30

Анонимен

преди 8 години

До КрайНакарайте хората да слязат от колите-като направите градския транспорт достъпен и удобен, а вие сякаш целите точно обратното-вдигате цените на грАД ския транспорт, така ли ще ме накарате да сляза от колата?Наложи ми се да отида със семейството без колата до другия край на София-дадохме 20 лв за билети ?!Как да не се движа с кола?

29

2013

преди 8 години

До зеления: не са "корумпетата" и "селяците" на които не им дреме. Не им дреме на онези 65% (ако си прав), дето не са излезли да гласуват. Хем по-лесно, хем после могат да си мрънкат за всичко и против всички - любимо занимание на българския гласоподавател.

28

прости сметки

преди 8 години

До зеленияАко сметките са такива, каквито ги изкарваш, представям си колко ли пък процента реално имат нейните опоненти от останалите политически партии, които също издигат кметски кандидатури - БСП да речем тогава би трябвало РЕАЛНО да получава 2% подкрепа, а Батака не повече от 50 човека - 50 човека, не процента :)))

27

зеления

преди 8 години

Фандъкова не спечели с 50% от всички гласове, а с 50 от гласувалите 35%. Т.е. по-малко от 18% желаят тази жена и този общински съвет да управляват града. Ще го кажа по-друг начин: 82% не желаят тези хора да управляват София. Само че на тези корумпета и селяци не им дреме. Децата са им в чужбина, парите които крадат оттук също. Вие му мислете.

26

варненец

преди 8 години

Хаха ,Сохия била кейнийеф? София е по модерен и жив град от белград ,будапеща ,братислава , слага ги в малкия си джоб! Кенйеф е турция , а атина е една бетонна джунгла -5 милиона град без нито един парк , градинки почти няма ,КО ? НЕ !

25

Девил

преди 8 години

Те да земат да опраат Графи Гнатиев, че на нищо не мяза, па после да се пънат за зелени площи (който му е зор за такива да си ходи на село. У града такива глупости място нямат)!

24

Морски

преди 8 години

Фандъкова открадна над 60 млн.лв от метрото...Колко ли ще отмъкне от тия проекти!?

23

Българин

преди 8 години

Тази софия заприлича на боядисан клозет много е зле джебчиии крадци на коли измамни чейнча бюра лош народ е на власт

22

Станислав

преди 8 години

Каква зелена политика, те се чудят кой трамвай да закрият и къде да турят една боя за да приберат няколко милиона за "велоалея"Поради липсата на адекватна алтернатива не съм очаквал друг да спечели изборите но Фандъчето да ги спечели с 50%... Направо ме е срам от съгражданите ми.

21

Анонимен

преди 8 години

"а се строят велоалеи", допълни арх. Гюров." - ЕХ, много сладки тея велоалие бре ! - кофа жълта боя на тротоара и милиони в джобагата - Алчницииии ! Мили Боже спри ги !

20

Анонимен

преди 8 години

Ами вие какво очаквате когато една кмекта марионетка се сложи в общината да обсужва бизнес интересите на една шепа хора. Всяка година едни и същи улици и булеварди се ремонтират от едни и същи фирми, ***, снегопочистването и т.н Защо според вас вече общинските заседания се правят извън София - защото по закон всеки гражданин може СВОБОДНО да присъства на заседанията и да види този фарс наречен общински съветници и кметка марионетка, затова се вдигат всички и заседават на хотел извън София

19

Анонимен

преди 8 години

това е най-големият абсурд може би в цялата история на градоустройството... с цялото му уважение към архитекта, това ми се струва че ще е пълен провал. Но нашата схема както винаги е "тук трябва да се вземат едни пари"

18

(-_-)

преди 8 години

До 19 просто казвам, че града беше читав. И панелките бяха пълни с живец, улиците се чистеха и хората някакси бяха далеч по-благи. Сега какво? Разцепена инфраструктура, милион коли и безброй народ се бута по прашните улици пълни с дупки.. Като едно голямо изпражнение посипано с лъскав прашец..

17

Магнолията

преди 8 години

Направо ме е срам - за 50 цента по цел ден джиткат в метрото безпир.

16

Анонимен

преди 8 години

До (-_-)Е, па живяхме преди 30 години в тая София и какво хубаво беше, скърцащите трамваи? олющените сгради? партийните домове и сивите панелки? Тоя глад иска една бомба и да се почне на чисто

15

Анонимен

преди 8 години

Хахаха, голямо бъдеще е трамвайния транспорт. Най-голямото от 100 години той е все бъдещето? Аве вие *** ли сте?

14

Край

преди 8 години

Разчертайте местата за паркиране в ЦЯЛА СОФИЯ и направете паркирането в ЦЯЛА СОФИЯ платено защото и сега колите са повече от възможностите на града. Тенденцията всяко софиянче с кола направи така че средната скорост в час пик с кола е под 10-15 км. в час. Скоро всички ще имат коли и никой няма да се движи - просто ще си седим в тях и ще си дишаме дизеляка.

13

(-_-)

преди 8 години

Една бабичка колкото и да я гримираш и пудриш си остава дърта развалина. Преди 30 години тоя град беше зелен, чист и красив.. Сега е истински коптор:-(

12

Анонимен

преди 8 години

София няма визия още от 9 септември 1944 - каскетска визия.

11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 12Това Банкя ли е?Щото родните места на герберите са по поля и долини, по гори и планини, по села и паланки. Мйе, мьа, нье, шъ, ***, "случи се законът..", "ходимЕ", "правимЕ", и т.н. и т.п.