31

Анонимен

преди 8 години

Тая война ---ще е безкрайна като в Палестина!Бавно --но сигурно , ще се премества , към руските републики!

30

П.Петров

преди 8 години

Браво, точно това е, но твърде много власт имащи и власт/и петрол жадуващи нямат интерес това да се случи.

29

razgradski pop

преди 8 години

хубава статия...най-после нещо умно по въпроса...

28

Зиго

преди 8 години

Ислямът е религия, която умира. Да, сега тя е в своя пред-апогей, след което знаем, винаги следва пропадане. Християнството усети вече големите удари върху себе си, особено през последните 50-100 години. Ислямът тепърва ще се срива - едно морално остаряло вярване, каращо хората да са примато-подобни. В момента тече целенасочено опорочаване на всички настоящи религии, а целта е - създаването на глобална такава, както и гл. правителство, държава и т.н - за да се установи световна вечна диктатура!

27

Анонимен

преди 8 години

"Ислямът бе в сърцето на древните близкоизточни университети." Е няма такава глупост! Точно разпространението на исляма в Близкия изток сложи край на развитието на този район. Никакво образование няма да помогне сега, ако първо и на всяка цена се изучава Корана. От Близкия изток идват основите на математиката, астрономията, дори парите и шахмата са измислени там, но от времената преди Мохамед. След това спира всякакъв прогрес. Тази религия е мракобесна и първобитна.

26

Анонимен

преди 8 години

Исил ще бият всички и ще наложат халифат в москва

25

ким сун

преди 8 години

Целия близак изток е една голяма казарма.Хората там се отглеждат за война.Мъжете на фронта,жените раждат деца и ги гледат,за да се захранват армийте на големите държави.Абсолютен добитак отглеждан за клане.Манипулиран чрез исляма.Запада реши да ги освободи но Русия не е съгласна.Тя смята че те трябва да си останат така,защитавайки всъщност това че после и тя трябва да се промени.И тя иска да се промени,но както тя реши.

24

Румбо

преди 8 години

Ами хубави пожелания,ама са много далеч от истината.Цялата работа е,че 99% от населението на района духовно се намира в Средновековието!Дори и със смартфон в ръката живее по законите на шериата.Какво става когато цялата тая пап.лач се изсипе в Европа вече видяхме! Какъв е изходът?Ако на някой трябва да се позволи да влезе в Европа,то той трябва да се откаже от всичко,което го свързва с предишния живот.

23

Анонимен

преди 8 години

Много ясно какво ще стане - демокрация от средновековен тип.

22

!!!!!!

преди 8 години

КАК ДА ГИ НАТУРАЛИЗИРАШ КАТО 98% ОТ ТЯХ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В 15-ти ВЕК ???

21

Анонимен

преди 8 години

Млади, здрави и жизнени хора ни идват на крака, ние ги гоним.Вместо да ги натурализираме, да ги женим за българки, да раждат много деца.Толкова празни села и градове имаме, България умира, няма деца, няма бъдеще.

20

Анонимен

преди 8 години

Абе махнете ги тези маниаци, кво ни занимавате постоянно.....да си *** в пустинята.....молим, не ни занимавайте :)

19

Анонимен

преди 8 години

Фашист Путин, пошол на ***.Русия - клоака, руснаците - говнo.

18

Анонимен

преди 8 години

Русия е ***, никой не я бръне за 5 копейки. Най-гадната и пропаднала държава, затънала в олигарси, мафия, упадък и корупция.Младите и бягат, старите и ***, кремълският фашист я граби.Срам ме е, че имаме нещо общо с такива.

17

Анонимен

преди 8 години

До 47 Турция ке паднеСакън чоджум, ако Турция сега падне, и тези 2 млн. хукнат насам,тогава наистина ще си решим демографската катастрофа.

16

Анонимен

преди 8 години

Важното е ние да се спасим демографски, като започнем да заселваме бежанци в България.Аз търся такова семейство да си дам къщата на село само срещу поддръжка.И дано повече да идват, и да се женят тук за българки, и да правят много деца.

15

въпрос

преди 8 години

Някой чете ли умствените упражнения представени като статия?да каже с две приказки за кво иде реч е се загубих още на първото изречение.благодаря!

14

Idealist

преди 8 години

Само единна антиамериканска политика може да спре разрухата в Близкия Изток и Северна Африка.

13

Анонимен

преди 8 години

Знам го тоя виц отговора е на кой му дреме?

12

master

преди 8 години

До Анонименha dano