20

Анонимен

преди 8 години

Ислямист пристигнал от Турция.... Май е време да се обстрелват и ислямистите в Турция.

19

Професор

преди 8 години

За мен джихадисти и русофоби са под един знаменател!Обединява ги омразата към Русия,липсата на всякаква интелигентност и пълна духовна тъпота!

18

Анонимен

преди 8 години

До По темата РусияСтига мечтали в бъдеще време! Жив човек виждал ли ги е тези достижения на руската наука или са прекалено секретни за да се показват? ;))Вие руските шивинисти с бг паспорти всичките сте такива просветени в руските тайни, нищо че обикновено се оказват мозъчна пръдня.

17

По темата Русия

преди 8 години

14, как мислиш, атомните технологии - високи технологии ли са? В областта на атомните технологии Русия твърдо и безпрекословно заема първо място в света. И не ми говори за въоръжения. Като казвам атомни технологии имам предвид масивни стационарни и мобилни атомни централи на принципа на бързите неутрони и безотпадната технология "Брест", огромен флот от атомни ледоразбивачи, изграждащ се атомен космически асансьор и др подобни.

16

Анонимен

преди 8 години

А днес над логото на гугъл има един руснак, та прочетете малко за него. И да разбрете че още преди 1850 година е имало инвалидни пенсии в Русия и с правили медицински операции дето и сега не могат да правят в България.

15

Анонимен

преди 8 години

До ГробаряА ти си направи застраховка живот за сметка на кремъл.Тъй и тъй си заминаваш, поне някоя инфлационна рубла да докараш в имперската хазна, че много са я закъсали твоите любимци!

14

Анонимен

преди 8 години

Там ги арестуват, а у нас дето сме кръстопът не съм чул за арестуван и съден терорист. Ангели небесни минават през БГ.

13

Запознат

преди 8 години

А нашите джихадисти по цял ден обикалят телевизиите...Мивджев,Клатикуров,Дебелото Саше,Генерал Наско,Рада Глубокая и много друти

12

Анонимен

преди 8 години

До По темата Русияруско и с високо качество??? Ааа да, не е направено от повече от две части!Вярвайте още на великоруските лъжи, лапайте мухите, а кремълските ви господари само ви се подиграват какви под-човеци сте.

11

По темата Русия

преди 8 години

През 2016 г Русия планира да експортира около 24 млн т пшеница и да заеме първото място в света сред износителите на зърно. Заради курса на долара американската пшеница е скъпа, а руската е евтина и с високо качество.

10

Запознат

преди 8 години

Радане ,сега какво ли ги чака вашите другарчета?

9

ГУЛАГ

преди 8 години

Ще ги посрещнат с лозунги "Добре дошли". Ама в Сибир. И ще ги настанят в бежански център, където сервират първо, второ и трето ястие /първото в понеделник, второто в сряда, третото в събота/. Карат ги и да работят в мини, но там е топло и светло, вероятно заради уранът... Така че мили бежанци, Русия ви приветства...

8

Анонимен

преди 8 години

Веднъж стомничка за вода, втори път и третия път..Хубаво са ги хванали сега, но докато продължават да избиват цивилни в Сирия, разбира се, няма как да не очакват атаки и на собствена територия. Поне няма да ги разкарват много - всичко на всичко имат два града в цяла северна азия. Вече има наплив от желаещи сирийци, иракчани и саудитци за обиколка дискотеките в москва и петербург с цел МОЩНО ИЗБУХВАНЕ ;)

7

чичко Сталин

преди 8 години

До АнонименДжихадистчетата сега ще ги пратят в Сибир да си организират анални атентати един на друг в килийте :)

6

Анонимен

преди 8 години

Чакаме горещи новини от москва, джихадистката пътечка към русия вече е отъпкана!

5

УСА АГЕНТИТЕ

преди 8 години

веднага ще ревнат за човешките им права. Хелзинските мижитурки интересно как не видяха геноцида в ТУРЦИЯ над КЮРДИТЕ и разстрела на погребалната церемония. Даже ВЪРХОВНИЯТ КОМИСАР на ООН иска разследване. АМА НЕ даже и не се писа в медииите на ПРИЯТЕЛИТЕ НА ЕРДОГАН в КОЛОНИЯТА РБ

4

Анонимен

преди 8 години

Задържаните сега сигурно сега си пускат молби за статут на бежанец :)

3

Анонимен

преди 8 години

А НИЕ СИ ГИ ОТГЛЕЖДАМЕ ДА СА БОЕСПОСОБНИ,ЧЕ ОТ ДЪЛГИЯ ПЪТ И ДЪЛБОКИЯ СНЯГ СА ПРЕМРЪЗНАЛИ И УМОРЕНИ.

2

ha ha

преди 8 години

Сега ще ги пуснат срещу подписка или ще им наложат най-тежкото наказание, условна за 6 месеца. Нали не ми вярвате.

1

Инженер Донев

преди 8 години

Москва не мъмри.