61

бай Петко

преди 8 години

Още, още им давайте за да могат по-лесно да нападат полицаи с брадви. Справка Казанлък кв. "Изток" !

60

Пепи

преди 8 години

Наливат се милиони в ръцете на няколко човека - пълна пародия и наглост ! Колкото до интеграцията - това просто никога няма да се случи защото не можеш да интегрираш някой който не иска да се интегрира ! А и какъв процент от ромите искат интеграция, за какво им е нали така имат повече права и помощи !!! Мисия невъзможна още 100г.

59

Mimi

преди 8 години

По неофициални данни, ромското население по наша територия наброява към 1 600 000. Ако от тези 2млн. лева, 1млн. се усвоят на принципа "Дясна ръка в ляв джоб", излиза, че за всеки марципан се падат под 50ст. за интеграция. Е как братя ще стане това?! Отпуснете 200млн.!

58

и как ще стане

преди 8 години

Парите наготово е поредната мини катастрофа-Трябва да им се създаде поминък .........животни да оглеждат с квота за други социално слаби и болни хора-в смисъл част от продукцията да се дава примерно за приютите за бездомни .Да се самоиздържат и никакви помощи "на ръка" .. дават ги за бира и цигарпи и после пребиват бабите за пенсийките им или им отмъкват кокошките

57

Анонимен

преди 8 години

Аз емигрирах , а вие гербаджии продължавайте да стимулирате тея

56

Анонимен

преди 8 години

Нови два милиона лева хвърлени на вятъра.Всички знаем,а министерски съвет най-добре от всички го знаят,че РОМИТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ.Това би означавало да учат,да работят,да си плащат сметките,да се осигуряват,ДА СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА,а това те не могат и не искат да правят.Харесват си начина на живот и не желаят да го променят.Държавата им плаща,за да съществуват и това им стига.А когато не стига-кражби,убийства.Изхода е,да не им се дават пари.Научете ги да работят.

55

Анонимен

преди 8 години

ХО-ХО-ХО.....И Бутилка ром даже......Преди време бях гледала репортаж как се изразходват парите за интеграция - от някаква фондация бяха похарчили около 100 000 лв - сто хиляди лева, за да ходят няколко човека на екскурзия в Париж да обменят опит, да се интегрират, да видят как живеят хората там и да поискат и тук да стане така...... бяха нощували в скъпи хотели, щедри командировъчни...... ИНТЕГРАЦИЯ !!!

54

Анонимен

преди 8 години

ха ха ха ха. смях!

53

Анонимен

преди 8 години

за 2 милиона, може да въоръжим доста села, при семейство с 4 човека и 1 ловджийска пушка. интеграцията ще дойде сама и без втори проект...:)

52

Ромале

преди 8 години

Ъ..А.. Къде дават пари?

51

Анонимен

преди 8 години

Дайте ми половината и такава интеграция ще им направя, че и Гьобелс ще ми завиди......

50

Анонимен

преди 8 години

Има един проект за интеграция , който доказано работи . Казва се "Орландовци"

49

Lan

преди 8 години

Нови пари на вятъра! Единственият шанс е равен старт за всички, т.е. езиково обучение (задължително!) поне две години преди първи клас. И безкомпромисно спазване на законите, като се почне от съд за изнасилвачите на 12 годишни родилки и се стигне до "берачите" на жИлязУ. А в затвора - работа задължително! Само тогава има някакъв шанс, всичко друго е прибрани пари от някого...

48

Цветанка

преди 8 години

За бедните българи,работещи,безработни и пенсионери няма и 20лв. помощ отгоре но за ромите виж има милиарди....

47

Ивайло

преди 8 години

Гръмко кръщаване на проекти за милиони, които отново няма да доведат до нищо. Прав е човека по-долу, че трудови войски биха свършили добра работа и както бе на времето - види ли милиционер *** (сега полицай) - бой - все за нещо е виновен. Вече е жизнено необходимо и кастрация обаче..

46

Наблюдател

преди 8 години

Пак някой от управниците е измислил как да "цуне" едни 2 милиона....За далаверата няма партиини различия. Семеейство Станишеви преди време копираха 1 лого представиха го за българско и гушнаха почти толкова! Нищо работа като си на власт.....

45

Анонимен

преди 8 години

Тоа па Шорош не можа ли да развърже малко кесията. Едвам ще стигнат за кебапче бира тия пари.

44

ined

преди 8 години

От такива проекти резултата е само "наши хора да усвоят едни пари".

43

Анонимен

преди 8 години

ПО ГОЛЯМА ГЛУПОСТ НЕ БЯХ ЧУЛ . КАКВА ИНТЕГРАЦИЯ ,КАКВИ ПАРИ. ТЕЗИ НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕВЬЗПИТАНИЕ И ИНТЕГРАЦИЯ .

42

Анонимен

преди 8 години

това е идея на някой болен