6

Анонимен

преди 8 години

Е-бати пародията, ще го стрелят с гранатометИ, вместо да го гръмнат по изпитания стар начин както избиха всички негови подобни преди. Този си мисли че ще убеди хората че и децата в Нигерия се мъчат да му пратят килъри.Нещастна държава на мутри, комунистически велможи и най-обикновени циркаджии.

5

Петолъчка в сърцето

преди 8 години

Хепатит С е заболяване на черния дроб, ама щом е за пред българския съд, може да мине и за болест на мозъка :)

4

Анонимен

преди 8 години

Уважаеми сънародници,братя и сестри!Не се чудете и сърдете!Принципът на пазарната икономика и съответстващата й пазарна демокрация е:Търсенето определя предлагането!Лекарят,за да има работа,няма да ви доизлекува,а ще ви доразболее!Полицаят,съдията и прокурорът няма да се преборят с престъпността,а ще я организират и насърчават!Учителите няма да обучават децата - за да преподават на частно! Депутатите никога няма да приемат нормални закони- ще ги поправят,ще измислят нови,ще правят реформи!

3

Anonimen

преди 8 години

"Мозъкът" на атентата срещу Алексей Петров има хепатит С Алооо стига с тези постановки Ейййй нищо нестава в тая скапана държава.

2

Анонимен

преди 8 години

Абе,мама му стара,може ли някой поръчан за двеста хиляди евра да оцелее?Стига с тия театри.И що ще го гърмят с гранатомета на улицата?А не през прозореца например?Или и той е брониран като автомобила?

1

Анонимен

преди 8 години

Всички арестувани изведнъж се разболяват. Толкова по детски и изтъркано.