17

Анонимен

преди 8 години

В Уикилийкс излязоха данни, че Меркел е биологична дъщеря на Хитлер! Семенен генетичен материал от фюрера е бил замразен и запазен, и по-късно ин-витро е била оплодена сестрата на приятелката на Хитлер *** Браун. Така, на 17 юли 1954 г. се ражда Ангела Меркел и била тайно дадена за осиновяване от евангелския теолог Хорст Каснер и жена му. Това се е знаело само от Ватикана, американските и руските тайни служби. Затова когато баварецът Бенедикт VI става папа, Меркел става Канцлер на Германия.

16

SS

преди 8 години

Екстрадация на всички талибани от Европа!!!За турците да не се издават визи за ЕС и да се молят да влязат в Европа!

15

Анонимен

преди 8 години

Разликата между вас и Меркел е само едно канцлерство.:))))

14

Алекс

преди 8 години

До FalconСигурно ще стане 16 съветска република,др.Фалкон.Абракадабра.

13

тя

преди 8 години

Двамата най- големи виновници за кризата са се врекли във вярност един към друг!

12

Анонимен

преди 8 години

Нюрнбергски процес за двамата военно престъпници

11

Shark

преди 8 години

Да, и бабетината Меркел пак изръси поредната простотия току що по новините - че за новата бежанска вълна били виновни руските бомбандировки. Тази съвсем изпростя, изкуфя и е време да се пенсионира и да си гледа старините. И какво прави тази мизерница при Ердоган много интересно, получава си хонорара за съсипването на Европа ли.

10

Анонимен

преди 8 години

Не на амуджите.

9

454

преди 8 години

има нещо сбъркано в тази бежанска вълна Едно време като е имало война главно са бягали по горите и в градовете дето е било спокойно, ква е таз мода да бягаш на хиляди километри от дома????

8

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е Ердоган да затвори границите.Така на бежанците няма да им остане друга дестинация освен на север,към...родните места на повечето джугашвилисти.

7

Falcon

преди 8 години

След 10 години се вижда края на Европа.Интересно като се разтури ЕС на къде ще се запъти България?Защото България като самостоятелна държава ще фалира на мига.Който не е съгласен да се хване на бас.

6

Много мъдро

преди 8 години

Сега,под заплахата от нахлуване на милионната тълпа "лекари и инженери"разбирам,колко мъдро всички правителства от годините на прехода,с цената на големи усилия,чрез привидно неприемливи и непопулярни мерки като корупция,разграбване нанародното благо,криминална приватизация,унищожаване на икономиката и наинфраструктурата,олигархични модели и пр. успяха да създадат непривликателенобраз на България пред света.Така никой не иска да е бежанец тук и ще оцелеемкато остров в Европа без бежанци!

5

Анонимен

преди 8 години

"Безкрайната доверчивост ще бъде наказана от безкрайно коварство"

4

До 2

преди 8 години

Ердоган изпрати само 10 000 войници в Диарбакъл и регионада решат проблема с кюрдите!Кюрдите бягат като мишки от Турция към Либия.

3

Бридж

преди 8 години

Меркел лъже,Ердоган,че ще приеме Т-я в ЕС.Ердоган лъже Меркел,че ще спребежанците.Меркел го лъже,че ще му даде 3 млрд.За диктатора Ердоган непредставлява никаква трудност да блокира достъпа на бежанци към гръцкитеострови или към БГ,но те са неговият коз.От тази игра на карти блъфовете(лъжите)на Ердоган са по ефектни защото милионната орда от "лекари и инженери"нахлува със страшна сила и разкъртва псевдодемократичното прогнило лустро наразкапалата се от бюрокрация и двойни стандарти Европа.

2

Европа ке фалитос

преди 8 години

Хитрия Ердоган пак ще надхитри Меркел!

1

Анонимен

преди 8 години

Явно Меркел е получила натуриално пълномощно да преговаря от името на Европския сюз.