89

Анонимен

преди 8 години

Запада наложи жестоки санкции на Русия. Русия отвърна на удара и им изпраща бежанци и терористи. Кой ли печели?

88

Бранник

преди 8 години

Тази статия ми прилича на стария виц. Съдят крадец на кола. Съдията пита потърпевшия подържа ли обвинението. Той отговоря "След речта на адвоката се съмнявам, че някога съм имал кола". Та като се чете статията човек се съмнява дали преди руските въздушни удари е имало бежанци.

87

Десен сектот

преди 8 години

Путин върши добра работа на тези,които да разсипят Русия,защото никой не може да го направи по бързо от него.*** обърна целия свят срещу Русия,лиши я от доходите от петрола и газа,превърна приятелски държави като Грузия и Украина във смъртни врагове,възроди НАТО и въобще е незаменим.Обама трябва да му прати бодигардове,защото ако го гръмнат,Русия има шанс да се спаси,все още от пълна катастрофа.

86

Kreti

преди 8 години

Има хора които са родени преди демокрацията тия простотии вървят само при силно американизирани ***. Колко *** трябва да си за да пповярваш на тази статия?

85

Коен

преди 8 години

Дрън-дрън, та пляс.

84

чубака

преди 8 години

още един атентат в европа и ще избухне гражданска война..в момента има изтичане на газ и някой държи запалена клечка..ако Путин не играеше като каза че САЩ са се настанили еднилично на кралското място в Европа,и като знаем че Русия не изоставя свои зони на влияние в добро състояние ако не е помолена учтиво,то положението за нас европейците е на кантар

83

брат 2

преди 8 години

"Вот скажи мне, американец, в чм сила! Разве в деньгах? Вот и брат говорит, что в деньгах. У тебя много денег, и чего? Я вот думаю, что сила в правде: у кого правда, тот и сильней! Вот ты обманул кого-то, денег нажил, и чего ты сильней стал? Нет, не стал, потому что правды за тобой нету! А тот, кого обманул, за ним правда! Значит, он сильней!"

82

Ддд

преди 8 години

До ВасилевДано ти плащат нещо.Иначе щетата е тотална!

81

Анонимен

преди 8 години

от къде накъде се очаква САЩ и НАТО да настъпват с войски в арабската държава Сирия. И откъде накъде някой си ще се надява да получи свръх технологично оръжие, че да го подаряват на врага ли.А бухането на руснаците по сирийското население буди все по-голямо недоумение. Може да се каже иронично, че руснаците не се притесняват да "печелят" арабски приятели. Като не могат да впечатлят с интелигентни решения, гърмят малоумно. Накрая ще им приседне и ще се задавят. Иначе тук някои много ръкопляскат.

80

Анонимен

преди 8 години

Алепо е необитаем от 2011 г.Поне 2 БГ филма има-на Елена Йончева и Диляна Гайтанджиева от 2011-2012г,които го доказват.

79

Анонимен

преди 8 години

AMERIKA ot 10 godini e v rayona no tolkova bejanci ne doydoha v evropa ,a sega RUSIA otkak bombardira SIRIA za 3 MESECA EVROPA E ZALQT OT BEJANCI tiya gnidi ruski sa samo za katorga boy da gi pratish pri sveti petur

78

Анонимен

преди 8 години

Влизаме в режим на 3СВ.Положението е лошо.Саудитите до 1-2 седмица навлизат в Сирия.От там на сетне нещата ще излязат от контрол.

77

Анонимен

преди 8 години

Докато Обама води коалицията която уж се бори с терористичната мюсулманска групировка Ислямска държава не само няма да има никакъв напредък в борбата с престъпния радикалния ислям, но ще загиват все повече жертви, предадени от Обама на мюсулманските му братя от престъпни терористични групировки, които той снабдява с оръжие, с билиони,земи, с фалшива про-терористична анти-семитска и анти-християнска пропаганда и политика, чрез която осигурява международна подкрепа за ислямския терор с измама.

76

муспи

преди 8 години

Форумци, нито дума кой финасира цялото шоу, кой въоръжава теди ИД, кой докарва бежанците до турция и от там нататък, кой прави африканските арапи като бягат до турция вежливо да заобикалят изсраел. А и това ИД дето протръби света че е против евреите и даже заплаши изслаил си кротува, а сирийските бежанци заедно с афганистанските не посягат да влязат в изсраел макар че Сирия има обща граница. Обърнете внимание - не става въпрос за ограда а арапите си изпълняват договорните задължения!

75

Анонимен

преди 8 години

В историята на човечеството побеждава не по-силният, а този, който се бори за правда. Шо.ро.шоидите наверемето убиха Христос /първият комунист "ИМАШ ЛИ ДВЕ РИЗИ, ДАЙ ЕДНАТА НА БЛИЖНИЯ"/ Убиха го защото изгони лихварите от храма/неправилно-търговците/. Сега ще е същото. Но няма да ги гонят - ще ги бомбят със стари ръждясали *** ***.

74

Анонимен

преди 8 години

Тези, които са против Асад, подкрепят главорезите от ИД, целящи да върнат хората в първобитните векове!

73

Анонимен

преди 8 години

Я Вашингтон да направи едно сравнение- колко бежанци дойдоха в ЕС за 2-те години американски бомбардировки и колко за 3-те месеца руски бомбардировки. Неудобна тема, нали, щото благодарение на Вашингтон, в ЕС има няколко милиона чал.ми, така че изобщо да не ми се вайкат и да не ми се правят на загрижени, лицемери.

72

Анонимен

преди 8 години

Има една категория хора в БГ,които са предатели по природа.Те са семпли хора,"мислят" с портфейла си.Те искрено смятат,че са прави,но всъщност са примитивни.Те са със силните на деня,независимо кои са силните. Те не осъзнават принадлежността си към общността.Каква е разликата между славяните,азиатците и всички други?-гещалт нагласата,наречете го колективизъм,просто усещането,че си цял,когато групата е цяла.Западните народи ке са дорасли до този етап на развитие.

71

Анонимен

преди 8 години

mayka BULGARIA - подкрепяна от агент Пръдлю Перковинс! ЦГБ!

70

Анонимен

преди 8 години

Русия ще спре да бомбардира позициите на ИДИЛ в Сирия, когато диктаторът Ердоган спре да бомбардира кюрдските градове и села в Турция и да убива стотици цивилни кюрди.