250

Анонимен

преди 8 години

Тренин от "Карнеги" каза-------------------------------------------лелееее майкооо, да ви имам източниците на информация

249

Морски

преди 8 години

Че то в България откакто ГЕРБ са на власт постоянно ни отвличат вниманието от икономическите проблеми с разни шоу предавания по телевизийте.Слава на Русия!

248

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 380хохлите - отново истерия?

247

Анонимен

преди 8 години

Аде братушки освободете Алепо от терористите и избите всички умерени и неумерени терористи.Алах им е приготвил по 40 дественици горе.

246

Анонимен

преди 8 години

Абе тоя полодя от арабин воиник този направо е *** .

245

Джингиби

преди 8 години

Крайно време е и турция да се освободи от това злобно, примитивно, мюсюлманско робство!

244

Радослав(Рамазан)

преди 8 години

турция трябва да се обеззарази,дезинфекцира,хигиенизира и християнизира.

243

Анонимен

преди 8 години

Диарбекир Кюрдистан, лелеяният турски трофей за сатрапа р*доган.

242

Боби

преди 8 години

До Анонимен 384Справка ДонбасВоенен преврат в Украйна спонсориран от САЩ6 месеца Окървавени протести срещу "правителството" преди Миньорите в Донбас да се хванат за оръжието и да защитават живота, земята и вярванията сиСрещу Сепаратисти/Терористи/Руснаци/Рускоезични и прочие епитети започва да се ползват забранени и ратифицирани от Украйна но не и от Военната Хунта оръжия:Хим Оръжия(полицейски тип), Фосфорни Бомби които са приравнени към ХИМ ОРЪЖИЯ ЗА МАСОВО ПОРАЗЯВАНЕ. РСЗО, Артлерия, Мини

241

Анонимен

преди 8 години

До 376Семенен генетичен материал от фюрера е бил замразен и запазен, и по-късно ин-витро е била оплодена сестрата на приятелката на Хитлер *** Браун.за нея не знам, ама *** е била заплодена със семе на шимпанзе.

240

Анонимен

преди 8 години

До 383Можем във всеки един момент да отворим вратите към България и Гърция и да натоварим бежанците на автобустова е руска новина отпреди 3 месеца бе каскет. Пак си извадил старо листче на руското посолство.

239

Анонимен

преди 8 години

До експертЕдинствено Путин се бори срещу чумата ИДИДИЛ са му последна грижа на жужо. Ушaнките са свикнали да трепат цивилното население - справка Донбас. Хем помагат на Асад, хем са далеч от големите шамари на ИДИЛ.

238

Анонимен

преди 8 години

време е да се раздадат стингърите

237

Боби

преди 8 години

До Анонимен 377Ехх АноУмни попрочети малко бре не се връзвай на опорните точки на СМИ.Русия е в топ 5 в света по износ на Зърнени храни, Сама си произвежда 100% от селскостопанската техника поради уникалния терен на по-голяма част от страната. Заради санкциите всички отрасли се развиват и то спонсорирани от пенсионни фондове и правителство.70$% от износа е НЕФТ/ГАЗ 2014г сега като пари вече не. 10% от БВП идва от Нефт/ГАЗ.Единствения проблем е че 50% от Бюджета на правителството е от Нефт:-(

236

тя

преди 8 години

Няма само сащ да прави каквото си искат и Русия е сила и си гледа интереса. Нормално е !

235

Анонимен

преди 8 години

До експертТи *** ли си, путин не е пипнал с пръст ИДИЛ, бомбандира мирното население да ги гони из НАТО страните в ЕС това им е адския план на двамата диктатори да прави мръсотийки на Меркел и ЕС заради санкциите

234

Анонимен

преди 8 години

НЕФТА 30 ДОЛАРА И АЛКОХОЛИЗИРАНИТЕ АЗИАТСКИ О.ТРЕПКИ ЩЕ ЯДАТ БОРШ ОТ СТАРИ АРМЕЙСКИ БОТУШИ И СЪВСЕМ ЩЕ ОСКОТЕЯТ! ЩЕ ОДЕРАТ ЖИВ П.УТЛЕРА И ОРДАТА МУ И РУСИЯ ОКОНЧАТЕЛНО ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ. ТОВА ГО ЧАКА ЛИЛИП.УТЛЕРА. АМИН! С НАМИ БОГ!

233

Анонимен

преди 8 години

В Уикилийкс излязоха данни, че Меркел е биологична дъщеря на Хитлер! Семенен генетичен материал от фюрера е бил замразен и запазен, и по-късно ин-витро е била оплодена сестрата на приятелката на Хитлер *** Браун. Така, на 17 юли 1954 г. се ражда Ангела Меркел и била тайно дадена за осиновяване от евангелския теолог Хорст Каснер и жена му. Това се е знаело само от Ватикана, американските и руските тайни служби. Затова когато баварецът Бенедикт VI става папа, Меркел става Канцлер на Германия.

232

Анонимен

преди 8 години

Един вулкан да изригне в центъра на Москва проблемът ще се реши

231

Анонимен

преди 8 години

Путинчо убива жени деца наред