17

Димо

преди 8 години

ЩЕ Я ГЛОБЯТ-ЧУШКИ!

16

Анонимен

преди 8 години

Редакцията нещо бърка, освен с цендурата на думите, но и с времената - не е все едно и също в заглавието на статията да пише "Брюкел стартирА процедура" а още в първия абзац да пише "Европейската комисия ЩЕ стартира процедура". Има мъничка различка, нали?

15

Тодор Живков

преди 8 години

Докато бяхме във Варшавския договор и СИВ някоя братска страна да ни е блокирала границата, един случай за 40 години може ли да ми цитира някой???А сега първо ни таковат търговията с Русия, а после ни таковат икономиката по съседски, щото са ни много добри приятели и съюзници!

14

Анонимен

преди 8 години

Кво да оправи Ципрас бе!? Той се чуди как да спасява кожата,фермерите са бесни,днес бяха пред данъчното в Патра с тракторите,в Ретимнос-о-в Крит разхождаха прасета,надписани като СИРИЗА,ПАСОК и др.партии,оня ден униформените изкараха магаре на площад Синтагма,на което бяха закачили плакат с надпис "Магарешкото ни търпение се изчерпа!",на о-в Кос гражданите са се вдигнали срещу организирането на hotspots за бежанците..., Темби е затворен за 24 часа. Въобще почва голямо народно недоволство

13

анонимна

преди 8 години

До TRAKIEC_ORIGINALВие Родопите населете,че с"Виктория"влизат всякакви семена,не тракийски домати и пипер

12

анонимна

преди 8 години

До АнонименХАН АСПАРУХ ни е хакнал на кръстовището и сега кой крив,кой прав-гърбина да ни е яка-бой се почна отвсякъде за нашия залък,народе!Спете Олигарси и Вие ще го усетите,но по-леко и скрито просто друг ще ви ляга до жената!Риби на сухо!

11

анонимна

преди 8 години

"Кой има интерес?Гръцките фермери-имат,че пазят богатството,да им ядем храните,да работим залудо за "Бизнеса им",а те да почиват на германския гръб-ние сме слугите-докога ще ни тъпчат и тия и тия?Да изгоним чужденците от България,които не ни носят полза!

10

Анонимен

преди 8 години

Орешарски е виновен! :) :)---А-а, и Станишев, и Станишев ... :) :)

9

Анонимен

преди 8 години

Стандартна процедура по закон ,но тази процедура трябва да става за 5 дни а не 3 седмици.Но пак е по добре от нищо.То е ясно че в Гърция няма демокрация а има охлокрация но това е друга тема.

8

циника

преди 8 години

4, каква е разликата ве, "kaun"? От двете страни на границата няма ли магистрала? По-малко ли са загубите на пътуващите когато магистралата е вътрешна?Хората са си избрали този начин на протест и си отсотяват интереса!

7

Малаки

преди 8 години

Мама им Малаки...всичко се връща!

6

Анонимен

преди 8 години

Може, ама може и да не може.И к'во? Пак всичко се пише на наш **з!

5

Да бе,

преди 8 години

те не могат да си върнат дълговете и следва тотално опрощаване, та сега глоба щели да налагат!Знай,ш кога-на върба в петък!

4

...

преди 8 години

Kato e magistrala e edno, kato e granica e drugo be kaun

3

Анонимен

преди 8 години

всеки прави каквото си иска, закони, международни спогодби, всичко се потъпква в името на неясни олигархични цели, лобистки интереси и прочие. нещата вървят към хаос по всички направления.

2

Натиск

преди 8 години

Много ми е интересно как точно упражнявате натиск? Да не би сте отишли по границата и с ръце натискате фермерите да се махнат? Или можете само да пишете по Европейски Кописии, да се обаждате на Ципури и т.н.3 седмици хората висят заложници по границата, бизнесът губи милиони, но не, ние оказваме натиск...Що не вземете да осъдите Гърция да ви плати пропуснатите ползи? Щото ви е страх, нали!

1

циника

преди 8 години

и на какво основание Гърция ще бъде глобявана? Когато френски и прочие фермери блокират някоя магистрала, глобяват ли Франция?