94

Анонимен

преди 8 години

Абе я оставете хората на мираДостатъчно клевети написахте в медиитеМай след делото за побоя всички ще съдят медиите за клевета

93

Коментатор

преди 8 години

Врачански понички не съм опитвал, но казанлъшките са супер.

92

народ

преди 8 години

Коои са тези понички и кой стои зад тях?

91

Анонимен

преди 8 години

Този трагичен инцидент е поредното потвърждение, че в 99% от случаите трениращите някое бойно изкуство го владеят на ниво колкото да си изкарат боя.

90

Истина

преди 8 години

Цялата герберска помия, която се излива, за да бъдат автокрадците мафиоти Поници спасени от правосъдието, показва, че смъртта е съвършено умишлено причинена! Дебелите фенове на Боко харам са си търсели подходяща жертва и Тошко налетял на тях в този момент! Бог да прости невинната жертва на 25 вековния преход, отгледал безмозъчните сатрапи на съвременното поколение!

89

има нещо

преди 8 години

Има някаква предварителна история, която е причина за сбиването. От това, което разбирам, слабо чернокосо и чернооко момче-ученик е вътре в конфликта с Тодор. С вредителя заедно действа по-голям млад мъж, който замазва простъпките на вредителя. Конфликтът с този вредител е в основата на убийството на Тодор. Това изглежда като инцидент, но не е. Има заговор срещу Тодор. И убийството е върхът на айсберга.

88

До 116

преди 8 години

Защо си мислиш, че от нищо е умрял? Най-вероятно е умрял е защото се е превъзбудил от това, как е набил братята с бокса и здравословният му проблем е избил с пълна сила. Това със сигурност едва ли ще го разберем, но сигурното е, че ударите на двамата братя не са причината Тодор да умре. Това си го мислех още в началото, т.е. много преди да излезе медицинската експертиза, но тогава тук ме триеха и ме банваха за един ден заради писането на истината.

87

До 109 Боби

преди 8 години

От един IP адрес е възможно да пишат няколко хиляди човека. При мен е горе-долу така.

86

Анонимен

преди 8 години

момчето е умряло не от самонараняване,а от физическото въздействие на братята -мутри....От нищо не се умира.....По тази логика ,ако някой бъде убит и има заболяване,значи убиецът не носи отговорност,защото убитият е бил болен преди това и убийците няма как да знаят това....

85

Дими

преди 8 години

До Боби Може "братчет" даже не до 1-3 а направо да ги блокират ! Те така правят В "БЛИТЦ" щом ги опонираш и ти хакнат IP-то !

84

Анонимен

преди 8 години

Абе тия понички *** ти казвам - минават на пешеходна пътека и въпреки, че са с предимство е трябвало да изчакат малкия пиклъо, понеже е бързал те обаче с цялата си наглост минават по пешеходната пътека. Съответно малкия натиска клаксона да ги изгони все пак, той бърза обаче те с цялата си наглост му направили забележка, и той ги напада с бокс. Значи мръсниците вместо да съобразят, че момчето е възможно да има болно сърце и да почине, те разбираш ли започват да се защитават. Е къде дават така?

83

Анонимен

преди 8 години

Интересно ми е колко човека, обвинени в лъжесвитетелстване ли ще има по делото за Тодор и колко от тези лъжесвидетели ще вкарат в затвора?

82

минаващ

преди 8 години

От първите кадри по медиите за инцидента стигнах до следния извод-значи момчето наближава зебрата и дава знак на пондъовците , а те яростно се нахвърлят и започват да ритат колата , момчето спира и взема бокса за да се предпази , видях на екрана единият как го държи за ръцете , а другият го налагаше с юмруци по главата ,този момент беше показан само в началото еднократно , а от там нататък всички видяха само последствията и безпомощността на хората около момчето.

81

Анонимен

преди 8 години

Не заемам ничия страна. Много от вас упрекват роднините на Тодор, че го защитавали дори с лъжа. Повярвайте, това ако се случи на ваш брат, сестра, ще го изкарате светец. Кръвта вода не става. Проблемът е в това, че каквото и да се случи, покойният Тодор не могат да го върнат. От там връщане няма.

80

Боби

преди 8 години

Неможе ли да се ограничът коментарите до 1-3 от IP адрес, за да не пише един и същ човек навсякаде.... То е такова подкрепяне на поничките( макър като ги видяхме по тв. Те са си мутри) и очерняне на починалото момче, че чак да съжалиш мутрите и да ревеш за тях. Момчето може и то да не е било свят, ама да го пребият като куче и да умре... Сега през 7 реки ще те прекарът и братята сихи ще излязът...не сме държава... Не и нормална където съда да си гледа работа и престъпниците да са в затвора...

79

Анонимен

преди 8 години

Barni ela go barni.*** lijest mudete na ponichkite....

78

Нека

преди 8 години

Прокуратурата да провери имали ли са контакти някои от медицинските експерти с хора от обкръжението на "поничките", както и с адвокатите им.

77

Врачанец

преди 8 години

До #97 Ами, та точно това става във Враца и то не от вчера! Всякакви тулумбички се размножават и ширят, можеш да ядеш бой и да не разбереш за какво, а кривото "правораздаване" имитира че работи.

76

Горан

преди 8 години

Да, и всичките са все добри момчета! И Тодор, и пишман инкасо обирджиите! Толкова добри, че чак ангелчета!

75

Анонимен

преди 8 години

ми така е !не е починал от побоя а от това че имал "болно" сърце!и бабите и дядовците по селатаумират от СТАРОСТ,а не от товаче КРАДЦИТЕ СА ГИ ПРЕБИЛИза да им вземат пенсиите!хайде де!