25

999

преди 8 години

До Анонимен 22Моето горещо желание е вие да сте прав и положението в Бавария да е под пълен контрол. Сведенията ми обаче не са само от "пропагандни клипове", а и от българи, които живеят там. Така например още преди месец едно съседче, което завърши западен университет и сега живее в Мюнхен споделяше, че вече трети път местните немци палят общежитията за имигранти. Това не ми звучи като много мирна, кротка и овладяна атмосфера. А е такава и от двете страни.

24

Анонимен

преди 8 години

До МилосърднаВсъщност много лесно се насочват два влака един срещу друг, даже ръчно става. Да сте виждали случайно едни стрелки, край линиите, които прехвърлят влака от една линия в друга? А ако нещата са компютъризирани, още по-лесно. От разстояние се прави, просто трябва добър компютърен специалист. Ако нямаш подръка такъв, има два варианта - с пари или с пистолет. Е, дано не е това причината...

23

Анонимен

преди 8 години

ГЕРМАНИЯ ПЪТУВА С ГЛАВОЛОМНА СКОРОСТ ПО ЛИНИЯТА КЪМ ТРЕТИЯ СВЯТ!

22

Анонимен

преди 8 години

До 999Господине , явно гледате доста пропагандни клипове... Не че ги няма тия изродщини, но поне такива неща в Германия не са ставали! Живея в Бавария и ви го казвам както е. Всичко е под контрол , бежанците живеят в общежития и си имат охрана. Тия които са с деца се стараят да ги настаняват в жилища, но всичко ще е временно... Германците през седмица протестират и денят на обратния завой на политиката на Меркел е близо! Не се подавайте на пропагандата, че виждате ли всичко е извън контрол!

21

АК-47

преди 8 години

Ясно. Терористи могат да блъснат 2 самолета в двойка небостъргачи, но не могат да сблъскат 2 влака.

20

999

преди 8 години

До МилосърднаЗабравих да ви спомена, че в ютуб има няколко клипа от различни държави, как клетите имигранти хвърлят камъни по автобуси и влакове. Ей тъй, като минат покрай превозно средство да го нападнат, изразявайки ненавистта си срещу съществуването му.

19

999

преди 8 години

До МилосърднаКакто и аз писах отдолу трудно би могло имигранти да насочат два влака един срещу друг, но преспокойно могат да създават напрежение сред служителите. Публикации за това много: един ака, друг дърпа спирачката, засипват с ***, возят се без билет, бият се, кряскат, задирят пътничките и германците трябва да са спокойни и точни в тази лудница. Не им е лесно.

18

Анонимен

преди 8 години

Амунджите имат ли нещо общо или пак ги прикриват?

17

Анонимен

преди 8 години

До Милосърднакак бежанците могат да насочат два влака един срещу друг...айде стига с тия конспирацииушaнки - какво да ги правиш. Имат акъл колкото да си завържат обувките.С гледане на руска тв дотам се стига.

16

999

преди 8 години

До МилосърднаУпотребих тази дума като по-обща, като включих в нея и управлението на влаковете. Мисля, че никоя област на живота не може да се изолира херметично от останалите.Може и да греша, но ми се е създало впечатлението, че животът в Бавария като цяло е излязъл извън релсите и местните хора там във всички области на живота са подложени на голямо напрежение.

15

RAZUM

преди 8 години

Колко глупави хора пишат тук! Става въпрос за загинали хора, а вие отново бълвате небивалици за Меркел и емигрантите! За пореден път се доказваме като ппросто племе!

14

Милосърдна

преди 8 години

Службите какво общо имат с направлението на влаковете?!

13

999

преди 8 години

До МилосърднаИмигрантите навярно трудно биха могли да насочат 2 влака един срещу друг, но огромният им наплив в Бавария едва ли спомага за спокойното и безопасно функциониране на службите там.

12

доналд дък

преди 8 години

Вчера Меркел и Ердо много се отваряха,и днес челен сблъсак,каква случайност.

11

Милосърдна

преди 8 години

абе вие добре ли сте, как бежанците могат да насочат два влака един срещу друг...айде стига с тия конспирации

10

Анонимен

преди 8 години

ДО 8ОПРЕДЕЛЕНО ЧЕ Е "ПОДАРЪК" ОТ "ГОСТИТЕ" НА МЕРКЕЛ

9

Ауслендър

преди 8 години

Жертвите вече са 8 и вероятно ще станат повече! Добре че учениците са във ваканция иначе е щяло да бъде много по голям адът!!! И бъдете по състрадателни, не е нужно да сте токова злобни...

8

Анонимен

преди 8 години

Станалото дали е случайно ... или "гостите" имат пръст в случайността? Бог да прости загиналите и съболезнования на близките им! Много им се събра на германците....

7

Жалко

преди 8 години

Жалко. Бог да прости загиналите, но Германия започна да сдава. Язък й за силата и икономиката.

6

Ауслендър

преди 8 години

Български про?таци започнаха да коментират!!! Четири умрели, 50 тежко ранени и поне 100 леко... Каква злоба трябва да имаш , че да злорадстваш...