4

Петърчо

преди 8 години

Куха късогледа лейка! Единственото което я интересува е процента на руските туристи. НЯМА нейно изявление, в което да не говори за това. НЯМА и нейно изявление, в което да коментира километричните опашки, лошото обслужване, практически липсата на контрол на безопасността по и около пистите. НЯМА коментар за хилядите отвратени от родните курорти, които са се зарекли "никога повече ", и намиращи спасение в чужбина. НЯМА желание и потенциал да се прекрати агонията на Витоша. Кръгла нула!

3

Един Българин

преди 8 години

Ангелче, да не си подранила с Трифон Зарезан, а? :) Изобщо няма зима и защо се интересувате само от големите курорти? Какво се случва с Чепеларе? Разпределихте ли го вече за Цвети или Цеко ще го ***? Областният управител (гербер) и бивш кмет да се вземе в ръце и да престане да пречи на развитието на града и ски зоната. Инсталацията за изкуствен сняг е въпрос на оцеляване за Чепеларе, а вие я спряхте като незаконна. Колко е законно Банско в резервата, а там умират много повече хора!!!

2

Анонимен

преди 8 години

зимен сезон, хахахаха. фалирайте цековци и сие капууути. няма да ви стъпим в мафиотските курорти, където ски картата е по-скъпа от тази в австрийските или френските алпи. вашето на нищо не прилича!

1

Анонимен

преди 8 години

къв зимен сезон бе *** заспала? 9 февруари е, вънка е 11 градуса и всичко се топи...