13

ТОШО

преди 8 години

ГЕРБ ДАВА ПРИМЕР С НИЩОТО ,КАТО СЕ ОПРАВДАВА ЗА СЪДЕБНИТЕ САГИ СРЕЩУ СИДЕРОВ !САМО ЧЕ ,МАЛКО КЪСНО -СЛЕД КАТО СЕ ВДИГНА ВРЯВА !

12

Анонимен

преди 8 години

Кой изтри еденицата пред запетайката?

11

Nqkaf Nikaf

преди 8 години

Дребна риба в тоя,щом веднага ускат да го съдят и го слагат на тезгяха....не че не трябва де,присто знам че в България ако ако е някой на някой си това нямаше да стане,така че Скумриев вземи си имунитета заедно с другите 240 шарана и изчезнете от лицето на земята....няма смисъл да хвърляте прах в очите на нацията че правите нещо

10

АЗ

преди 8 години

При каквото и да е наличие на алкохол в кръвта отпадат всякакви застраховки и той е длъжен да плати всичко на пострадалата. *** от ГЕРБ

9

до 9

преди 8 години

За хонорара под масата не трябва да питаш нас. Сидеров и Чукалов знаят по добре

8

NACO

преди 8 години

Поредната МАНИПУЛАЦИЯ!?

7

ии

преди 8 години

И на него ли са му носили кисело млекце куките?Защо няма къвна проба? Тя не е ли задължителна?

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 7Нека бъдем малко по -конкретни и не спестяваме името на този мерзавец. Става дума за депутата от РБ и бивш НДСВ - Борислав Великов. Мястото му е в затвора поне за 15 години. Айде стига избирателност в тази прокуратура. Сидеров без каквото и да е основание ще го мъкнем в съд и прокуратура , а за истинските убийци никой не ги търси. Защо бе *** ? /Цацаровска/Колко ти е хонорара за под масата , а *** нещастна ? Време е Господ да ти раздаде възмездие . Нищо човешко няма в теб.

5

Анонимен

преди 8 години

Знаем ги ние как стават тия работи катаджията духа вместо тебе и готово ама явно и тои е пил една бира!

4

Анонимен

преди 8 години

дали някой вярва на веригата мошеници- милиционери, прокурори, съдиии управляеми лекари???? 0,48 промила алкохол!!!!!Ако не е цинично, щеше да е смешно!

3

ХХХ

преди 8 години

Ахахаахахаха 0.48 гарантирано от Герб :) Бати цирка !

2

Анонимен

преди 8 години

Как пък го изкараха 0,48 бе!Явно си знае мярката!

1

Гошу

преди 8 години

Че го чака, чака го, ама само ще му загубят времето на човека, да го мотат по съдилищата, като се знае още от сега че няма да го осъдят :)))