се каже и "Б",Това значи,че трябва да се осветлят и хората,които са си изтеглили депозитите,преди фалита на банката,защото са предупредени или са знаели!? Това,което се изнася днес,са остатъчните депозити,след фалита на банката,а днес тези депозити са още по-малко,защото те хора са си направил замяна на "дълг срещу депозит"!!!

21

Анонимен

преди 8 години

Подуправителя на БНБ пратил съпругата на консултански услуги, но все още си работи преспокойно, даже беше преизбран.

20

Анонимен

преди 8 години

Колко много корумпирана *** има, и до сега някои от тях са на работа.

19

иликтутатъ

преди 8 години

Мдаа. Без лустрация и конфискации няма да стане. Очевидно е че с избори, също не става.

18

нда

преди 8 години

До АнонименНе страдай за Перхидролчо,неговите пари са сигурни в западните банки!

17

нда

преди 8 години

До АнонименАми въртял е обръчи ,около отрудената си снага!

16

Анонимен

преди 8 години

К О Р У П Ц И Я К О Р У П Ц И Я К О Р У П Ц И Я

15

ленин

преди 8 години

Бате Боко, а бе от списъците разбрах, че в БГ има само 5 професии: съдия, прокурор,ченге, кмет и депутат! То сигурно и по другите банки е така! Та питам се, кой остана в държавата, да ги попита тия, колко трябва да е честен тоя труд, че да натрупаш камарата пари?!

14

323

преди 8 години

Тези всичките могат ли да си докажат произхода на парите...онемявам от цифри... Осмелявам се да твърдя че това са приходи от к о р у п ц и я!!!!!!!!!

13

Анонимен

преди 8 години

бе те сичките ни депутати и хора във властта милионери бе,що не си гледат живота ми ходят на работа,да се чуди човек-да не би пък от тая работа да са парите,пък уж заплатите нормални,тц тц благородни хора,ходят на работа въпреки милионите , браво

12

Жо

преди 8 години

АВТОРКАТА НА ИНФОРМАЦИЙКАТА се опитва да внуши на простолюдието, че вложителите са виновни за фалита на КТБ.Кой взе кредитите за милиарди, това напишете г-жо Вера К Александрова!

11

иво

преди 8 години

Непогасените кредити вече ги оповестиха. Потърсете ги в интернет. Има ги. Интересно, че жената на подуправителя на БНБ е взела 260 хил. лева. Това ако не е подкуп, здраве му кажи.

10

До 13

преди 8 години

От хидроинженерни консултации. Най-вероятно е консултирал и КТБ. Направил им е проект къде да разположат чешмички в сградата срещу скромен хонорар.

9

Анонимен

преди 8 години

Откъде агента Доган има толкова много пари?

8

Анонимен

преди 8 години

Най-важното са непогасените кредити! Защо няма нищо за тях?

7

Анонимен

преди 8 години

Другарите от Позитано 20 фалираха банка КТБ и Станишев си купи имение в Швейцария. Те поначало най обичат да крадат . Едно време крадяха сирене и кашкавал от мандрите , а сега цели банки . Между другото Станишев защо още не е в затвора .

6

Анонимен

преди 8 години

След резила на Бойко в посолството ни в Лондон това ли успяха да измислят?Жалък опит за отместване на вниманието

5

Анонимен

преди 8 години

Пак се измества темата.Не е толкива важно кой колко е внесъл,по-важно е кой колко е изнесъл.На кого са дадени необезпечени кредити и защо държавата трябва да плаща за тях.Всички,които са взели такива кредити трябва да ги върнат,да им се вземе имуществото и ако не си покрият задълженията-затвор.Но пореди това трябва да бъдат изнесени в публичното пространство техните имена.Защо държавата мълчи за тях,а ни баламосва с вложителите.

4

Анонимен

преди 8 години

То това са лакомите за лихви, на практика жертвите, които сега губят тия пари. Защо не публикуват крадците?