8

РРРР

преди 8 години

Тези бежанци май са изплашените терористи от РУСКИТЕ бомбардировки бягат като овце и най вероятно ще преминат през Турция и ще влезнат в Европа

7

Анонимен

преди 8 години

ясно искат още пари

6

много е просто

преди 8 години

Вместо да дават милиарди на ердохан с много по малко средства може да се изгради ограда по цялата граница.Да се затворят външните граници на ЕС.Достъпът до Гърция,Италия и България да бъде невъзможен.Пълна блокада на всеки метър.Тогава ислямска репубика турция ще се напълни с пришълци и ердохан ще дава милиарди да ги приемаме в ЕС.

5

Анонимен

преди 8 години

70 000 тренирани от Турция терористи са си истинска заплаха! Тав бежанска вълна ако ги залее...

4

анонимен

преди 8 години

турция ще изнудва германия още 100 години парите ще бъдат окрадени и изобщо няматда стигнат до бежанците франция продава оръжие на сауд арабия тя на ид и заеднос турция удрят по кюрдите и после русия им била виновна

3

Жан Габен

преди 8 години

Няа ко да ми се страхуват амуджите. Дали сме им 6 млрд. евро. Те поискаха толкова за да се справят с кризата. Платихме ги, така че да се оправят с тази напаст. Каха си цената, платихме им. Да се оправят. Само да са ми пуснали един да мине и ше ги избия. За кво им платихме???

2

Я-я

преди 8 години

Доминото веднъж е паднало. И без война мигрантската криза няма да спре. Но засега тя е много удобен предтекст. Както една мюсюлманска *** снощи използва, че руснаците ги бомбандирали и затова бягали, знаейки че *** като Меркел и сие ще се вържат на това. Тепърва идват лоши времена. И за Западна Европа, и за нас... Европа никога няма да е същата.

1

ами

преди 8 години

Ако бежанците са само сирийци бягащи от война......но не са......вълната е от 20-30 годишни талибани......